کاهش ۴۸ درصدی تعداد بازیکنان پلی استیشن پلاس اکسترا در ماه اخیر
طبق گزارش وبسایت TrueTrophies، بین ژوئن و جولای ۲۰۲۴، تعداد بازیکنان پلی استیشن پلاس اکسترا حتی با وجود دسترسی به عناوین PSVR 2 و تعدادی بازی کلاسیک نوستالژی، ۴۸ درصد کاهش یافته است. حتی پس از اتمام مهلت Days of Play ژوئن ۲۰۲۴، در جولای همچنان ۱۸ درصد کاهش تعداد بازیکنان مشاهده شده. این امر باعث شد جولای ۲۰۲۴ کمترین تعداد بازیکنان پلی استیشن پلاس پرمیوم و اکسترا در سال ۲۰۲۴ را به ثبت برساند.
در لیست بازیهای جولای ۲۰۲۴، Remnant 2، که سومین بازی برتر امسال در سرویس استریمینگ پلی استیشن بود، دیده میشد. این حجم از کاهش در تعداد بازیکنان، با توجه به اینکه Crisis Core Final Fantasy VII Reunion به همراه Remnant 2 در سرویس پلاس قابل تجربه بودند، جای تعجب دارد. در میان تمام بازیهای موجود در پلی استیشن پلاس، بازی Dave the Diver که در آوریل به این سرویس اضافه شد، همچنان در صدر لیست باقی مانده است.
طبق انتظار، بازی Remnant 2 بهترین عملکرد را در ماه اخیر داشت و Crisis Core Final Fantasy VII Reunion نزدیک به آن بود. البته تعداد بازیکنان Final Fantasy با ۶۹.۰۵ درصد کاهش روبرو شد. به جز این دو بازی، بازیهای موجود در جولای ۲۰۲۴ بسیار ضعیف عمل کردند؛ عناوینی مانند Travis Strikes Again: No More Heroes ،Job Simulator و Ratchet and Clank: Size Matters.
تعدادی از بازیها مانند The Jackbox Party Pack 9 و Jeanne d’Arc پتانسیل جذب تعداد بیشتری از بازیکنان را داشتند، اما به اندازه بازیهای ماه ژوئن نتوانستند توجه گیمرها را به خود جلب کنند. یکی از بزرگترین بازیهای ژوئن ۲۰۲۴، Grand Theft Auto San Andreas: The Definitive Edition بود که همچنان از محبوبترین بازیهای سری GTA است. به علاوه، عناوینی مانند Streets of Rage 4 ،Tomb Raider: Legend ،Far Cry 4 و Sly Cooper and the Thievius Raccoonus هم در دسترس گیمرها قرار گرفتند.
پر بحثترینها
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- نقدها و نمرات بازی STALKER 2 منتشر شدند
- ۱۰ بازی سینماتیک که میتوانند با بهترین فیلمهای سینمایی رقابت کنند
- پلی استیشن برای ۱۰ سال متوالی نمایندهای برای بهترین بازی سال داشته است
- شایعه: حالت پرفورمنس بازی STALKER 2 روی Xbox Series X به خوبی اجرا نمیشود
- فیل اسپنسر: تولید کنسولهای ایکس باکس در نسلهای آینده متوقف نخواهد شد
- فیل اسپنسر: STALKER 2 یکی از مدعیان بهترین بازی سال است
- بازی Death Stranding Director’s Cut دومین بازی پرفروش ایکس باکس شد
- بدون اشتراک پلاس، امکان انتقال فایل سیو بازیها از پلی استیشن ۵ استاندارد به پرو وجود ندارد
نظرات
اکسترا فقط برا کسای که تازه ps5 خریدن خوبه اونم فقط یه اشتراک سه ماهه بگیرن تمومه
من خودم فقط اسنشیال میخرم
سلام دوست عزیز.من چطور میتونم هم آنلاین بازی کنم هم آف لاین،خصوصا فوتبال و کالاف.توضیح کامل بهم بده تو این قضیه خیلی گیجم لازمه چه کارهایی رو انجام بدم به صرفه ترین راهش چیه و قانونیش چیه،ممنون میشم راهنماییم کنی
دقیقا حرفت کاملا درسته،،، پارسال که ps خریدم ارزون بود یکساله گرفتم،،، اما امسال تمدید نمیکنم و فقط اسنشیال میگیرم
افتخار افرینی ای دیگر
وقتی بازی خوب نیاری همینه دیگه 🙃
“تعدادی از بازیها مانند The Jackbox Party Pack 9 و Jeanne d’Arc پتانسیل جذب تعداد بیشتری از بازیکنان را داشتند، اما به اندازه بازیهای ماه ژوئن نتوانستند توجه گیمرها را به خود جلب کنند.”
در مورد The Jackbox Party Pack ، فکر می کنم اگر ایکس باکس بود ۱۰ تا نسخه ش رو یک به یک و با برنامه میاورد به سرویسش
جالبه که شما ایکسباکس رو به عنوان الگوی موفقیت در سرویسهای اشتراکی معرفی میکنی، در حالی که بیشتر خبرها و تحلیلهای اخیر دقیقاً خلاف این موضوع رو نشون میده. کاهش ۴۸ درصدی بازیکنان PlayStation Plus پلاس و اکسترا میتونه نتیجه نوسانات طبیعی بازار و تغییرات در لیست بازیها باشه، اما حداقل سونی هنوز هم داره عناوین باکیفیت و بهروز رو به کتابخانه خودش اضافه میکنه.
از طرف دیگه، ایکسباکس با تمام ادعاهایی که درباره Game Pass داره، نتونسته حتی نصف اون هیاهوی تبلیغاتی رو به واقعیت تبدیل کنه. فقط به این دلیل که ایکسباکس ممکنه ۱۰ نسخه از یک بازی رو به سرویسش اضافه کنه، به این معنا نیست که اون سرویس کیفیت یا تجربه برتری ارائه میده. اگر واقعاً اینطور بود، چرا شاهد افزایش قابلتوجهی در تعداد مشترکین Game Pass نیستیم؟ و چرا همچنان بسیاری از بازیهای انحصاری ایکسباکس بدون هیچ توجه خاصی در فروشگاههای دیجیتال خاک میخورن؟
بیشتر به کیفیت فکر کن تا کمیت. سونی همیشه تمرکز خودش رو روی ارائه تجربههای بینظیر و انحصاری برای بازیکنان گذاشته و این همون چیزیه که باعث شده گیمرها به PlayStation وفادار بمونن. ایکسباکس شاید بتونه با تبلیغاتش برخی افراد رو فریب بده، ولی در نهایت، این بازیها و تجربه کاربری هستن که ارزش واقعی رو تعیین میکنن. پس اگر به دنبال کیفیت و تجربهای ماندگار هستی، PlayStation همچنان انتخاب بهتریه.”
کاهش ۴۸ درصدی مشترکین نوسان عادی بازاره (نصف شده تعداد مشترکین) بعد نرسیدن به اهداف مشخص شده شکسته،
عرضه شش بازی در دو سال اونم یکی خوب، یکی خیلی خوب و چهارتا متوسط اهمیت دادن به کیفیت به جای کمیته، عرضه دو تا بازی خیلی خوب، سه تا خوب و یه بازی ضعیف ولی بی اهمیتی به کیفیت و فقط اهمیت دادن به کمیت هست؟
ترولم ترولای قدیم
دوست عزیز، متوجه هستم که به دنبال دفاع از سیستم مورد علاقهات هستی یعنی همون نینتندو سوییچ حالا اون بحث ش جدا هست کاری به اون نداریم بحث مون سر این کاهش هست، ولی اجازه بده با چند واقعیت قوی و مستند به برخی از ادعاهای شما پاسخ بدم.
اول اینکه کاهش ۴۸ درصدی مشترکین پلیاستیشن پلاس یک نوسان ساده نیست، اما این کاهش فقط برای یک بازه زمانی خاص بوده و به دلایل متعدد میشه اون رو توضیح داد. سونی در حال حاضر بر روی چندین پروژه بزرگ و متنوع کار میکنه که به زودی معرفی خواهند شد و این تغییرات تنها بخشی از راهبردی هست که برای افزایش کیفیت و ارائه تجربههای منحصر به فرد به کاربران در نظر گرفته شده هست.
