بررسی شرایط مهاجرت گیمرها به خارج از کشور با موسسه مهاجرتی هما
امروزه مهاجرت به خارج به یکی از روش ها برای ساخت زندگی بهتر تبدیل شده است. در سال های اخیر متقاضیان به علت های مختلفی از جمله شرایط مالی، فرصت های شغلی بهتر، تحصیل در دانشگاه های معتبر و سرمایه گذاری تصمیم به مهاجرت می گیرند. حال یکی از جالب ترین موضوعات که در این مقاله به آن اشاره خواهیم کرد، مهاجرت گیمر ها به خارج است. این قشر فعال با وجود محدودیت های خرید بازی و دستگاه هایی که نیازمند شان است، تصمیم به مهاجرت می گیرند. در این مقاله با ما همراه باشید تا در خصوص این موضوع اطلاعات بیشتری را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
دلایل مهاجرت گیمر ها
شاید این سوال برای شما هم به وجود بیاید که چرا گیمر ها باید مهاجرت کنند؟
وجود محدودیت های فرهنگی و اجتماعی و نبود تکنولوژی لازم می تواند دلایل مهاجرت گیمر ها به خارج باشد. اصلی ترین علت مهاجرت این قشر از افراد نبود مسابقات و رقابت های بزرگ در کشور شان است. این دسته از افراد ممکن است در شهر هایی زندگی کنند که با محدودیت های خرید لوازم مورد نیاز برای بازی روبرو شوند. تمامی این عوامل موجب می شود که آنها تصمیم به مهاجرت و زندگی در شکروی پیشرفته را بگیرند.
شرایط اقتصادی و اجتماعی و تاثیر آن بر مهاجرت گیمر ها
شرایط اقتصادی و اجتماعی می تواندیکی از مهم ترین دلایل مهاجرت گیمر ها به خارج باشد. تصور کنید با وجود مسائل اقتصادی، نبود تونمنت ها و مسابقات آنها قادر به درآمد زایی از کار شان نیستند. همچین وجود محدودیت های اینترنت و وب ها موجب محدودیت بیشتر آنها در کار شان می شود. گیمر ها معمولا بیشتر از طریق فضای وب درآمد زایی می کنند و اگر این فضا برای آنان در بازه زمانی کوتاه مدتی غیرفعال شود، تمام زحمات شان به باد می رود. همچنین پایین بودن فرصت درآمد زایی در کشور های با محدودیت بالا، موجب می شود که این دسته از افراد بیشتر به فکر مهاجرت و زندگی در کشور های پیشرفته باشند.
نبود انگیزه برای ادامه کار گیمر ها نیز می تواند از دیگر دلایل مهاجرت آنها باشد. تصور کنید آنها می توانند ماهانه بالغ بر ۱۰۰ الی ۵۰۰۰ دلار درآمد از بازی های آنلاین شان داشته باشند، اما با وجود محدودیت ها و تحریم های موجود آنها قادر به نقد کردن درآمد ارزی شان نیتند و همین امر موجب می شود که انگیزه ای برای ادامه راه نداشته باشند.
تحصیل و فرصت های آموزشی
جالب است بدانید که در کشور های پیشرفته کلاس های آموزشی و فرصت های یادگیری در اختیار افرادی که به فضای گیم علاقه مند هستند، موجب شده که از سراسر جهان گیمر ها برای کسب این آموزش ها به کشور های مختلف مهاجرت نمایند. نبود فرصتی برای آموزش در کشور های آسیایی، زمینه مهاجرت این قشر را به آمریکا و اروپا فراهم کرده است.
درست شبیه به دانشجویان و دانش آموزانی که قصد شان تحصیل در دانشگاه ها و مدارس پیشرفته و رتبه دار در کشور های دیگر است.
بسیاری از گیمر ها نیز به دنبال دانشگاه هایی هستند که بتوانند هنر و مهارت شان را پرورش دهند و بتوانند توسعه فردی و کاری شان را در سال های پیش رو بیشتر نمایند. در نتیجه نبود چنین آموزشگاه ها و دانشگاه ها موجب شده است که بسیاری از گیمر ها اقدام به مهاجرت نمایند. البته اگر شما هم به همین خاطر قصد مهاجرت به خارج را دارید، بهتر است ابتدا با مراجعه به موسسه مهاجرتی معتبر و گرفتن مشاوره اقدامات اولیه را انجام دهید.
چرا که کشور های محدودی برای متقاضیان گیمر اقدام به ارائه ویزا کرده اند و معمولا این دسته از افراد با اخذ انواع دیگری از ویزا اقدام به مهاجرت می نمایند. اگر شما هم شرایط مهاجرت از طریق گیم را ندارید، بهتر است که از روش های دیگری مثل مهاجرت کاری، مهاجرت تحصیلی اقدام به اخذ ویزا نمایید.
