معرفی جذابترین انیمههای چینی که شما را تحت تاثیر قرار خواهند داد
انیمههای چینی آثار جذاب و منحصر به فردی به شمار میروند که طی سالهای اخیر رشد قابل توجهی داشته و برخی از آنها میتواند شما را حسابی شگفتزده نماید.
مدیوم انیمه در دنیای امروز از جایگاه محبوب و ارزشمندی برخوردار بوده و مخاطبینی میلیونی از سراسر جهان را برای خود دست و پا کرده است. سرگرمی جذاب و پرمخاطبی که اساساً به شکلی نمادین آن را جزوی از فرهنگ ژاپنیها به شمار میآوریم. با این حال این مدیوم تنها منحصر به کشور ژاپن نبوده و طی سالهای اخیر کشورهای دیگری نظیر کره جنوبی و چین نیز شانس خود را امتحان کرده و چه بسا آثار ارزشمندی را به ارمغان آورده که میتوانند حرفهای بسیاری در مقایسه با انیمههای ژاپنی برای گفتن داشته باشند.
انیمههای چینی که تحت عنوان Donghua (دونگهوا) شناخته میشوند، به لطف پیشرفت تکنولوژی در طی سالهای اخیر و سرمایهگذاری هنگفت کمپانیهای این کشور نه تنها پیشرفت قابل توجهی را شاهد بوده تا حدی که بعضاً تنه به تنه انیمههای ژاپنی میتوانند به رقابت بپردازند، بلکه به سبب برخورداری از المانهای تاریخی، فرهنگی و اجتماعی این کشور قدیمی و پرجمعیت، روایات منحصر به فردی را شاهد هستیم که تفاوتهای چشمگیری با باقی آثار این مدیوم از خود نشان داده است.
به همین منظور در مقاله امروز به سراغ معرفی ۱۰ اثر جذاب و تماشایی چینی رفته تا شما را با جنبه متفاوت ولی ارزشمندی از دنیای انیمه آشنا نماییم. پس در ادامه ما را همراهی نمایید.
انیمه Spiritpact (پیمان روح)
انیمه Spiritpact اقتباسی از وب مانهوایی به همین نام میباشد که توسط استودیو Haoliners Animation League ساخته شده است.
اثری حول محور جنگجویانی به نامهای کیکا یو و تانموکو کی که به شکلی اتفاقی بر سر راه یکدیگر قرار گرفته و دوستی جذابی بینشان شکل میگیرد که در مسیر ماجراجویی برای تقابل بر اهریمنان، وقایعی مرگبار با چاشنی طنز را تجربه کرده و اتفاقات هیجانانگیزی را برای برقراری دوستیشان پشت سر میگذارند. Spiritpact در عین برخورداری از المانهای کمدی و طنز موفق شده تا سکانسهای اکشن چشم نوازی را به تصویر کشیده تا گزینهای عالی برای شروع انیمههای چینی به شمار برود.
انیمه Rakshasa Street (خیابان گریان)
اگر که به حال و هوای Demon Slayer علاقه دارید پس تماشای Rakshasa Street میتواند حسابی شما را شیفته خود نماید.
این انیمه روایتگر زندگی جوانی کارآموز و دانشجو به نام شیا لینگ میباشد که به شکلی ناخواسته قدم به دنیای ارواح گذاشته و در حالی که به معنای واقعی کلمه نمیداند باید چگونه از این مخمصه نجات پیدا کند، با خطرات مرگباری در گوشه و کنار این دنیا مواجه میشود که تواناییهای فیزیکی و روحی و روانی وی را به چالش میکشد. داستان در Rakshasa Street به آرامی آغاز شده و به تدریج بر میزان هیجان و حماسی بودن آن افزوده شده تا در نهایت به مجموعه غیرقابل پیشبینی با روایتی دیوانهوار تبدیل شود که مملو از سکانسهای اکشن ماورایی و هیجانانگیز خواهد بود.