در رابطه با کیفیت بازیها، باید بگم که سونی همواره بر ارائه بازیهای باکیفیت و تجربههای جدید تأکید داشته هست. همین امسال بازیهایی چون *Marvel’s Spider-Man 2*، *Final Fantasy XVI*، و *Horizon Forbidden West* نشاندهنده تمرکز سونی بر کیفیت هستن. علاوه بر این، پروژههای بزرگی مانند *The Last of Us Part III*، *Wolverine*، و همچنین چندین پروژه انحصاری دیگر در دست توسعه هستن و همچنین سونی در حال توسعه بر رویه Death stranding جدید هستش که طبق تریلری هایی که هممون ازش دیدیم خیلی از گیمر ها هایپ هستن براش Death stranding جدید بیاد رویه پلاس و اکسترا پلاس و اکسترا میره تو هوا و اون کاهش ۴۸ درصدی هم جبران میشه دیگه بماند که بقیه پروژه هاش که در سال ۲۰۲۵ ارائه بشن تمام این کاهش ۴۸ درصدی جبران میشه چون داره رویه چندین پروژه به شدت انحصاری و عالی کار میکنهکه نشون میده سونی به آینده بازیهای ویدئویی چگونه نگاه میکنه.
اگر به پروژههای آینده سونی نگاهی بندازی، متوجه میشی که سیاستهای این شرکت بر مبنای ارائه تجربههای غنی و منحصر به فرد برای بازیکنان هست، نه صرفاً برای پر کردن کاتالوگ با بازیهای متعدد.
و اما در مورد جمله آخرت، که گفتی “ترولها هم ترولهای قدیم”، باید بگم که برای دفاع از نظر خود نیازی به توهین و تمسخر نیست. واقعیت این هست که سونی همیشه به بازخورد کاربرانش گوش داده و روی بهبود سرویسها و ارائه محتواهای بهتری کار کرده . این کاهش مشترکین به زودی با ارائه بازیهای جدید و بهبود خدمات بهبود پیدا میکنه ، و این هموپ چیزی هست که سونی همیشه به اون مشهور بوده : پایداری و کیفیت.
بنابراین، به جای تمرکز بر کاهشهای موقت، بهتر هست به آینده امیدوار باشیم و صبر کنیم تا ببینیم که سونی با این سیاستهای جدید چطوری باز خواهد گشت و کاربران خودش رو با ارائه بازیهای بینظیر و سرویسهای بهتر اونارو بر میگردونه هر پلتفرمی چند مدتی یکبار به دلیل نداشتن بازی این اتفاق رو تجربه میکنه.
پ.ن: ترولهای قدیم شاید حرفی برای گفتن نداشتن، ولی ما با سند و مدرک حرف میزنیم. وقتی حقیقت اینقدر واضح هست، نیازی به ترول بازی نیست؛ واقعیات خودشون گویای همه چیز هستن.
پ.ن: ترولهای قدیم شاید حرفی برای گفتن نداشتن، اما ترولهای امروز واقعیتها رو میشناسن و بهتره شما هم واقعیتها رو ببینی.
دوست عزیز مشکل اینه که سونی به نظر علاقه ای به تصحیح وضعیت سرویسش نداره، متاسفانه بازی خاصی هم تو دست و بال سونی نیست که عرضهاش روی سرویس بخواد داستان رو عوض برای اکسترا، فروش بازی های جدید برای بقای وضعیت فعلی سونی واجبه، بازی های قدیمی مثل Death stranding هم بارها تو این چند سال به اندازه ای تخفیف خوردن که اگه کسی علاقه ای به پلی دادنش داشته، با قیمت یه ماه اکسترا بخواد خود بازی رو بخره
سونی پایداری خوبی داره ولی متاسفانه این پایداری معمولا با تفکر ریجید و غیر انعطاف پذیر همراه بوده که باعث شده این شرکت بارها برتری خودش در بازارهای مختلف رو از دست بده و متاسفانه باقی رقبا در بازار های مذکور مثل ماکرو این برتری رو به راحتی به سونی پس ندادن
ترولای قدیم رو فکت و آمار و اعداد و ارقام حرف میزدن، الان ترولا (همه ی پلتفرما) رو شاید و اگر حرف می زنن، (فنای ماکرو از کنسول نیومده و معرفی نشده میگن و به بازی می نازن که معلوم نیست چی بشه، فنای سونی به بازی هایی که هیچ اطلاعاتی ازش موجود نیست دارن افتخار می کنن، فنای ولو هم در انتظار نسخه های سوم پیر شدن)
دوست عزیز،
به نظر میرسه شما تصورات نادرستی درباره سیاستها و عملکرد سونی در قبال سرویسهای گیمینگ و بازیهای جدید داری. در اینجا به چند نکته و مستندات معتبر اشاره میکنم که نشون میده حرفهای شما پایه و اساس درستی ندارن:
برنامهها و بازیهای جدید در دست توسعه:
The Last of Us Part II Remastered و Marvel’s Spider-Man 2 از جمله بازیهای جدیدی هستن که به زودی به سرویسهای سونی افزوده میشن و این نشون دهنده تعهد سونی به ارائه بازیهای جدید و باکیفیت هست.
همچنین، بازی Horizon Forbidden West: Burning Shores نیز در دست توسعه هست که نشون میده سونی به بازیهای جدید و محبوب ادامه میده.
پایداری و انعطافپذیری:
برخلاف ادعای تو ، سونی به طور مداوم سرویسهای خودش رو بهبود میبخشه و بازیهای متنوعی رو به پلی استیشن پلاس و اکسترا اضافه میکنه. بازیهایی مثل Ghost of Tsushima و Demon’s Souls نمونههایی از این تلاشها هستن که هرگز فراموش نمیشن.
علاوه بر این، سونی به طور مرتب بازیهای جدیدی رو به سرویسهای خودش اضافه میکنه و به تخفیفهای جذاب برای بازیهای قدیمیتر نیز توجه داره تا بازیکنان بتونن از تجربههای متنوع لذت ببرن.
مقایسه با رقیب های دیگه:
سونی همواره در رقابت با مایکروسافت و نینتندو پیشرو بوده و بازیهای انحصاری و باکیفیتی ارائه داده که باعث جذب بیشتر بازیکنان شده . برای مثال، بازیهای God of War: Ragnarok و Gran Turismo 7 نشون دهنده تعهد سونی به ارائه محتوای باکیفیت هستن.
آمار و ارقام نشون میدن که پلی استیشن پلاس همچنان یکی از محبوبترین سرویسهای گیمینگ هست و تعداد کاربران فعال اون به طور مداوم در حال افزایش هست.
مستندات و دلایل:
آمار فروش:
سونی در سال ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ با بازیهای جدید خودش فروش فوقالعادهای رو تجربه کنه. بازیهای Hogwarts Legacy و Resident Evil 4 Remake از جمله بازیهایی هستن که فروش بالایی داشتن و همچنان بازیکنان زیادی را جذب میکنن و خواهند کرد.
پشتیبانی از سرویسهای آنلاین:
سونی به طور مداوم سرویسهای آنلاین خودش رو بهروزرسانی میکنه و با ارائه بازیهای جدید و بهبودهای فنی، تجربه بهتری برای کاربران فراهم میکنه. سرویس PlayStation Now هم یکی از سرویسهایی هست که با ارائه بازیهای متنوع و امکان استریم بازیها، به بازیکنان ش امکان دسترسی به بازیهای محبوب رو میده.
جمعبندی میکنیم که:
دوست عزیز، برخلاف ادعای شما، سونی همواره به بهبود سرویسهای خودش و ارائه بازیهای جدید و باکیفیت متعهد بوده و هست اگر الان فعلا زیاد بازی ندارن اینو هر پلتفرمی تجربه کرده. با ارائه بازیهای جدید و بهروزرسانیهای مداوم، سونی تلاش میکنه تجربهای بهتر برای کاربران ظ فراهم کنه. بنابراین، بهتر هست قبل از بیان ادعاهای نادرست، اطلاعات دقیقتری از منابع معتبر کسب کنی.
