بهترین فیلمهای عاشقانهی جیمز کامرون
جیمز کامرون یکی از معروفترین کارگردانهایی است که نیازی به معرفی ندارد. او را میتوان ارباب باکس آفیس و فروش سینمایی دانست.
هر فیلم مشهوری که از او اکران میشود، فروش بسیار خوبی دارد و کارهای اخیرش رکوردها را جابجا کردهاند. البته باید گفت که او استاد ساخت فیلمهای اکشن علمی-تخیلی و پرهیجان است؛ اما جیمز کامرون نسبت به مسائل عاشقانه نیز بیتفاوت نیست و عاشقانههای عمیقی را در میان آثارش میتوان یافت.
یکی از ویژگیهای دست کم گرفته شدهی جیمز کامرون توانایی او در فیلمنامهنویسی است. برای کسی که به داشتن دقت و تمرکز بالا و عدم نمایش احساسات در صحنه فیلمبرداری مشهور است، او استاد ایجاد احساسات گرم و صمیمی انسانی بر پرده نقرهای است و فیلمهایش به اندازهی نوآوریهایش، به لحاظ احساسی نیز تاثیرگذار هستند.
۵- True Lies (سال ۱۹۹۴)
فیلم True Lies یکی از بهترین فیلمهای اکشن دهه ۹۰ میلادی است و این نشاندهندهی مهارت بالای جیمز کامرون است چرا که این فیلم را معمولا در ردههای آخر فیلمهایش قرار میدهند. پس از ساخت فیلم T2 یا ترمیناتور ۲، جیمز کامرون کمی از آن حال و فضا فاصله گرفت و اکشن رمانتیک-کمدی با بودجهی بالایی را ساخت که درباره مرد خانوادهای است که زندگی دوگانهای به عنوان یک جاسوس دارد. این فیلم به لحاظ بودجه در آن زمان رکورد زد و بیش از صد میلیون دلار بودجه داشت.
خوشبختانه، تواناییهای بازیگری جیمی لی کرتیس همیشه مورد تحسین قرار گرفته است. اما از سوی دیگر تواناییهای آرنولد شوارتزنگر دستکم گرفته میشود یا زیر سایه شهرت و میراث عظیم او قرار میگیرد؛ اما وقتی بهخوبی در نقشی قرار میگیرد، فیزیک و جذابیت او بینظیر است. لی کورتیس در این فیلم نقش شخصیتی به اسم هلن را دارد که هماهنگی خوبی را با آرنولد شوارتزنگر ایجاد میکند. بازیگری لی کورتیس در این فیلم احساساتی را به شما منتقل میکند که انتظار ندارید در یک فیلم احساس کنید. فیلم True Lies درامی جالب و صمیمی دارد که ترکیب خوبی را با صحنههای اکشن هیجانانگیز ایجاد کرده است.
۴- Avatar (سال ۲۰۰۹)
زمانی که فیلمها به طور باورنکردنی موفق میشوند، آسان است که از آنها انتقاد کنیم یا ارزش واقعی آنها را کمتر از حد نشان دهیم. این حقیقت وجود دارد که جیمز کامرون از احساسات ساده و کلیشهای استقبال میکند، و به همین دلیل است که فیلمهایی مانند تایتانیک و آواتار گاهی اوقات سوژهی شوخیهای امروزی میشوند. داستان فیلم Avatar درباره سرباز انسانی است که به فرهنگ یک قبیلهی فرازمینی به اسم ناآوی و مخصوصا به جنگجویی به اسم نیتیری علاقهمند میشود. این فیلم به لحاظ بصری بینظیر است، از نبردهای پیشرفته گرفته تا طبیعت چشمنواز پاندورا. کلیشهای بودن گاهی اوقات میتواند صمیمیتی ایجاد کند که توسط بینندگان سراسر جهان استقبال خواهد شد و نباید ارزش فیلم Avatar را دست کم گرفت، مخصوصا زمانی که آن را برروی پردهی سینما تماشا میکنیم.
دنبالهی این فیلم با عنوان The Way of Water تمرکز کمتری بر روی جنبههای عاشقانه دارد اما توجه بیشتری به پیوند ازدواج دو شخصیت فیلم اول و همبستگی خانوادهشان دارد.
۳- The Abyss (سال ۱۹۸۹)
فیلم The Abyss یکی از بدنامترین و پرخطرترین فیلمهای جیمز کامرون بود. خواستههای بازیگران و شرایط کلی فیلمبرداری به گونهای بود که آنها را در شرایط نامشخصی قرار داد. اما با اینحال فیلم The Abyss درام به یاد ماندنیای دارد. اد هریس نقش حفاری در اعماق دریا را دارد که همسر سابقش با پیوستن به گروه بازیابی نیروی دریایی او را غافلگیر میکند.
مری الیزابت مسترانتینو شخصیت زن را به خوبی و ماهرانه اجرا میکند و سنت شخصیتهای زن برجسته را در فیلمهای جیمز کامرون ادامه میدهد. مخاطبان با زنی که در دنیای مردانه فعالیت میکند همدردی میکنند، مخصوصا از طریق داستانی که او را شجاعتر و احساساتیتر نشان میدهد. نسخهی ۱۷۱ دقیقهای فیلم The Abyss به هر شکلی بهتر است، در نسخه بلندتر، ما محتوای بیشتری را از تنشهای جنگ سرد میبینیم، به علاوه صحنههای بیشتری از تعامل این دو بازیگر باهم را شاهد هستیم. در ادامه عشق و علاقهی این دو شخصیت باعث میشود تا موجودات فضایی، زمین را نابود نکنند و آن را در امان نگه دارند.