انیمه My Cultivator Girlfriend (دوست دختر پرورشدهنده من)
انیمه My Cultivator Girlfriend رویکرد جالب توجهی را در پیش گرفته که میتواند تجربهای ناب برای مخاطبینش به شمار میرود.
در این انیمه با دنیای به ظاهر مدرنی مواجه میشویم که از قوانین سفت و سخت سنتی و قدیمی بهره برده و این مسئله تضاد جالبی را در کلیت داستان پدید آورده است. دنیایی تحت کنترل توسط قدرتمندانی که زندگی را بر ضعفا غیرقابل تحمل جلوه کرده و این نابرابری اجتماعی سبب آشنایی دختری کشاورز با یک محافظ میشود که رابطه عاشقانه معصومانه ولی جذاب را بین آنها رقم میزند. نکته حائز اهمیت درباره My Cultivator Girlfriend به مدت زمان ۱۳ دقیقه برای هر قسمت آن مربوط میشود که در عین کوتاهی از کیفیت بالایی برخوردار بوده و قطعاً تماشای آن میتواند جایگاه انیمههای چینی را در نزد هر بینندهای دگرگون نماید.
انیمه Monkey King: Hero is Back (میمون پادشاه: بازگشت قهرمان)
وو کونگ یکی از موجودات افسانهای و بسیار محبوب در نزد مردم کشور چین به شمار میرود که بهرهگیری از آن در انیمههای دونگهوا امری طبیعی به شمار میرود.
در انیمهای تحت عنوان Monkey King: Hero Is Back شاهد میمون پادشاه و قدرتمندی هستیم که قوانین طبیعت را زیر پا گذاشته و توسط خدای سرزمینش در یک زندان یخی محبوس میشود. با این حال سالها بعد پسری گم شده به صورت اتفاقی مسیرش به این زندان خورده و نفرین آن را باطل میکند؛ مسئلهای که موجب آزادن شدن این میمون قدرتمند شده و رقمزننده وقایعی به شدت حماسی و دیدنی میشود. همانطور که اشاره کردیم Monkey King: Hero Is Back از داستانی به شدت حماسی حول محور افسانههای چینی بهره میبرد که روایتی مدرن با المانهای اکشن را پدید آورده است.
انیمه Tales Of Demons And Gods (حکایتهای اهریمنان و خدایان)
در یکی از متفاوتترین انیمهها با جلوههای بصری ۳ بعدی شاهد اثری تحت عنوان Tales Of Demons And Gods هستیم که داستانی افسانهای را به تصویر کشیده است.
این انیمه روایتگر موجودی به نام نیه لی میباشد که زمانی به عنوان یکی از قدرتمندترین جنگجویان اهریمن به شمار میرفت که عملاً کسی جرات و توانایی رویارویی با وی را در خود نمیدید. با این حال شکست غیرمنتظره وی در نبردی بر علیه امپراتوری سبب میشود تا دوباره زاده شده و این بار در قامت نوجوانی ۱۳ ساله قرار بگیرد که طبیعتاً از ضعفهای بسیاری رنج میبرد. Tales Of Demons And Gods در ابتدا به سبب جلوههای بصری خاص ۳ بعدیاش میتواند برای مخاطبین انیمه کلاسیک، جلوه غریب و متفاوتی داشته باشد اما اگر که به آن زمان داده تا داستان جذاب و شخصیتهای پیچیدهاش را به معرض نمایش بگذارد، به حدی شیفته دنیاسازیاش خواهید شد که میتواند یکی از انیمههای چینی مورد علاقهتان لقب بگیرد.
انیمه Lan Mo’s Flower (گل لا مو)
برخی از انیمهها همچون Lan Mo’s Flower نیازی نیست که جلوه حماسی و پرزد و خوردی داشته باشند تا بتوانند به تجربهای به یاد ماندنی برای مخاطبین این مدیوم تبدیل شوند.