ترولهای قدیمی حداقل بر اساس فکت و آمار حرف میزدن، نه حدس و گمانهای بیاساس.
دوست عزیز، Mahdisam
سونی برخلاف ادعای تو سونی در حال کار روی چندین پروژه بزرگ و مورد انتظار هست که میتونه تأثیر بزرگی بر صنعت بازیهای ویدیویی داشته باشه. اجازه بده به چندین مورد از این پروژهها اشاره کنم و همچنین توضیح بدم که چرا سونی در حال حاضر ممکن هست بازیهای کمتری عرضه کرده باشه:
### پروژههای در دست توسعه سونی:
1. **Marvel’s Wolverine** – از سازندگان سری Spider-Man، این بازی اکشن ماجراجویی قرار هست تجربهای تازه و متفاوت رو ارائه بده.
2. **Horizon Forbidden West: Burning Shores** – ادامهای بر موفقیت Horizon Forbidden West که قرار هطت محتوای جدید و جذابی رو به بازی اضافه کنه.
3. **Marvel’s Spider-Man 2** – یکی از بزرگترین بازیهای مورد انتظار که قرار هست داستانهای پیتر پارکر و مایلز مورالز رو ادامه بده.
4. **Final Fantasy VII Rebirth** – ادامهای بر نسخه ریمیک شدهی Final Fantasy VII که قرار هست داستان و گیمپلی بیشتری ارائه بده.
5. **Death Stranding 2** – از هیدئو کوجیما، این بازی قرار هست دنیای مرموز و جذاب Death Stranding رو گسترش بده.
6. **Silent Hill 2 Remake** – نسخه بازسازی شده یکی از محبوبترین بازیهای ترسناک تاریخ.
7. **Stellar Blade** – یک بازی اکشن با گرافیک فوقالعاده و گیمپلی هیجانانگیز.
8. **Tekken 8** – نسخه جدید از سری محبوب Tekken که با گرافیک و گیمپلی بهروز شده، قرار هست تجربهای بینظیر از مبارزات رو ارائه بده و دوباره خاطرات همه رو زنده کنه .
اینها تنها بخشی از پروژههایی هستن که سونی در حال کار بر روی اون هاست که من نام بردم پروژه های خیلی خیلی زیاد دیگه هم هستن. بسیاری از این بازیها قرار هست در سال ۲۰۲۵ منتشر بشن و سونی برای ایجاد یک موج بزرگ در دنیای بازیهای ویدیویی آماده میشه.
### مقایسه با سایر پلتفرمها:
نگاهی به تاریخچه دیگر پلتفرمها نشون میده که کاهش تعداد بازیها و کاهش موقت بازیکنان یک روند معمول در صنعت بازی هست. برای مثال:
– **نینتندو** در دورهای با کاهش شدید بازیهای AAA مواجه بود، اما با عرضه **The Legend of Zelda: Breath of the Wild** و **Super Mario Odyssey**، تونست این کاهش رو جبران کنه.
– **مایکروسافت** در دورهای که بازیهای انحصاری کمتری داشت، با کاهش ۳۰ درصدی بازیکنان Xbox مواجه شد، اما با عرضه بازیهایی مانند **Halo Infinite** و **Forza Horizon 5** تونست که به زور دوباره بازار رو به دست بگیره.
### پاسخ به ادعای مربوط به Death Stranding که گفتی :
ادعای تو درباره اینکه بازی Death Stranding با تخفیفهای مکرر عرضه شده و ارزش خرید از سرویسهای اشتراکی نداره، کاملا غلط هست. بازیهای اینچنینی به دلیل کیفیت بالایشان همچنان طرفداران زیادی دارن و اضافه شدن به سرویسهای اشتراکی مثل پلیاستیشن اکسترا، فرصتی برای بازیکنانی هست که قبلاً تجربه نکردن یا میخوان دوباره بازی هارو تجربه کنن.
جمع بندی میکنیم که:
بنابراین، برخلاف ادعا های تو، سونی با برنامهریزی دقیق و توسعه پروژههای بزرگ در حال آمادهسازی برای تسخیر دوباره بازار بازیهای ویدیویی هست. کاهش موقت بازیهای جدید و بازیکنان یک روند طبیعی هست و سونی با عرضه این پروژهها و با تمرکز بر کیفیت، این کاهش هارو جبران خواهد کرد.
کاربران ایکس باکس، شاید بیشتر از قیمتها خوشحال باشن تا کیفیت بازیها، اما برای ما، این کیفیت هست که اولویت داره.
دوست عزیز،
اجازه بده یک چیز رو واضح کنیم: ترولای قدیم یا جدید، مهم نیست. مهم اینه که وقتی صحبت از آمار و ارقام میشه، حقایق باید بدون هیچ شکی بیان بشه.
### اول از همه، درباره پروژههایی که سونی داره روشون کار میکنه:
سونی فقط با تکیه به «شاید» و «اگر» به راه خودش ادامه نمیده. همونطور که قبلاً گفتم، سونی در حال کار روی چندین بازی بزرگ و مورد انتظار هست که آیندهی گیمینگ رو شکل میده. این پروژهها شامل **Marvel’s Wolverine**، **Marvel’s Spider-Man 2**، **Death Stranding 2**، **Final Fantasy VII Rebirth** و **Silent Hill 2 Remake** هستن. اینها پروژههایی نیستن که فقط به امید واهی ساخته شده باشن؛ اینها بازیهای بزرگ و معتبری هستن که میلیونها طرفدار منتظرشون هستن و میدونن که سونی کیفیت و استانداردهای بالای خودش رو حفظ میکنه.
### درباره آمار و ارقام:
برخلاف ادعای تو، وضعیت سرویسهای سونی اصلاً به اون بدی که تصور میکنی نیست. **پلیاستیشن پلاس** همچنان یکی از محبوبترین سرویسهای گیمینگ دنیاست و بازیهایی مثل **Demon’s Souls**، **Returnal** و **Death Stranding Director’s Cut** توی این سرویس عرضه شده و همچنان میلیونها بازیکن داره. این بازیها با تخفیفهای دورهای عرضه میشن تا بازیکن های بیشتری بتونن ازشون لذت ببرن، اما این اصلاً به این معنی نیست که بازیها ارزششون رو از دست دادن.
### مقایسه کردن با بقیه پلتفرمها:
نینتندو و مایکروسافت هم دورههایی داشتن که بازیهای جدید کمی عرضه کردن و با کاهش موقت تعداد بازیکنها مواجه شدن، اما این دورهها با برنامهریزی دقیق و عرضه بازیهای بزرگ جدید جبران شدن. سونی هم به همون سبک داره پیش میره و هر پلتفرمی چندین مدتی یکبار چنین اتفاقی رو تجربه میکنه و بعد با ارائه یکسری پروژه های انحصاری خیلی عالی جبرانش میکنه اون کاهش ر. و با پروژههای بزرگ خودش، این کاهش موقت رو هم جبران میکنه بهت دارم میگم که .
حقیقت اینه که «ترولا» مهم نیستن؛ مهم اینه که هر کی دنبال کیفیت و تجربه بینظیر باشه، همیشه میره به دنبال بهترین پلتفرم میگرده. و سونی با تاریخچهای از بهترین بازیها و خدمات، همچنان رهبر بیرقیب در صنعت بازیهای ویدیویی هست.
حرفهای بیپایه و اساس در مورد سرویسهای سونی فقط نشون میده که چقدر از واقعیت دوری و سعی داری با کلمات، یک تصویر غیرواقعی ایجاد کنی. اما حقایق همیشه روشناند و سونی همیشه با قدرت به راه خودش ادامه میده.
