تحلیلگران: درآمد صنعت بازی تا سه سال آینده به ۳۰۰ میلیارد دلار خواهید رسید
تحلیلگران تخمین زدهاند که درآمد کلی صنعت بازی تا سال ۲۰۲۷ و با ۹% نرخ رشد مرکب سالانه به بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار خواهد رسید.
بر کسی پوشیده نیست که صنعت بازی طی این سالها به یک صنعت بزرگ پولساز تبدیل شده است. بازیهای رایگان دارای پرداختهای درون برنامهای در حال گسترش هستند و با گذشت زمان، هزینه سرمایهگذاری در کنسولها و مجموعهای از بازیها افزایش یافته است. اما علیرغم این مشکلات و انتقادات، اغلب گیمرها با این جریان همراه هستند. اخیراً تخمین زده شده است که در نتیجه این ترندها، درآمد جهانی صنعت بازی تا سال ۲۰۲۷ به بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار خواهد رسید.
در یک پیشبینی مالی که توسط Bain & Company منتشر شده، درآمد صنعت بازی از هماکنون تا سال ۲۰۲۷ نرخ ۹ درصد رشد مرکب سالانه را تضمین میکند. این امر موجب میشود که سقف درآمد این صنعت از ۱۹۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۲ به ۳۰۷ میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۷ افزایش یابد. این گزارش نشان میدهد که گیمرها از بازه سنی ۱۳ تا ۱۷ سال، اکنون ۴۰ درصد بیشتر از تعامل با رسانههای دیگر، مانند برنامههای تلویزیونی، زمان بیشتری را صرف تجربه بازی میکنند.
با در نظر گرفتن سرمایهگذاریها و خریدهای بزرگ مانند ادغام اکتیویژن (Activision) با مایکروسافت، پول بیشتری نسبت به قبل در این صنعت شناور است. همچنین ورزشهای الکترونیکی گرفته و بازار بازیهای موبایلی نیز در حال رشد هستند. در عین حال، تحلیلگران ظهور استریمرها و اینفلوئنسرهای بازی را مورد بررسی قرار دادهاند. با گذشت زمان، آنها به سوپراستارهای چندرسانهای تبدیل میشوند، میلیونها بیننده را جذب میکنند و صرفاً برای استریم آنلاین بازیهای ویدیویی، درآمدی قابل توجه و دیوانهوار به دست میآورند.
به طور کلی پول زیادی در صنعت بازی وجود دارد و با گذشت زمان این صنعت میتواند بسیار ارزشمندتر و قدرتمندتر از صنعت فیلم، موسیقی و تلویزیون شود. از سوی دیگر بازیهایی از جمله GTA 6 میتوانند درآمد بزرگ و هنگفتی را به دست آورند.
پر بحثترینها
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- مدیرعامل پلی استیشن: طرفداران باید انتظارات خود را کاهش دهند، PS5 Pro یک کنسول نسل بعدی نیست
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- ۷ بازی مخفیکاری با پیشرفتهترین هوش مصنوعی دشمنان
- ادعای سازنده Concord: اثری ساختیم که تجربه فوقالعادهای را به گیمرها ارائه میدهد
- شمار بازیکنان همزمان Dragon Age: The Veilguard در روز عرضه به بیش از ۷۰,۰۰۰ نفر رسید
- Horizon Zero Dawn Remastered در زمان عرضه روی استیم تنها ۲.۵ هزار بازیکن فعال داشته است
- شرکت Sweet Baby نقشی در پروسه ساخت Dragon Age: The Veilguard نداشته است
- تهیهکننده Final Fantasy: اسکوئر انیکس میخواهد بازیهای آینده را همزمان روی Xbox منتشر کند
نظرات
خب ….. با بازی
ای ۸۰ دلاری که داریم میبینیم بعیده نیست
قدرت جی تی ای 🗿💪🏻
شما فعلا ۸۰ دلار لازمه برات یادآوری کنم 😂
جی تی ای خیلی هم قرار نیست بخش بزرگی از این درامد رو صاحب باشه.دنیای بازی محدود به جی تی ای نمی شه که…
چرت پرت نگو برو آمار سود خالص gta رو ببین بعد بیا حرف بزن. مگه چنتا بازی مثل کالاف یا جی تی ای اینهمه میفروشن؟
😐
به شخصه خیلی خوشحالم که این صنعت اینقدر سودآوره، ولی امیدوارم با همه جذابیتهاش کمتر به دست شرکتهای بزرگ سودجو بیفته و بیشتر توسط هنرمندان و عاشقان واقعی بازیها اداره بشه. رشد و پیشرفت صنعت بازی عالیه، ولی باید حواسمون به کیفیت و خلاقیت توی ساخت بازیها هم باشه تا گیمرها تجربههای باحال و ارزشمندی داشته باشن.