ما با اثری عاشقانه و مدرسهای طرف هستیم که دختری ساده و معصوم به نام لا مو را به تصویر میکشد که از عشق دیوانهواری نسبت به لیو یی فنگ بهره میبرد؛ با این حال هیچگاه اعتماد به نفس لازم برای بروز این عشق را پیدا نکرده است. پیدا کردن گل سری جادویی که میتواند او را به دختری رویایی تبدیل نماید، سبب میشود تا اعتماد به نفس لازم را پیدا کرده و برای به دست آوردن فرد مورد علاقهاش دست به کار شود. داستان عاشقانه به تصویر کشیده شده در انیمه Lan Mo’s Flower بدون هیچ عجله و شتابی، به مرور شکل گرفته و در هر یک از قسمتهای کوتاه ۱۳ قسمتیاش بیش از پیش ما را با جنبههایی از زندگی لا مو آشنا میکند که میتواند هر مخاطبی را شیفته او و دنیای زیبای اطرافش نماید.
انیمه Grandmaster of Demonic Cultivation (هارمونی تضادها)
یکی از مشهورترین انیمههای چینی ساخته شده در این مدیوم Grandmaster of Demonic Cultivation نام دارد که دوست داران ژانرهای اکشن، تاریخی و تناسخ را حسابی به وجد خواهد آورد.
در این انیمه با رهبر فرقهای اهریمنی به نام وی ووژان آشنا میشویم که آشوبی جهانی را به راه انداخته و موجب مرگ میلیونها انسان بیگناه شده است. رهبری به شدت منفور که در نهایت توسط یکی از شاگردانش به قتل رسیده و با تولدی دوباره در قامت یک برزرکر فرصت زندگی مجددی به وی داده میشود تا بلکه بتواند جنایتهای دیوانهوار زندگی گذشتهاش را جبران نماید. در هیجانی بودن روایت داستان Grandmaster of Demonic Cultivation همین را میتوان گفت که بارها و بارها از صندلی بلندتان کرده و در بهت و حیرت شما را فرو خواهد برد تا حدی که به راحتی میتواند با انیمههای بزرگ و حماسی ژاپنی رقابت نماید.
انیمه Soul Land (سرزمین ارواح)
در حالی که به پایان مقاله نزدیک میشویم با انیمههایی آشنا میشویم که از آنها به عنوان برخی از بهترین ساختههای کشور چین در این مدیوم یاد شده است.
یکی از این آثار انیمهای تحت عنوان Soul Land نام داشته و حول محور جنگجویی به نام تانگ سان جریان دارد که با زیر پا گذاشن قوانین خاندانش چارهای جز خودکشی پیش روی خود نمیبیند. او با کشتن خود تناسخ پیدا کرده و وارد دنیای جدیدی میشود که مردمانش از طریق قدرت روح مورد سنجش قرار میگیرند؛ قدرتی که او از ضعیفترین آن برخوردار بوده و ماجراجویی وی برای بهبود توانایی و قدرتهایش ما را با وقایع جذاب و هیجانانگیزی مواجه میکند. اگر که بتوانید با جلوههای ۳ بعدی Soul Land کنار بیایید، اثری به شدت تماشایی را در مقابل خود خواهید داشت که میتواند شما را حسابی سرگرم نماید.
انیمه Full-Time Magister (مربی تمام وقت)
انیمه Full-Time Magister اقتباس از مانهوا محبوبی میباشد که تاکنون چندین و چند فصل از آن ساخته و پخش شده و برای مدتی طولانی میتواند وقت شما را به خود اختصاص دهد.
در این مجموعه با دانش آموزی به نام مو فان آشنا میشویم که به ناگاه در دنیای جدیدی بیدار شده که حرف اول و آخر را جادو میزند. این نوجوان بیتجربه و از همه جا بیخبر که دیدگاهی نسبت به واقعیت دنیای اطرافش ندارد، وارد مدرسه جادوگری شده تا بلکه بتواند چم و خم کار با جادو را فرا گرفته و از آن برای محاظفت از عزیزانش بهره بگیرد. Full-Time Magister روایتی کمدی در بستری از دنیایی جادویی را پدید آورده و وقایعی را به تصویر میکشد که میتواند به زیبایی هر چه تمام تفاوت “مفهوم” انیمههای ژاپنی و چینی را به معرض نماش بگذارد.