فنبوی 🤫
ما طرفدار سونی هستیم نه فنبوی طرفدار سونی به کسانی گفته میشه که از یک طرف همه جوره از سونی دفاع میکنن و هم از طرفی اگر کاری بکنه که اشتباه باشه ازش انتقاد میکنن اما فنبوی ها هر آشغالی که جلوشون بزارن چون اسم و نام اون برند روش هست قبولش میکنن بله ما فنبوی نیستیم ما طرفدار هستیم 😏😏
وقتی بازی درست درمون نمیزاری تو سرویست همین میشه دیگه یزمان داشت خوب پیش میرفت ولی الان…
دوست عزیز من هم مثل شما طرفدار سونی هستم اما شاید بهتر باشه قبل از اینکه بخوای سونی رو نقد کنی، یک نگاهی به سرویسهای دیگه بندازی و مقایسهای عادلانه انجام بدی. کاهش تعداد بازیکنان PlayStation Plus به عوامل مختلفی بستگی داره، از جمله تغییرات فصلی، عرضه عناوین جدید در دیگر پلتفرمها، و حتی تغییرات در رفتار مصرفکنندگان. اما این به معنای افت کیفیت یا کماهمیت بودن سرویس نیست.
در واقع، PlayStation Plus همچنان به عنوان یکی از برترین سرویسهای اشتراکی شناخته میشه که بازیهای انحصاری و محبوبی رو ارائه میده. موفقیت اخیر بازیهایی مثل The Last of Us Part I و God of War Ragnarök نشون میده که سونی هنوز هم قدرت خودش رو در صنعت بازی حفظ کرده. هر کسی که ادعا میکنه پلیاستیشن بازیهای “درست درمون” ارائه نمیده، یا داره از اطلاعات اشتباه استفاده میکنه یا نمیدونه که داره اشتباه نقد میکنه .
**باید یادآوری کنم که بازیهای مثل Final Fantasy XVI و Spider-Man 2 به زودی عرضه میشن و همینها خودشون کافیه تا ارزش PlayStation Plus رو بالا ببرن. این بازیها چیزی نیستن که بشه به راحتی نادیدهشون گرفت.
سونی همیشه به دنبال این بوده که تجربههای متفاوت و منحصر به فردی رو برای بازیکنان ارائه بده و این همون چیزی هست که پلیاستیشن رو از دیگر پلتفرمها متمایز میکنه. به جای اینکه به کاهش موقت تعداد بازیکنان نگاه کنیم، بهتره به آینده روشنی که سونی داره توجه کنیم.**
پس دوست عزیز بهتره قبل از اینکه این چنین به اشتباه نقد کنی بهتره به واقعیت ها و آینده و اطلاعات درست و دقیق . آمار ها و تحقیقات لازم رو برای پست کردن کامنت ت انجام بدی و ، بهتره
که به تمام جنبهها نگاه کنی و از اطلاعات درست و دقیق استفاده کنی.” با احترام 🙏🏻🙏🏻
برادر من ک نگفتم انحصاری های پلی استیشن بدن اومدم سرویس رو بقول شما نقد کردم ک حقیقتا امسال وضعش افتصاهع من فقدر بخاطر سه گانه ی انچراتد قسط دارم تهیش کنم وگرنه امرا بر میگشتم سمتش
داداش سونی لست ۲ یی ک چهار سال از عرضش گذاشت رو تو یرویسش قرار نمیده دیگه فکر نکنم اسپایدرمن ۲ و فاینال فانتزی به این زودی وارد سرویس بشن
نه تا سال ۲۰۲۵ سال سونیه
سال ۲۰۲۵ سال سونی هست میدونی چرا سونی الان بازی خوب نداره اما خیلی بازی های خوب و انحصاری به جز انحصاری خیلی بازی های عالیه دیگه ای هم فعلا الان داره اما خوب تعداد اون بازی های جذاب ش (فعلا) کم شدن ولی سونی داره رویه پروژه های به شدت بی نظیری داره کار میکنه از سری جدید Death stranding تا پروژه ولورین و اسپایدرمن و خیلی دیگه از پروژه های بی نظیر و همچنین فینال فانتزی XVI که داره روش کار میکنه فقط ما باید صبر داشته باشیم سونی خودش حواسش بیشتر از هر کسی دیگه ای هست که با این کاهش مواجه شده اما هون ۴۸ درصد فردا تا سال ۲۰۲۵ شد و سونی که تمامیه پروژه های جدید و بی نظیر ش رو ارائه داد همون ۴۸ درصد دوباره بر میگردن و جای نگرانی ای نیست این همیشه یک مدت یکبار تویه تمامیه پلتفرم ها اتفاق میوفته و من واقعا نمیدونم این چه جای تعجب داره که اینقدر خیلی از کاربران به اشتباه خیلی نقد های اشتباهی کردن
داداش نمیشه پیش بینی کرد فعلا باید ببینیم شوکیس چیه
داداش گلم طبق اطلاعات دقیقی که بیرون اومده اسم چندین چندین پروژه انحصاری که برات اسم آوردم رو داره توسعه شون میده همینارو توسعه بده یک Seath stranding جدید بیاد کل اون ۴۸ درصد رو جبران میکنه بماند بقیه چندین پروژه های انحصاری ش
قدیم جی تی ای وی روش میومد الان یه بازی های اشغالی میاد که اصلا ارزش پلی دادن ندارن
سونی جدا باید یه فکری به حال این سرویس بکنه
اینکه شما میگی بازیهای ‘بیارزش’ در حال حاضر روی پلیاستیشن پلاس میاد، نشون میده که شاید از بازیهایی که اخیراً عرضه شدهن و کیفیتشون بیاطلاعی. سونی همیشه سعی کرده بهترین عناوین رو به سرویسهای اشتراکیاش اضافه کنه، و این عناوین نه تنها از نظر کیفیت، بلکه از نظر تنوع هم برجسته هستن.
بازیهایی مثل Final Fantasy VII Remake، Demon’s Souls، و Ghost of Tsushima به سادگی از هر لحاظ فوقالعادهاند و ارزش تجربه رو دارن. اینکه شما به خاطر چند بازی که سلیقه شخصیات رو پوشش نمیده، کل سرویس رو ‘آشغال’ بنامی، بیشتر به نظر میرسه که قضاوت عجولانهای باشه.
یادآوری میکنم که پلیاستیشن پلاس همچنان خانهای برای برخی از بزرگترین بازیهای تاریخ مثل The Last of Us، Uncharted 4، و حتی بازیهای مستقلی هست که از نظر داستان و گیمپلی بهطور شگفتانگیزی قوی عمل کردن. با این توضیحات، روشنه که سونی راهش رو درست میره و همیشه به دنبال جلب رضایت جامعه گیمرهاست.
بهجای مقایسه بازیهای حال حاضر با بازیهایی که دهه پیش عرضه شدن، بهتره با چشمان بازتری به کیفیت و تنوع محتواهایی که سونی ارائه میده نگاه کنیم. سونی هرگز از تعهدش به ارائه بهترین تجربه برای کاربرانش عقبنشینی نکرده و نخواهد کرد.”
حرفات درسته ولی اینکه به بازی های پلاس میگم بی ارزش حرف من نیست.حرف خیلیای دیگست
دوست عزیز، اینکه شما و دیگران بازیهای پلاس رو بیارزش میدونین، بیشتر به نظر میرسه که تحت تأثیر حرفهای نادرست یا پیشداوریها قرار گرفتیه. در واقع، بسیاری از بازیهای ارائهشده در سرویس پلاس بهعنوان شاهکارهای دنیای بازی شناخته میشن. از عناوین بزرگ مثل God of War و Horizon Zero Dawn گرفته تا بازیهای مستقل جذاب که تجربههایی ناب و نوآورانه رو ارائه میدن تازه این چند تاش بود که نام بردم اگر میخواستم همشون رو نام ببرم نصف بیشتر پیام م رو فقط باید از بازی های شاهکار سونی نام میبردم که داخل این سرویس ها هستن.
کافیه یک نگاه دقیقتر به نظرات و نقدهای کاربران معتبر در پلتفرمهای مختلف مثل Metacritic و Reddit بندازی تا ببینی که بسیاری از این بازیها با استقبال گرم مواجه شدن و امتیازات بسیار خوبی کسب کردن. صحبت از “بیارزشی” چیزی جز اغراق و دور از واقعیت نیست. اگر به حرفهای بقیه توجه میکنی، خوب هست که به مستندات و آمار واقعی هم نگاهی بندازب تا تفاوتهای اساسی رو متوجه بشی.”