مزایای مهاجرت به خارج
مهاجرت تصمیم بزرگی برای گیمر ها محسوب می شود؛ چرا که آنها باید تمامی کار شان را از ابتدا شروع نمایند و خود را به جایگاه یعلی برسانند. برخی از مزایای مهاجرت برای گیمر ها عبارت است از:
- بهره مندی از درآمد درلاری، یورویی که به راحتی می توانند آن را نقد و از آن استفاده نمایند
- بهره مندی از جدیدترین تکنولوژی ها برای ایجاد سیستم
- خرید انواع لوازم پیشرفته برای شروع کارشان
- بهبود کیفیت زندگی
- وجود فرصت های شغلی دیگر و استفاده از آن برای درآمد زایی
- امکان تحصیل و آموزش های پیشرفته برای توسعه در کار شان
- تجربه زندگی در کشوری با فرهنگ جدید
- زندگی در کشوری با ثبات اقتصادی بدون قطعی اینترنت
- اخذ اقامت و پاسپورت کشور مقصد
- شبکه سازی با افراد موفق در حوزه خودشان و پیشرفت در حوزه کاری شان
- تحقق آرزو ها
شاید تصور کنید که مهاجرت به همین سادگی است؛ اما شما باید هزینه های بسیاری را در این مسیر بپردازید. پس اگر از شرایط مالی مناسبی برخوردار نیستید، بهتر است ابتدا شرایط لازم را برای مهاجرت تان فراهم کنید. هزینه های مهاجرت عموما از ۱۰۰۰ دلار به بالا می باشد و شما باید پشتوانه مالی در کشور مقصد را نیز داشته باشید؛ چرا که تمامی لوازم مورد نیاز تان را باید در آن کشور تهیه کنید و باید هزینه های آن را پرداخت نمایید.
البته برخی از گیمر ها با وجود شبکه سازی قوی با دنیای بین الملل توانسته از این طریق اسپانسر هایی را برای خودشان داشته باشند. این اسپانسر ها می توانند در کاهش هزینه های مهاجرت شما نقش چشمگیری را ایفا نمایند.
سخن پایانی
در این مقاله به صورت کلی در خصوص مهاجرت گیمر ها و شرایط و هزینه آنها صحبت کردیم. اگر شما هم متقاضی مهاجرت هستید، بهتر است ابتدا با گرفتن مشاوره تخصصی و بررسی شرایط تان اقدام به ادامه راه مهاجرت نمایید. همانطور که گفتیم، مهاجرت عملی پر هزینه است و نباید هزینه های آن را دستکم بگیرید. چنانچه شما گیمری هستید که سابقه شغلی مناسبی را نیز داراست، می توانید از طریق مهاجرت کاری به کشور های اروپایی، آمریکایی اقدامات لازم را انجام دهید.
پر بحثترینها
- ۱۵ بازی که بیشترین حق انتخاب را به مخاطب میدهند
- گزارش: شرکت Sweet Baby Inc نقش فعالی در پروژه معرفی نشده Remedy دارد
- بازی Assassin’s Creed Shadows بار دیگر تاخیر خورد
- برترین و داغترین اخبار و حواشی گیمینگ در سال ۲۰۲۴
- گزارش: بازیهای Hellblade 2، Gears of War 1 و Age of Mythology امسال برای پلی استیشن ۵ عرضه خواهند شد
- سیدی پراجکت همکاری با Sweet Baby را رد کرد: «ما حتی نام آنها را هم نشنیده بودیم»
- گزارش: نسخه پلی استیشن بازی Forza Horizon 5 احتمالا بهزودی منتشر میشود
- شایعه: راکستار درحال آمادهسازی یک اطلاعیه جدید است
- گزارش: Halo: The Master Chief Collection و Flight Simulator 2024 امسال به PS5 و Switch 2 خواهند آمد
- RTX 5090 بدون DLSS عنوان Black Myth: Wukong را با نرخ ۲۹ فریم بر ثانیه اجرا میکند
نظرات
پیشنهاد:جناب نویسنده پست لطفا وقتی میخواین مطلبی توی سایت آپلود کنید حداقل یک مرتبه با سرعت دقیقا بین متوسط و کم بخوانید.
مطمئنا اونی که مهاجرت میکنه واسه گیم نیست
فرض کن بری یه مملکت دیگه ازت بپرسن چرا اومدی، تو هم بگی اومدم گیم بزنم 🫤
قله ی نثر فاخر
” مزایای مهاجرت به خارج:
تحقق آرزوها ”
اولش درب باغ سبز نشون میدن، بعدش که جیب مردم رو خالی کردن، طرف ظرفشوره رستوران میشه :))))
استخدام شدن تو رستوران بعنوان ظرفشور هم به این راحتی نیست کلی مصاحبه و دنگ و فنگ داره.
آدم دیپلمه سن بالا اگه مهاجرت نکنه بهتره چون زندگیش سخت تر میشه و پیشرفتی در کار نیست.
بهترین تایم مهاجرت حدود ۱۵ سالگیه تا دبیرستان و دانشگاهو تو کشور مقصد بگذرونی اونموقع جا واسه پیشرفت داری.
خب ممنون که پاسخی در خور دادین:
اگه الان کسی بخواد در گیمفا قوانین شما رو انجام نده شما اجازه نمیدهیم حتی یه پیام برای بقیه ارسال کنه چطور شما در ایران هستین ولی قوانین رو اجرا نمیکنین؟!باعث تأسفه در همون کشور ها شما نمیتونی چنین کاری کنین بعد اینجا که آزادین میان میگین برین فلان جا بهتره 🙂
(((((((این کار شما عواقبی داره برای آدم های دیگه)))))))))