انیمه The King’s Avatar (آواتار پادشاه)
در نهایت میرسیم به بهترین انیمه چینی این مقاله به نام The King’s Avatar که حتی در مقایسه با آثار ژاپنی نیز حرفهای بسیاری برای گفتن داشته و دوست داران بازیهای ویدیویی را میتواند حسابی سرگرم نماید.
در این انیمه با دنیایی مواجه میشویم که یک بازی آنلاین و MMORPG تحت عنوان “گلوری” از محبوبیت عجیب و غریبی در بین جوانان بهره میبرد. در این بین با مردی به نام یه زو آشنا میشویم که زمانی به عنوان بهترین بازیکن جهان در این بازی ویدیویی شناخته شده و حال با افزایس سن و دغدغههای زندگی، دیگر توانایی چندانی برای رقابت با سایر بازیکنها ندارد. با این حال برای فرار از مشکلات روزمره، دست به ساخت شخصیت جدیدی زده و با یک نام کاربری متفاوت، این بار به شکل مخفیانه وارد بازی شده تا نه برای رقابت، بلکه صرفا برای تفریح و لذت بردن، به انجام بازی بپردازد. انیمه The King’s Avatar یک شاهکار به تمام معنا به شمار میرود که از دنیاسازی ستودنی و المانهای ناب بهره برده است.
منبع: CBR
پر بحثترینها
- اینترگلکتیک، کانکورد، ناتی داگ؛ در اتاق فکر سونی چه میگذرد؟
- گزارش: طراحی سختافزار پلی استیشن ۶ برخلاف نسل بعدی ایکس باکس، به پایان رسید
- حساب توییتر پلی استیشن باعث ترند شدن دوباره Bloodborne Remake شده است
- یوشیدا: Horizon Forbidden West در حد انتظارم نفروخت
- یوشیدا: اگر خواهان بازی های انحصاری جدید PS5 هستید، بهتر است از ریمسترها حمایت کنید
- شایعه: اطلاعات فاش شده از GTA 6 توسط کاربری که ادعا میکند چندین ساعت از گیمپلی را دیده است
نظرات
طبق معمول نویسنده CBR نشست پای منقل و شروع کرد به نوشتن، در مرحله اول خود وبتون های چینی که منبع اقتباس اینها هست به شدت ضعیفه چه برسه به اقتباس انجام شده ازش
پ.ن cultivator = پرورش دهنده؟ جدی؟ راستش منم نمی دونم ترجمه درستش چی میشه ولی پرورش دهنده واقعا غلطه
چین اندرریتد ترین تاریخپ داره
هیچوقت بهشون توجه نشده
من قبلا فکر میکردم فقط ژاپن کشوریه که پرچمدار ساخت انیمه است ولی مثل اینکه کشورهای چین و کره هم اضافه شدن و دارن انیمه های بهتر از خود کشور ژاپن میسازن…انیمه نینجا کامویی فصل اول جوجوتسو کایسن و چند انیمه خوب دیگه ساخت کارگردانهای کره ایه
داداش اینکه میگی چین و کره دارن انیمه هایی هم رده و حتی بهر از ژاپن میسازن اشتباهه، اون قدری که ژاپن روی این صنعت سرمایه گذاری کرده که کره و چین تا سال ها بهش نمیرسن و اینکه کره انیمه های خوبی نداره چون کل سرمایشون روی کی پاپه، تنها انیمه ی کره ای معروف این زمان سولو لولینگه که اونم باز یه استودیو ژاپنی میسازه و فقط منبعش کره ایه، چین هم بنظرم تنها انیمه هایی که ساخته و میتونه با انیمه های ژاپنی همرده باشه آواتار و لینک کلیکه…
الان کل این لیست رو جمع بزنی در حد یکی از انیمه های مطرح دو سه سال اخیر نمیشه، یه چی واسه خودت داری میگی فقط
این انیمه هایی که مثال زدی هیچکدوم توسط کشور کره و استودیوهای کره ایی ساخته نشدن عزیزم. فقط کارگردان کره ایی داشتن.