همه حرفات رو تایید میکنم
ولی همین گاد رگناروک باید میومد رو پلاس اما هنوز نیومده بعد از تقریبا دو سال.سونی هم الان چندین ماهه بازیهای بی کیفیت رو میاره روی این سرویس.کاربرها میخوان پول بدن و بازی با کیفیت دریافت کنن؛ولی وقتی که هیچ بازی خوبی روی پلاس نیاد همگی ناراضی میشن و اعتراض میکنن.همین گیمپس هم بازیهای ماهانش مثل پلاس اشغاله ولی چون قیمت اشتراکش ارزون تره همه میرن سراغش.چون جدا از بازیهای ماهانه اش بازی های با کیفیت دیگه ای هم داره.همینا باعث شدن که گیمپس این همه کاربر ماهانه داشته باشه
دوست عزیز، قبل از اینکه بخوایم بهطور عمومی نظرات رو تایید کنیم یا رد کنیم، بهتره که به حقایق و مستندات موجود نگاهی بندازیو.
اولاً، God of War: Ragnarok بهتازگی عرضه شده و از لحاظ زمانی کاملاً طبیعی هست که هنوز وارد پلی استیشن پلاس نشده باشه. این بازی شاهکار و بسیار محبوب تا به حال فروشهای فوقالعادهای داشته و قرار دادن اون در سرویس پلاس به این سرعت، چیزی نیست که انتظاری واقعی باشه.
اما بیاییم به بازیهایی که همین حالا در پلاس و اکسترا وجود دارن نگاهی بندازیم:
Horizon Forbidden West
Demon’s Souls
Ghost of Tsushima: Director’s Cut
Returnal
Final Fantasy VII Remake Intergrade
Spider-Man: Miles Morales
همهی اینها عناوین AAA با کیفیت بالا هستن که بهطور منظم در سرویس پلی استیشن پلاس عرضه میشن و در مقایسه با عناوین گیم پس، کیفیت و ارزش بسیار بالاتری دارن.
در مقابل، سرویس گیم پس اگرچه با تبلیغات گستردهای همراهه، اما از نظر کیفیت و ماندگاری بازیهاش اغلب در سطح پایینتری قرار داره. خیلی از بازیهایی که در گیم پس ارائه میشن، به دلیل سیاستهای جذب مخاطب موقتی و حتی گاهی وقتها فقط برای پر کردن فهرست، کیفیت بالایی ندارن. بازیهایی مثل Crackdown 3 یا Bleeding Edge که قرار بود تجربهای عالی ارائه بدن، به دلیل کمبود محتوا و مشکلات فنی شدید، با شکست مواجه شدن.
این ادعا که «همه میرن سراغ گیم پس چون ارزونتره» شاید فقط در نگاه اول به نظر منطقی بیاد، اما واقعیت اینه که قیمت پایینتر گیم پس تنها یک تاکتیک برای جلب توجهه و خیلی از کاربرا به دلیل کیفیت پایین بازیها و نبود عناوین انحصاری واقعی، بعد از مدتی استفاده از این سرویس ناامید میشن.
در نهایت، اینکه میگیم گیم پس بازیهای با کیفیت داره، بیشتر یک اغراقه تا واقعیت. تعداد بازیهای ارزشمند روی این سرویس بهمراتب کمتر از بازیهای موجود روی پلاس و اکستراست.
و برای اون دسته از کاربرهای ایکسباکس که میگن گیم پس بازیهای بهتری داره، فقط کافیه نگاهی به نظرات کاربرهای واقعی و نقدهای منتشرشده بندازن تا ببینن واقعیت چیز دیگهایه.”
بعدم سعید جان ، اولاً باید واقعبینانه به موضوع نگاه کنیم. درست که گیم پس سرویسی جذاب از نظر قیمت هست، اما وقتی به کیفیت بازیها نگاه میکنیم، واقعیت متفاوتی پیش روی ما هست.
بسیاری از بازیهایی که در گیم پس قرار میگیرن، یا بازیهای قدیمی هستن یا عناوینی که به دلیل مشکلات فنی یا محتوایی از ابتدا موفقیتی کسب نکردن. برای مثال:
Crackdown 3: با تبلیغات فراوان عرضه شد ولی در نهایت به دلیل گیمپلی تکراری و ضعفهای فنی به شدت نقد شد.
Bleeding Edge: یک بازی که به سرعت از رده خارج شد و به دلیل کمبود محتوا و پشتیبانی ضعیف خیلی زود فراموش شد.
Battletoads: بازی که با طراحی گرافیکی بحثبرانگیز و گیمپلی نهچندان جالب مواجه شد و نتونست توجه مخاطبان رو به خودش جلب کنه.
اینها فقط چند نمونه از بازیهایی هستن که در گیم پس عرضه شدن اما به هیچ عنوان موفقیت قابل توجهی نداشتن.
از طرف دیگه، سرویس پلی استیشن پلاس و اکسترا معمولاً بازیهای با کیفیت بالا و عناوین AAA رو ارائه میدن که در سطح جهانی مورد تحسین قرار گرفتن. بازیهایی مثل:
Horizon Forbidden West
Demon’s Souls
Returnal
Final Fantasy VII Remake Intergrade
Ghost of Tsushima: Director’s Cut
Spider-Man: Miles Morales
اینها بازیهایی هستن که هم از نظر فنی و هم از نظر محتوایی در سطح بالایی قرار دارن و مخاطبان بسیاری رو جذب کردن.
و در مورد قیمتها، باید اشاره کنم که گیم پس شاید در نگاه اول به دلیل قیمت پایینتر جذاب به نظر برسه، اما وقتی کیفیت بازیها و تجربه کلی رو مقایسه کنیم، کاملاً واضح میشه که سرویس پلی استیشن ارزش بیشتری ارائه میده. به همین دلیل هست که پلی استیشن همچنان فروش بیشتری در بازیهای انحصاری داره و طرفدارانش رضایت بیشتری از محتوا دارن.
واقعیت اینه که گیم پس ممکنه یک گزینه اقتصادی به نظر بیاد، ولی در نهایت تجربه کاربری اهمیت بیشتری داره. تعداد بازیکنها و میزان رضایت اونها از پلی استیشن پلاس و اکسترا، شواهدی هستن که نشون میده این سرویسها به طور مداوم با بازیهای با کیفیت و محتوای جذاب پر میشن.”
