بازی Rise of the Ronin احتمالا به دلیل اعتراض مخاطبین کره جنوبی، در این کشور عرضه نمیشود
بخش سرگرمیهای تعاملی سونی (SIE) رسماً اعلام کرد که عرضۀ بازی Rise of the Ronin در کشور کره جنوبی لغو شده است.
به طور رسمی دلیل این موضوع اعلام نشد، اما میتوانیم حدسهایی بزنیم. چندی پیش، ویدیویی از پشت صحنۀ ساخت بازی Rise of the Ronin منتشر شد که طی آن، کارگردان بازی، یاسودا فومیهیکو (Yasuda Fumihiko)، شخصیتی تاریخی به نام یوشیدا شوین (Yoshida Shoin) را مورد تحسین و ستایش قرار داده و او را با سقراط مقایسه میکند. این موضوع باعث خشم مخاطبین کرۀ جنوبی شده است، چرا که این شخصیت تاریخی در میان کشورهای اطراف ژاپن حواشی زیادی دارد. او به دنبال استعمار و تصرف کرۀ جنوبی بوده و دیدگاه استعمارطلبیِ مطلق داشته است.
Rise of the Ronin در تاریخ ۲۲ مارس ۲۰۲۴ (۳ فروردین ۱۴۰۳) برای پلی استیشن ۵ عرضه خواهد شد.
پر بحثترینها
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- نقدها و نمرات بازی STALKER 2 منتشر شدند
- پلی استیشن برای ۱۰ سال متوالی نمایندهای برای بهترین بازی سال داشته است
- شایعه: حالت پرفورمنس بازی STALKER 2 روی Xbox Series X به خوبی اجرا نمیشود
- از صنعت بازی های ویدیویی در سال ۲۰۲۵ چه انتظاراتی داریم؟
- شایعه: کمپانی مادر FromSoftware احتمالا برای جلوگیری از تصاحب خصمانه از سوی یک شرکت کرهای به سونی مراجعه کرده است
- رسمی: شرکت مادر FromSoftware پیشنهاد خرید از سوی سونی را تایید کرد
- بازی Death Stranding Director’s Cut دومین بازی پرفروش ایکس باکس شد
- بازی GTA V با این هدف ساخته شد که از هر نظر بهتر از GTA IV باشد
نظرات
یوشیدا شوین، یکی از مهرههای کلیدی بازیابی حکمفرمایی امپراطوری ژاپن بود که امپراطور میجی رو به قدرت رسوند. نقطۀ آغاز خودنمایی «ژاپن» به عنوان یک کشور قدرتمند، صنعتی و مدرن، به همین دوره بر میگرده که طی اون در جنگ با روسیه برنده شدن و ناوگان دریایی و ارتش ژاپن قدرت بیشتری بهشون تزریق شد. در این دوره، ژاپن به فراتر از نبردهای داخلی فکر کرد.
شوین عقیده داشت یک کشور «جدا افتاده از بقیه» (ژاپن) برای این که بتونه در آینده در کنار کشورهای بزرگی مثل روسیه، فرانسه، انگلستان و … قرار بگیره. چارهای نداره جز این که قدرت نظامی خودش رو افزایش بده و به تصرف کشورهای دیگه بپردازه. و از اونجایی که روسیه و کشورهای اروپایی زمان کافی برای گسترش قلمروی خودشون به چین و کره رو ندارن، ژاپن باید از فرصت استفاده کنه، این کشورها رو تحت کنترل و استعمار خودش در بیاره، به ابرقدرت شرق تبدیل بشه و در نهایت، پس از شکل گیری این قدرت، ژاپن باید برای حمله به اروپا آماده بشه!
برای محقق شدن این تفکر، شوین سخت تلاش کرد تا امپراطوری ژاپن تحت نام میجی احیا بشه و بعدها دقیقاً کره تحت استعمارِ ژاپن قرار گرفت تا جایی که صحبت کردن به زبان کرهای، گذاشتن نام کرهای روی فرزندان و … ممنوع شد.
قبیلۀ Tokugawa به رهبری شوین در بازی Rise of the Ronin وجود داره که دقیقاً قصد پایین کشیدن شوگان و احیای میجی رو دارن. و طبق صحبت کارگردان بازی، این افراد چهرههای مثبت و قهرمان بازی هستند که به دلایل ذکر شده برخی با این موضوع مخالفن. به بیان سادهتر، مشخصاً آقای یاسودا (کارگردان Nioh ،Rise of the Ronin و …) عقاید ملیگرا داره و در بازی رسوخ پیدا کرده که مخاطب باید با مطالعه تاریخ، این رویکرد رو قضاوت کنه و نذاره احیانا برداشتی افراطی از یک برهه و مکان تاریخی بر ذهنش غلبه کنه. البته منظورم صرفاً ROTR نیست، چون بازی هنوز عرضه نشده و معلوم نیست چطور قراره این برهه از ژاپن روایت بشه حتی در فرم تغییر یافته و حماسی.
با این توضیحاتی که دادین اقای کریمی بنابراین اعتراض کره ای ها بجاست و به نظرم حذف اون بازی کار درستی بوده حداقل واسه اعتراض نسبت به بازی…
یه تشکرم میکنم ازتون جدا از مقاله های درجه یکی که می نویسید اونم بخاطر کامنت های خیلی مفیدتون که خودش به نظرم باید مقاله بشه و همیشه توی هر پست میگردم ببینم کامنتی گذاشتید یا نه تا استفاده کنم.