ولی اینطور که از سرگذشت صنعت گیم مشخصه بیشترش میره توی جیب رییس روئسا و بقیه کله گندهها و یه سری آدم متفرقه و به دولوپرهایی که چندسالی کرانچ میکنن تا بازی به زمان عرضه برسه اونقدر بها نمیدن. حتی بعدش میذارنشون سر پروژههای بی ربطی که شکستش تضمینی هست و در استودیوهاشون رو تخته میکنن.
واقعا من نمیدونم تو مغز این به قول خودت کله گنده ها چه میگذره مثلا همین راک استدی رو در نظر بگیر ، یعنی واقعا فکر نمیکنن که مردم بتمن میخوان ؟ یعنی واقعا فکر میکنن که مردم این گیم جدیده رو بیشتر از بتمن دوست دارن؟ واقعا عجیبه والا همه جا گیمرها داد میزنن میگن آقا ما بتمن میخواییم بعد راک استدی میاد این کارو میکنه خیلی عجیبه
راستشو بخوای برای اون بالاسری مهم نیست شما چی میخوای تا ارزو شمارو براورده کنه تنها چیزی که میخواد اینه که با کمترین ریسک و هزینه بیشترین مقدار سود اوری رو داشته باشه قرار هم نیست برای خواسته های شما متحمل ریسک سنگین توی توسعه بشه
بعضیاشون که خبر میخونی انقدر توی باغ نیستن که آدم شاخ درمیاره.
اینا نهایتاً برآورد بودجه و تبلیغات و سود اینا رو میکنن و میبینن چی بازارش داغه. ولی خب پروسه ۴-۵ساله(حداقل) ساخت بازی، اگر ترندی هم باشه دیگه آتیشش خوابیده. قبلا فکر کنم بالانس بهتری بین مدیریت و تیمهای سازنده بوده، الان انگار دست و بالشون بستهاست چون بودجهها بالاست ریسکش هم میره بالا و نمیتونن توی ساخت بازی خلاقیت به خرج بدن.
هرچه صنعنت سینما ، تلویزیون شبکه های اینترنتی اشتراکی کمفروغتر میشن ، برعکسش صنعت گیم داره به سمت پرفروغ و پرفروغتر شدن پیش میره !
البته زمزمه اینی که میفرمایید دوازده سیزده سال پیش با شدت بیشتری وجود داشت. حتی تام هنکس یه مصاحبه داشت که به شدت در اون ابراز نگرانی کرده بود و میگفت مدیوم سینما و تلویزیون دهه ی آتی رو نمیبینه. ولی زمان مشخص کرد این این ترسها بخاطر ندیدن تصویر بزرگتر هستند و پایه و اساسی ندارند.
چشم حسودش کور😂
این یعنی ریسکپذیری در این صنعت کمتر خواهد شد و فرمولهای امتحان پسداده بیش از پیش مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
درود بر گیمرها
پاینده باشید
من به نسل زد امید دارم که به سمت فناوری vr روی بیاورند، شخصا که خیلی امیدوارم به آینده و امید هست بیشترین رشد برای همیت صنعت باشه
اگر جامعه بزرگ بشه به طبع سرمایه گذاری برای AAA توسط استودیو توجیه پذیر میشه
یک توئیت از توسعه دهندگان arken age خوندم دارند روزی ۱۲ ساعت کار میکنن آخرم تاخیر خورده، تاسف باره اگه جامعه بزرگتر باشه توسعه دهنده به جای کرانچ نیرو اضاف میکنه.