انتظار داره هرچه اشغال میزاره تو سرویس هرچه بازی خوبه بر میداره انتظار داره سود براش داسته باشه گیمرها دیگه عاقل شدن
من خودم متاسفانه کنسولم آفلاینه ولی الان بنظر شما Remnant 2 که من شنیدم یکی از بهترین سولز لایک های سال پیش بود، نسخه فرعی فاینال فانتزی ۷، No More Heroes «که خودم می خوام بزودی برم سراغش» بازی های بدی هستن؟
همین چند تاشون روی گیم پس هم اومدن، خب بد بودن؟
اگه سلیقه اتون متفاوته اون بحثش فرق داره، ولی اینا قطعا با آشغال فاصله دارن
بازی هاش بد نیستن دیر میزاره مثلا remnant همه تموم کردن و گذشته از بازی بعد میزارتش مخصوصا رمننات که زیاد آپدیت نگرفت
یه سری بازی ها هستن روز اول یا نهایت ۳ تا ۶ ماه بعد دیگه باید بیان رو سرویس مثال همین remnant و nba چون تاریخ مصرفشون میگذره من حتی وای نمیستم nba بیاد گیم پس چون تایم گذشته و اصلا این بازی مگه چقدر عمر میکنه تهش ۱ سالو نیم
در دیر گذاشتن که قطعا شکی نیست
قطعا اگه یه نفر می خواد بیشتر از طریق سرویس اشتراکی بازی تجربه کنه، تجربه کردن بازی های مختلف که خیلیاشون حتی روز عرضه می یان، روی ایکس باکس و سرویس گیم پس خیلی به صرفه تره و اصلا نباید با توقع گیم پس اومد سراغ پلی استیشن
اما اینکه بازی های سرویس رو بخاطر تاخیر در اومدنشون “آشغال” خطاب کنید رو بذارید نپذیرم
چون من حتی یادم نیست پلی استیشن گفته باشه هدف اصلی ما رقابت با گیم پسه
در مورد بازی های انلاین هم موافقم، ولی «خودم البته کنسول آفلاینه» دیدم که وقتی بازی حتی از تب و تاب می افته هم وقتی می یاد روی سرویس دوباره مخاطب براش جذب می شه
یعنی هم به نفع سازنده می شه که دوباره یسری مخاطب جدید جذب می کنه، هم به نفع اون سرویس، چیز هایی که گفتم البته در مورد بازی های ورزشی صدق نمی کنه چون بازی نمی کنم و اطلاعی ندارم
من مواردی دیدم که طرف حتی واسه یه بازی با متای شصت هفتاد هم یه جوری باهات کل کل میکنه که انگار بهترین بازیه ساله
از اینا اون زامبی های پلی استیشتن یه جوری دفاع میکنن که میگی نکنه در مورد یه بازی دیگه حرف میزنه طرف
من خودم پلی استیشن رو دوس دارم ولی الان معلومه که سونی دنبال تیغ زدن پلیرا و مشتریاشه
یه باندل درست حسابی نداره تو سه نسل گذشته
کیفیت بازی هاش کم شدن
چیزایی که باید رایگان باشن رو جداگانه میفروشه مثل پایه کنسول فایو
اون فیس پلیت ها و کاستوم دسته ها که به کنار
اینکه پلیاستیشن طرفدارهای وفاداری داره که از بازیهاش دفاع میکنن، نه خاطر یا به خاطره تعصب باشه، بلکه به کیفیت و تجربههای بینظیری هست که میده، خودش یه نشونه از موفقیت سونیه که داره. گاهی یه بازی با متای ۶۰ یا ۷۰ ممکنه به اندازه یه بازی با متای ۹۰ برای یه نفر لذت بخش باشه.
اما درباره مواردی که گفتی، بیا کمی واقعبین باشیم. سونی در چند سال اخیر باندلهای متعددی برای PS4 و PS5 عرضه کرده ، از جمله نسخههای محدودی که خیلی دوست داشتیم. کاهش کیفیت بازی ها؟! شاید بهتر باشه به عناوینی مثل ‘God of War: Ragnarok’، ‘Horizon Forbidden West’ یا ‘Spider-Man 2’ نگاهی بندازی که همگی امتیازات بالاتری کسب کردن و دوباره توی یاد گیمرها موندن نه تنها این چند تا بازی بلکه بازی های زیاد دیگه هم هستن.
در مورد هزینههای اضافه، این موضوع درباره همه کنسولها صادقه و اختصاص به سونی نداره. از گذشته، فیس پلیتها و کاستوم دستههای انتخابی هستن و برای کسانی که میخونن رو شخصیسازی کنن. اینها جزو محصولات لوکسه و اجباری نیستن. اگر کسی نمیخواد خرج کنه، همیشه گزینههای استاندارد وجود داره.
پلیاستیشن همیشه در سه نسل گذشته با ارائه تجربههای متفاوت و باکیفیت پیشتاز بوده و اگر از چیزی راضی نیستی، بهتره انتقادت رو سازنده کن، نه اینکه برچسبهای کلی بزنی که واقعی نیستن.”
پلیرا پلی استیشن مثل پلیرا ایکس باکس گدا بار نیومدن که فقط گیم پس رو میشناسن و حاضر نیستن یه ریال برای بازی خرج کنن و هر آشغالی تو گیم پس جلوشون پرت کردن بازی میکنن. پلیرا پلی استیشن پلاس اکسترا میخرن برای آنلاین بازی کردن و کلی گیم خوب قدیمی و نسبتا جدید مثلا فقط گاد آو وار و گوست او سوشیما کل کاتالوگ دوزاری گیم پس رو می ارزه حالا بعضی ماه ها هم بازی خوب نمیده لازم نیست گریه کنیم کلی روش هست گیم بخریم مثلا ظرفیت دو یا سه بازی موردعلاقمون رو میخریم نگران رفتن از سرویس هم نیستیم بعد که تمومش کردیم هم با چن هزار تومن ارزونتر میفروشیمش
شما نظر نده . یعنی چی هرچی جلوشون پرت کردن . بازی ها گیم پس رو دیدی ؟ وقتی نمیدونی چرا چرت پرت می نویسی ؟
حق با شماست. بازیکنان پلیاستیشن از کیفیت و ارزش بازیهای موجود در سرویس پلیاستیشن پلاس و اکسترا بهرهمند میشن. بازیهایی مثل God of War و Ghost of Tsushima نه تنها به لحاظ داستان و گرافیک بلکه از نظر تجربه کلی بازی برتر هستن و این تنها چند تا از بهترین بازی هایی بود که من که داخل این سرویس بود رو اسم آوردم خیلی بازی های دیگه هم هستن. این بازیها ارزش خرید و بازی کردن دارن، حتی اگر بعضی ماهها بازیهای جدید خوبی ارائه نشه.
روش خرید ظرفیت دو یا سه و فروش بازیها بعد از اتمام نیز نشاندهنده هوش و تدبیر بازیکنان پلیاستیشن هست که ارزش واقعی بازیها را میشناسن و برای اون ها هزینه میکنن
پ.ن: حرف حقیقت همیشه بیشتر دیسلایک و مخالف داره تا موافق.”
عجیبه که بعضیها هنوز متوجه نشدن که ایکسباکس تا همین چند ماه پیش در ارائه بازیهای جدید و باکیفیت برای گیمپس با مشکلات جدی مواجه بود البته منظورم با شما عزیز دل نیست . خود همین گیمپس که بعضیها بهش افتخار میکنن، با یک لیست طولانی از بازیهایی پر شده بود که یا قدیمی بودن یا ارزش چندانی برای تجربه نداشتن.
بازیهایی مثل Redfall که با کلی تبلیغات به گیمپس اومد، به جای اینکه یک تجربه عالی باشه، به یکی از بدترین نمونههای ناامیدکننده تبدیل شد. حتی Starfield که با کلی هایپ وارد بازار شد، نتونست انتظارهای بالای بازیکنان رو برآورده کنه و مشکلات فنی زیادی داشت.
حالا که پلیاستیشن در یک ماه با کاهش تعداد بازیکنان روبرو شده، اینقدر منتقد پیدا شده، اما همونهایی که الان دارن سونی رو نقد میکنن، موقعی که ایکسباکس هیچ بازی جدید و باکیفیتی نداشت، ساکت بودن.
بهتره قبل از اینکه بخوان پلیاستیشن و بازیکنانش رو زیر سوال ببرن، یک نگاه به وضعیت چند ماه اخیر ایکسباکس بندازن.”
عاشق کاربر بنیامینم که لایکت کرده 😆😆😆 یعنی چقدر شما فنبوی های خنده دارین 🤣 برای کسی هم ارزشی ندارین صرفا برای خنده این
کاربرای دیگه سایت هم اصلا شماها براشون مهم نیستین
صرفا میبینمتون میخندیم 🤣😂
درسته ای که در حال تغییر و تحول بسیاری هست و همه ما به عنوان بهترین بازی ها هستن. اما باید قبول کنیم که سونی همیشه سعی می کنه بالاترین کیفیت را ارائه بده.” این حقیقت رو نادیده بگیریم که پلیاستیشن همیشههای بزرگی داشته باشه و بازیهایی را که ما رو ساعتها پای کنسول نگه داشته هست، ارائه بده.
اما بیا واقع بین باشیم. نه همه بازیها شاهکار هستن و نه همه انتخابها بینقص. با این حال، فکر نمیکنم هدف سونی از این سرویسها، ‘گذاشتن هرچه اشغال’ باشه. اما به نظر میرسه که به دنبال یک بین انتخابهای کلاسیک، جدید و متفاوت میگرده تا تغییرات بیشتری به بازیکنان ارائه بشه. ما باید از سونی بخوایم که بیشتر به بازخوردهای ما گوش بدهیم، اما نباید فراموش کرد که این برند همیشه در تلاش برای بهبود تجربه بازی ما بوده و هست.