۲- The Terminator (سال ۱۹۸۴)
مشخص است که بهترین فیلم عاشقانه جیمز کامرون کدام فیلم است، اما باید به فیلم The Terminator نیز به خاطر روایت یک داستان عاشقانهی بی عیب و نقص در دل یک فیلم علمی-تخیلی و اکشن، توجه داشت. مردی به اسم کایل ریس به گذشته سفر میکند تا از سارا کانر در مقابل رباتی که برای کشتن او فرستاده شده محافظت کند.
درواقع پسر سارا کانر یعنی جان کانر که رهبر نیروهای مقاومت در آینده است، کایل را به گذشته فرستاده و زمانی شوکه میشویم که میفهمیم کایل درواقع پدر جان کانر است. جیمز کامرون گفته بود که ایدهی اولیه فیلم The Terminator زمانی به ذهنش رسید که در یکی از کابوسهایش یک ربات جهنمی میخواست او را بکشد. عناصر اکشن و هیجانانگیز این فیلم به خوبی کار شدهاند اما نمیتوانند رابطهی عاشقانه و صمیمیای که در فیلم هست را کمرنگ کنند.
۱- Titanic (سال ۱۹۹۷)
از زمانی که فیلم Titanic توانست رکورد فروش را بزند، این سوال مطرح بود که این فیلم در ابتدا تا چه حد قرار بود عاشقانه باشد. مارکتینگ اولیه فیلم آن را اثری اکشن با رگههایی از داستان عاشقانه معرفی میکرد و با فیلمی که یکی از بهترین داستانهای عاشقانهی سینما را روایت میکرد تفاوت داشت. داستان درباره دختری از طبقهی اول جامعه است که برروی کشتی تایتانیک عاشق هنرمند بیپولی میشود.
سخت است که فیلمی دلگرمکنندهتر اما در عین حال تلخی را نسبت به فیلم Titanic پیدا کنید و شاید اصلا همچین فیلمی وجود نداشته باشد. شما به همان قدری از این فیلم لذت میبرید که خودتان را با آن همراه کنید؛ چه کسی اهمیت میدهد چرا هردوی آنهای روی در جا نشدند، جک برای رز جان داد و رز برای جک زندگی کرد. احساسات عمیق فیلم Titanic به خوبی پیریزی شده و زمانی که رز در آرامش پس از هشتاد و چهار سال در خواب میمیرد و تراژدی کمنظیری را میبینیم که در یادها میماند. بدون شک فیلم Titanic یکی از خارقالعادهترین فیلمهایی است که تابحال ساخته شده است.
منبع: Collider
پر بحثترینها
- ۱۵ مشکل بزرگ سری GTA که طرفداران سرسخت نمیخواهند به آنها اعتراف کنند
- مدیرعامل مایکروسافت: به عرضه بازیهای خود برای پلتفرمهای دیگر ادامه خواهیم داد
- ویدیو: مقایسه Call of Duty Black Ops 6 روی PS5 و Xbox Series X/S [زیرنویس فارسی]
- نقدها و نمرات بازی Dragon Age: The Veilguard منتشر شدند
- رسمی: سونی دو استودیوی Neon Koi و Firewalk، سازنده Concord، را تعطیل کرد
- حقوق مدیر عامل مایکروسافت پس از اخراج ۲۵۰۰ نفر از کارکنان بخش گیمینگ، به ۷۹ میلیون دلار افزایش یافت
- کوجیما: میخواهم بازیهایی خلق کنم که فضاییها از آنها لذت ببرند
- نقدها و نمرات بازی Call of Duty: Black Ops 6 منتشر شدند
- بیش از ۸۰ بازی برای PS5 Pro بهینه شدهاند
- سیستم مورد نیاز Horizon Zero Dawn Remastered اعلام شد
نظرات
نمیدونستم آواتار و تایتانیکو ترمیناتورو این ساخته کارش درسته
ولی هیچکدومشو هنوز ندیدم🗿
خیلی بعد ترمیناتور عاشق شدم
اصلا حس عشق واقعی بود مخصوصا جایی که تانکر نفت ترکید🗿
تایتانیک صد در صد باید اول باشه. یک ماجرای عاشقانه رو در یک رویداد تاریخی خیلی خوب به تصویر کشید. فیلم های آواتار و ترمیناتور هم که نیاز به تعریف ندارند.
جیمز کامرون نابغه آیی که دیگر تکرار نخواهد شد .
البته نابغهها بسیارند
که اگر بهشون بال و پر داده میشد
درخشش پیدا میکردن
تیتر زرد…
اولا اکثر آثار کامرون رگه های عاشقانه ای داره و دوما فیلم های این لیست به جز تایتانیک به طور واضح ژانر عاشقانه ندارن. بهتر بود که لیست بهترین فیلم های کامرون رو کار می کردید تا بهترین فیلم های “عاشقانه” جیمز کامرون
دقیقا! تیتر زرد تو این سایت خیلی زیاده اونم فقط برای گرفتن ویو عه
فک کنم هیچ نظارتی رو مقاله ها نیست فقط پس میندازن
روزی هرچند تا شد
ترمیناتور و ورطه و آواتار از کی تا حالا شدن عاشقانه ؟!
تایتانیک شاهکار ژانر رومانتیکه…بالای ۱۰ بار دیدمش هربار احساساتم رو قلقلک میداد گریم میگرفت
اثر جاودانه ای هست