انیمیشن چینی جالبه بیشتر قدیمی هاش
انیمه نیس دیگه، اسمشو بزارین چینیمه
لابد به کره ای ها هم میگن کریمه
مثل اینکه باور به تناسخ تو تار و پود اعتقادات شرق آسیا رخنه کرده،وگرنه این حجم از تولیدات سینما و تلویزیون در این زمینه اصلا طبیعی نیست
چون هم در دین شینتو هم بودا هم تائوئیسم به تناسخ باور دارن
حتی شیعیان علوی هم کم و بیش باورش دارن
“مثل اینکه” نه … «تناسخ» دقیقاً یک باور اصلی در ادیانی چون “هندوئیسم، بودیسم، جینیسم، تائوئیسم” هست.
…
لازم به ذکره که “شینتوئیسم” (آیین باستانی ژاپن) شامل اعتقاد به تناسخ نیست. در مذاهب شینتو سرنوشتهای مختلفی برای روح انسانهای مرده گفته شدهاست. بعضی میگویند که روح انسانها بعد از مرگ به جهان زیرین که مربوط به مردگان است منتقل میشود و این جهان توسط یک رود ،از جهان زندهها که در بالای آن است جدا میشود. بعضی به وجود یک بهشت برای روحِ افراد خوب اعتقاد دارند و بسیاری هم معتقدند که افراد مرده تبدیل به کامی میشوند و قدرت تأثیر بر روی زندگی افراد زنده را دارند؛ به همین جهت برای افراد مردهٔ خود زیارتگاههایی میسازند که معمولاً خانگی هستند.
مقاله ی جالبی بود آقای عسگری ولی کاش به انیمه میگفتید donghua
چون انیمه به انیمیشن های ژاپنی گفته میشه و انیمیشن های ساخت چین دونگ هیوا نام دارن
مثل Manhua که چینی هست، Manhawa که کره ای هست و Manga هم ژاپنی
در متن به این نکته اشاره شده.
“انیمههای چینی که تحت عنوان Donghua (دونگهوا) شناخته میشوند”
اگه یه انیمه چینی کمدی حارم دوست داشتید شکلات عشق یا کوپید چوکولیت هم خیلی خوبه ۲ ماه پیش دیدم خیلی حال کردم باهاش
کمدی حارم منظورت “کمدیِ حرام” هست؟؟
Harem
حرمسرا
xDDDDDDD
داش زدی تو خال , هم هارمه و هم حرامه تازه داستانم داره xD
در چه حد حرامه😂
به yosuga no sora میرسه😂
عین واقعیت تابحال چشمم به اسمش نخورده بفهمم چیه 😂😂😂
ولی تا الان اونایی که چشمم خورده فهمیدم چی هستن ، فهمیدم ژاپنیا واقعا عقده دارن طفلکیا 😁
این عقدرو زمانی زمانی بیشتر درک کردم که تو انیمه هاشون گاها سایز خیلی بالا رو به کمر درد توجیه کردند 🤣🤣🤣🤣
انیمه Grandmaster of Demonic Cultivation یائوییه اگه با یایویی و اینجور چیزا مشکل دارید نبینینش
انیمه The Daily Life of the Immortal King
انیمه a will eternal
دیلی لایف ایمورتال ، صرفا یک دونگهوا معمولی رو به پایینه ، من خودم تمام فصل هاش رو دیدم ولی واقعا داستانش خیلی ناقصه و خیلی آب بندیه .
تازه توی همین لیست انگاری CBR شیشه کشیده ، کسانی که دونگهوا میبینن میدونن چی میگم
نمیدونم والا دونگهواشو ندیدم رمانش ولی جالب بود گفتم امتیاز دونگهواش خوب شده پس شاید خوبه :دی
کلا با دونگهوا حال نمیکنم رماناشون بهتره چون رماناشون خیلی طولانیه این دونگهوا ها همشون خلاصه ان و کلی از تیکه هاشو نشون نمیدن