در نهایت، انتظار من اینه که سونی با درس گرفتن از بازخوردها و تغییرات جدید، سرویسهای پلاس و اکسترا رو به چیزی تبدیل کنه که همه ازش راضی بشن. و به نظرم هممون میتونیم از این نظر بهرهمند بشیم. گیمرها عاقل بودن، اما شاید همیشه بهتر باشه وقتها کمی صبر و اعتماد هم به خرج بدیم.”
گیمر عاقل همین سرویسهای اشتراکی جمع بشه اولین نفر تویی که پست می زاری ما که پول بازی نداریم چکار کنیم 😄 خاصیت انسان مخصوصا داخلیامون اینه هرچی خدماتو بیشتر کنی طلبکارتر و پروتر میشن
حیفه مونت اند بلیده بازیچه دست فن بویا شه ها
کلا نباشه سنگین تره
من خودم پلاسم این ماه تموم شد و تمدید نکردم این ۵۰ درصدم دقیقا مثل من چون پارسال این موقع پلاس خیلی ارزون بود ولی از ماه بعدش یهو کلی گرون شد
زمانی که با افزایش قیمت افزایش کیفیت وجود نداشته باشه و بجای اون حتی کاهش کیفیت هم بده دلیل برای خریدش نمی مونه
این آمار توسط کاربران این وبسایت هستند که ۳.۱ میلیون کاربر داره لحاظ میشه و بیانگر آمار کلی نیست. این اخبار از وبسایت True Trophy همیشه اشاره میکنه که بر اساس اطلاعات آماری کاربران فعال ما. بهتر است که شما در گزارشات بعدی از True Trophy و True Achievement این موضوع را در اخبار قید کنید.
کی بود میگفت این سایت اسمش سونی فاست،؟ جناب نیون و تعدادی دیگر، کجایید پس. دی… پ.ن : انفاقا بهتر. سونی مجبوره کمی بیشتر رو روی بهتر شدن پلاس کار کنه.
این پلیاستیشن پلاس نیاز به بهبود داره، چیزی نیست که فقط شما بگید.
اما اگر فکر کنی به معنی پایان کار یا ضعف سونی باشه، اشتباه بزرگیه. هر سرویس و پلتفرمی در دورههای چرخهاش ممکن هست با افت و خیزهایی مواجه بشه. اما چیزی که مهم هست، و واکنش سونی به این چالش هست.
پ.ن: به جای قضاوت زودهنگام، بهتره منتظر باشیم و ببینیم سونی چطور از این موقعیت به نفع بازیکنانش استفاده میکنه. شاید وقتی همه ما یاد بگیریم در طول بازی، پیروزیها و چالشها را ببینیم و برای بهتر شدن دعا کنیم، نه اینکه فقط به دنبال شکستهای موقتی باشند
کلا بااین قیمتا واقعا ارزش ندارد به عنوان یه سونی فن قدیمی میگم آخه پلاس اسینشال چی داشت قیمتش اینه واقعا کار درست تحریمش که سرعقل بیاد مثل ریسپاون والکترو آرتز تو بازی اپکس که گیمرا انتقاد کردن برا بتل پس والکترو آرتز درست کرد اپکسو بهتر داره میشه
بنده به عنوان یک فن دو آتیشه سونی این نظر شخصیت من هست این کاهش ۴۸ درصدی تعداد بازیکنان پلی استیشن پلاس و اکسترا واقعاً قابل تأمله، اما به نظرم نباید خیلی زود قضاوت کنیم. دلایل زیادی میتونه پشت این کاهش باشه. به عنوان یک گیمر، واقعاً درک میکنم که انتظاراتمون از پلیاستیشن همیشه بالاست. شاید همگی دوست داریم بیشتر از سونی ببینیم؛ محتواهای انحصاری و متنوعتر، آپدیتهای جذابتر، و البته بازیهای بزرگ که واقعاً انگیزه موندن در این سرویسها رو برامون زنده نگه داره.**
**اما بیایید فراموش نکنیم که پلیاستیشن همیشه یکی از پیشتازان صنعت گیم بوده و مطمئنم که سونی از این کاهش بازیکنان درسهای مهمی میگیره. به نظرم الان وقت اینه که به سونی فرصت بدیم تا باز هم نوآوری کنه و سرویسهای پلاس و اکسترا رو به چیزی تبدیل کنه که همهی ما بهش افتخار کنیم. آینده همیشه با نوساناتی همراهه، اما با اعتماد به تیم سونی، میتونیم منتظر بازگشت قدرتمندانهترشون باشیم.**
**در نهایت، به جای اینکه فقط روی کاهش تعداد بازیکنان تمرکز کنیم، باید به راهکارهایی فکر کنیم که سونی میتونه با کمک ما، گیمرها، پیادهسازی کنه تا این سرویسها دوباره جذابیت خودشون رو به دست بیارن. منتظر تجربههای جدید از پلیاستیشن هستم و امیدوارم همهی ما هم از این تجربهها لذت ببریم.
درست خوب گرون کرده بازی خوب هم نیاورده درست ولی اینکه یه عده یادشون رفته احبار بد ایکس باکس رو که اگر ناشر بشه و بازیاش برای همه بیاد و از اونور تعطیلی تانگو گیمز و استودیو دیس آورد ارکین اونا مشکل نیست ولی سونی امسال بازی نداره پلاس ضربه خورده اینا مهمه منطقی باشیم همین ایکس باکس چند سال پیش بازی نداشت درست زمان برد تا توسعه پیدا کنه طبیعی خوب پلی استیشن هم الان داره چندین پروژه رو توسعه میده طبیعی که بازی های کوچکتر بیرون بده فعلا یا کمتر باشه الان هم بازی های ایکس باکس آماده هست چیز عجیبی نیست اینکه کاسه بشقاب دست بگیرن یک عده خوشحالی آقا تموم شد دوره فن بازی تموم شد ایکس باکس که داره مراحل ناشر شدن و سرمایه گذاری رو سرویس اشتراکی خودشو انجام میده هر چی بازی بیشتر بده واسه سونی نینتندو یا بسازه سودش بیشتر گیم پس رو هم گفته تا یخچال هوشمند هم میاره سونی هم که از انحصار دراومده واسع پی سی میده و حتی موبایل و کلاد گیمینگ هم تا چند سال دیگه کلا محو میکنن انحصار میمونه نینتندو فقط انحصار تموم شد فنبازی تموم شد دوستان چرت نمیخواهید قبول کنید هنوز سر اخراج استودیو های طرف مقابل خوشحالید؟هنوز پیش خودتون ذوق زمین خوردن ایکس باکس میکنید؟یا برعکس اخراج بانجی؟یا منتظر هستید کال اف دیوتی انحصاری بشه؟ذوق خوب ید اکتیویژن مثل سه سال پیش و اوت شدن سونی رو دارید؟واقعا امیدوارم اینا فقط جنبه فان داشته باشه چون دیگه دوره کنسول بازی انحصاری و کل کل های مال من خوب مال تو بد تموم شد
به نظرم تو بخشی از حرفات کاملاً درست میگی و باید منصفانه به موضوع نگاه کنیم. بله، سونی امسال بازیهای بزرگی به سرویسهای خودش اضافه نکرده و افزایش قیمت هم تو این اوضاع، برای خیلیها نگرانکننده بوده. اما نباید فراموش کنیم که ایکسباکس هم زمان برد تا به اینجا برسه اما با این حال هنوز هم داره در جای خودش درجا میزنه و هنوز هم خیلی از بازیهاش به انتظارات گیمرها پاسخ نداده، مثلاً Redfall یا Starfield با وجود هایپ زیاد، نتونستن اونطور که باید عمل کنن.