من خودم فکر میکنم تنها راه حل هوش مصنوعی میدونم چون گیمر تا وقتی که بازی AAA زیاد نباشه جذب نمیشه و توسعه دهنده همین طور گیمر زیاد نباشه ریسک نمیکنه.
دوستان ببخشید بابت اسپم
از دوستان PS باز سوالی دارم
آیا راهی بلدید که بشه وارد اپلکیشن PS App شد؟ هرچقدر تلاش میکنم ارور “Connection to server timed out” میده! با دو گوشی و یک لپ تاپ و سه خط اینترنت مختلف هم امتحان کردم! یعنی واقعا راهی برای ورود به اکانت پلی استیشن وجود نداره؟
درود بر شما
پاینده باشید
اگر قندشکن روشن هست خاموش کن احتمالا درست میشه
و مایی که از دوران میکرو نینتندو ان ایی اس و بازی های خاطره انگیزش و بعد سگا یادمونه تغییرات ۱۸۰ درجه ای بازی ها با پلی استیشن وان اضافه شدن کات سیبن های سینمایی و جذاب شدن بازی ها گیم پلی همینطور پلی دو ایکس باکس اورجینال ۳۶۰ پلی سه و چهار و امروزم فایو و ایکس همه رو با چشم دیدیم ای دل غافل زمانی رو یادم میاد فکر کنم هفت هشت سالم بود داشتم میکرو با فامیلمون بازی میکردیم فکر کنم ملوان زبل بود فامیلمون گفت پیمان چی میشه بازی ها هم مثل فیلم بودن کنترلش دستمون با همون عقل بچگی گفتم اره فکرشو بکن الان همه چی داخل این بازی مثل فیلما باشه ما هر جا که میخاییم بتونیم قهرمانمون (منظور کاراکتر بازی بود)اینور اونور کنیم بدون اینکه جلومونو بازی بگیره الان یادم میوفته اون زمان چطور فکرمون به اینچیزا میرسید وقتی که نه تکنولوزی امروزی بود و نه اینترنت سوشال مدیا امروز ویدیو گیم میبینم با تمام انتقاد ها که همه دارن ازش ولی انقدر بزرگ شده که هر سلیقه رو با هر پلتفرم و هر سن و جنس پوشش میده کی فکرشو میکرد بازی ها ۱۶ بیتی قدیم که یه است و ابجکت نمیشد به بازی بیشتر اضافه کرد در حد یدونه سنگ و درخت واسه نمای بازی امروز بتونه بازی هایی مثل رددد جی تی ای گاد اف وار کال اف دیوتی شبیه ساز پرواز بسازه شما ace combat7که ده سال میگذره تازه از زمان انتشارش رو ببین انگار کنترل جنگنده واقعی دستت هست رادار تجهیزات داخل وبیرون فایر کردن طبیعی موشکها همه مثل خودش مثلا موشک هوا به هوا امرام سینمایی و حتی گیم پلی خودشو ببینی با واقعیت مو نمیزنه عین خودش جزییات بی پدرا ساختن یا فورزا گرند توریسمو۷انقدر طبیعی ساختن اجزا ماشین پدرم مکانیک بازنشسته هست بچگی هم رو ماشین امریکایی کار کرده وقتی دید باورش نمیشد بازی انقدر طبیعی قطعات جای خودشه مو نمیزنه با خود جنس قطعاتی که قدیم کار میکردن این خیلی خبر خوبی بود
فقط ۳۰۰ میلیارد دلار!
اول مواد مخدر با ارزش ۲ تریلیارد دلار
دوم فروش اسلحه ۱.۲ تریلیارد دلار
سوم صنعت بزرگسالان با ارزش ۹۰۰ میلیارد دلار