اما در مورد سونی، شاید الان بازیهای انحصاری جدید زیادی نبینیم، ولی بازیهایی مثل God of War: Ragnarok، Spider-Man: Miles Morales، Ratchet & Clank: Rift Apart، Demon’s Souls، The Last of Us Part II و Ghost of Tsushima همچنان جزء بهترینهای صنعت بازی هستند و این فقط یک مثال از بازیهای انحصاری فوقالعادهای هست که سونی در اختیار داره و این تازه چند تاشون بود خیلی بازی های عالیه دیگه هم داره سونی.
در ضمن، سونی الان مشغول توسعه پروژههای بزرگی مثل Marvel’s Spider-Man 2، Wolverine، Final Fantasy XVI (که بهصورت انحصاری زمانی اومده بود)، و همچنین بازیهای جدید از استودیوهای معروف مثل Naughty Dog و Santa Monica Studio هست. اینها پروژههایی هستن که میتونن بهزودی سرویسهای سونی رو با محتواهای بینظیر پر کنن بماند که مشغول همکاری بر رویه یکی از بزرگترین دنباله از سری بازی Death strandingهست که طبق تریلر های جدیدی که کوجیما ازش داد بیرون مشخصه سونی داره صدشو میزاره برای سری جدید Death stranding.
در نهایت، موافقم که نباید تنها به کل کل و فنبازی پرداخت. ولی این انتظار هم باید وجود داشته باشه که کمپانیها به خواستههای هوادارانشون توجه کنن. مطمئنم که این کاهش ۴۸ درصدی به خاطر همین مسائل گذراست و با اومدن بازیهای جدید، بازیکنان به سرویسهای سونی برمیگردن.
پس، به جای قضاوت عجولانه، بهتره به آینده نگاه کنیم. سونی همیشه در بلندمدت بازیهای باکیفیت و تجربههای بینظیر ارائه داده و این روند ادامه خواهد داشت.” فقط باید صبر کرد و از قضاوت بی جا و زود خود داری با شما موافقم
با این تیکه از حرف شما که میگید همین اینایی که الان دارن به سرویس اکسترا و پلاس سونی منتقد هستند خودشون خبر ندارن که همین ایکس باکس چقدر تا همین چند ماه پیش اخبار بدی داشت و اصلا تا همین چند ماه پیش اصلا بازی نداشت کاملا موافقم دوست عزیز اینجا برات ۱۰ مورد ش رو نام بردم خوب بخون و به اطلاعات ت اضافه کن ببین که حرفت درسته ایکس باکس خودش تا همین چند ماه پیش بازی هم نداشت هر چند که همین الان ش هم داره درجا میزنه
1. بازی Redfall:
این بازی به شدت هایپ شده بود و بسیاری از طرفداران انتظار داشتن که یک تجربه فوقالعاده باشه. اما پس از عرضه، Redfall با مشکلات فنی و طراحی مواجه شد و نتونست انتظارات را برآورده کنه. منتقدان نیز نظرات منفی زیادی دربارهاش داشتن.
2. تاخیرهای پیدرپی در عرضه بازیها:
بسیاری از بازیهای ایکسباکس مانند Starfield و Halo Infinite با تاخیرهای متعدد مواجه شدن. این تاخیرها باعث ناامیدی هواداران شد و باعث شد تا ایکسباکس در مقاطعی هیچ عنوان جدیدی برای ارائه نداشته باشه.
3. مشکلات مدیریت استودیوها:
مایکروسافت تعداد زیادی استودیو خریده هست، اما این خریدها همیشه به عرضه بازیهای باکیفیت منجر نشدهن. مثلاً استودیوهای مشهوری مانند Rare (سازنده Sea of Thieves) نتونستن به وعدههای خود عمل کنن و بازیهایشان از نظر کیفی نسبت به انتظارات فاصله داشت.
4. Halo Infinite:
با اینکه این بازی یکی از پرچمداران ایکسباکس هست، اما عرضهاش با مشکلات بسیاری روبهرو شد. حالت Forge و Co-op که بخشهای کلیدی از تجربه Halo هستن، ماهها بعد از عرضه بازی بهروز شدن. این مسئله به شدت به اعتبار این فرنچایز ضربه زد.
5. مشکلات گیم پس (Game Pass):
با اینکه گیم پس یک سرویس بسیار محبوب هست، اما بسیاری از بازیکنان به این نکته اشاره کردهن که برخی از بازیهای اضافه شده به این سرویس کیفیت پایینتری دارن و بازیهای AAA و معروف کمتر به این سرویس افزوده میشن.
6. عدم عرضه بازیهای بزرگ:
تا چندی پیش، ایکسباکس در مقایسه با پلیاستیشن، عناوین بزرگ و انحصاری کمتری داشت. این مشکل در طول نسل هفتم و هشتم و حتی اوایل نسل نهم نیز ادامه داشت، که باعث شد برخی از طرفداران احساس کنن که ایکسباکس از نظر محتوای اختصاصی ضعیفتر از پلیاستیشن هست.
7. تعطیلی استودیوها:
Tango Gameworks و Discovered Arkane نمونههایی از استودیوهایی هستن که به دلیل مشکلات مدیریتی یا عدم موفقیت در پروژههای اخیرشان، تعطیل شدن یا تحت تغییرات جدی قرار گرفتن. این موضوع باعث نگرانی طرفداران شد.
8. مشکلات فنی و بهینهسازی:
برخی از بازیهای ایکسباکس، به خصوص در سرویس گیم پس، از مشکلات فنی و بهینهسازی رنج میبردن. این مشکلات باعث نارضایتی بسیاری از کاربران شده و به تجربه بازیها لطمه زده .
9. عدم نوآوری در IPهای جدید:
ایکسباکس نسبت به پلیاستیشن در خلق و توسعه IPهای جدید ضعیفتر عمل کرده . بیشتر توجه این کمپانی به بازیهای قدیمی و بازسازی آنها معطوف بوده ، در حالی که پلیاستیشن با ارائه IPهای جدیدی مانند Horizon Zero Dawn و Ghost of Tsushima به موفقیتهای بیشتری دست یافته .
10. تلاش ناموفق برای ورود به بازار ژاپن:
ایکسباکس بارها تلاش کرده که در بازار ژاپن حضور قویتری داشته باشه، اما هنوز نتونسته جایگاه قابل توجهی در این بازار پیدا کنه. این عدم موفقیت هم یکی از نقاط ضعف ایکسباکس محسوب میشه.
دوست من سوال اینه که بد بودن اوضاع ایکس باکس باعث میشه وضع پلی استیشن خوب باشه؟ وضع هر دو خرابه، ولی فرقش اینه که ایکس باکس سال هاست تو ورطه است، سونی تازه اوضاعش از حالت ایده آل خارج شده
برای تازه کارا خوبه و کاکشن قوی ای داره اما برای کاربرای قدیمی که همرو بازی کردیم انتظارات بیشتره دیگه
یک سوال: من دو تا بازی قفل از بخش game catalog دارم، حالا اگه پلاس اسنشیال بخرم قفلشون باز میشه یا باید حتما اکسترا باشه؟
من خودم یک سال پیش اکسترا گرفتم ۱۲۰۰ دو هفته دیگه تموم میشه بازی هایی که دوس داشتم بازی کردم وقتی اومد ولی خیلی وقت بود بازی هایی که میخواستم نبودن تو اکسترا خیلی اوقات نمیصرفید الان ۵ تومن پول برای تمدید زورم میاد ترجیح میدم ظرفیتی بگیرم حداقل بازی بروز و بزرگ بگیرم که خودمم دوس داشته باشم الاناسپایدرمن ۲۰۱۸ ریمستر رو گرفتم بعدش هم میزارم فروش با ضرر کمتر یکی دیگه میگیرم
اکسترا همون ۱۲۰۰ ارزش داشت نه الان ۵ به بالا
گاهی اوقات نیم ساعت داخلش میگردم بازی هایی که میخوامنیست به درد اونایی که بازی های قدیمی مونده بازی نکردن میخوره
مگه چیزی غیر از اینم انتظار میرفت ؟
فعلا که سونی همینجور داره رو به پایین حرکت میکنه ، امیدواریم با یه انحصاری خوب خوشحالمون ( سونی فن نیستم ، هر دو کنسول رو دارم )