خواهش میکنم.
البته، به تصویر کشیدن و یا روایت یک شخصیت دیکتاتور یا فاسد یا … به خودی خود اشتباه نیست. در مواردی هم احتمالاً به تصویر کشیدن جنبههای مثبت یک سری افراد دیکتاتور یا شخصیتهای منفی تاریخی هم جالب توجه هست چون خیلی از دیکتاتورها به طور مطلق بد نبودن و نقاط قوتی هم داشتن، اما زمانی ارزش پیدا میکنه که افراطی و هجوگونه نباشه و نگاهی واقع گرایانه داشته باشه. یعنی از دو سوی مثبت و منفی شخصیت تاریخی رو مورد کاوش قرار بده.
خود بازی Rise of the Ronin حتی برای کره رده بندی سنی شده، اجازه انتشار هم داره یعنی کشور کره ممنوع نکرده بازی رو، صرفا سونی منتشر نمیکنه حتی دوبله کرهای هم انجام شده گویا و در نسخه آسیایی موجوده. منتهی موضوع حواشی و مردم هستن و مشکل اصلی به «صحبت افراطی و تک بعدی» کارگردان بازی بر میگرده که شخصیت رو نه تنها به سقراط تشبیه میکنه بلکه به تعریف از آموزههای او میپردازه. مثل این میمونه که کارگردان اثری با مضمون جنگ جهانی دوم، قبل از عرضه، هیتلر رو مورد ستایش قرار بده؛ قطعاً با واکنش روبهرو میشه (البته شوین و هیتلر در یک مقیاس قرار نمیگیرن و به طور مستقیم قابل مقایسه نیستن و حتی شوین قدرت مساویای نداشته و بیشتر یکی از رهبران نوعی از تفکر بوده).
البته، این قضیه پیچیدهتر هم میشه، چون همچنان راستگرایان افراطی ژاپن از مکتب و آموزههای «شوین» پیروی میکنن، نمونش نخست وزیر اسبق ژاپن، «شینزو آبه» که دو سال پیش ترور شد. این که هنوز چنین مکتبی پیرو داره، اهمیت قضیه رو افزایش میده.
سر صبحی یه چیزی یاد گرفتیم. عالی بود
با این پیش زمینه داستانی، الان بیشتر منتظر بازیم بیینم داستان رو چطور روایت کردن و چه بحثهایی دورش شکل میگیره
البته کره ای ها حق دارن چون شوین استعمارگری بوده که کشور اونا رو تحقیر کرده در کنار این قضیه ژاپنی ها هم حق دارن از کسی که موجب قدرت گرفتن کشورشون شده بدشون نیاد حتی اگر آدم دیکتاتور و بدی بوده باشه و یک قضیه دیگه اینکه کلمه دیکتاتوری مقابل کلمه دموکراسی قرار میگیره که کلمه دموکراسی یک امر مدرن هستش پس در این صورت قبل از وقوع عصر مدرن به جز چند برهه کوتاه در تاریخ همه جا دیکتاتوری حاکم بوده . به اشخاص ملی هر چند بد به صورت قهرمان نگاه کردن در همه جا مرسومه در مغولستان چنگیز شخصیت قهرمانی هستش ، در روسیه با همه جنایت های استالین اگر نبود روسیه از یک کشور دهقانی تبدیل به یک کشور صنعتی که تنه به تنه آمریکا میزد نمی شد ، یا واشنگتن با همه جنایاتش اسم پایتخت آمریکا رو از روی اسم اون برداشتن چون استقلال رو برای آمریکا آورد
چرا الکی قضیه ربط به دموکراسی و دیکتاتوری میدی شما برو تو ویکیپدیا درباره این شخص بخون چه آدم خطرناک و وحشی بوده
خطرناک و وحشی؟ قبول ندارم
دست کم من کار وحشیانه ای از ایشون نخوندم بله خودشون اواخر عمرشون به یه نقشه ی ترور اعتراف میکنن ولی “وحشی” زیاده رویه. بیشتر افراطی و تندرو برای عملی کردن و نشون دادن عقایدش بوده
ممنون میشم بگید چه چیزی از ایشون خوندید که به نظر شما وحشی گری هست.
توی یه کتاب قبلا خونده بود به اسم تفکرات دوره میجی همین آقای یوشیدا به گفته ایشون خودشون نظر داده بودن که تمام افراد در ژاپن باید خون ژاپنی داشته باشن و کره ای ها و تمام مردمان بیگانه باید برای ما نوکری و برده ما باشن این تفکرات ایشون گسترده شد و باعث به وجود آمدن قدرت ظالمانه و وحشیانه ژاپن در سال ۱۹۰۰ به بعد شد
اسم کتاب رو خوشحال میشم بگید، دوست دارم بخونمش
البته از آنجایی که شخص استالین عامل مستقیم مرگ حداقل ۲۰ میلیون شهروند شوروی بوده، بعید میدونم از حیث محبوبیت به پای سایر دیکتاتورها یا رهبران جهان برسه. باز عملکرد مائو برای چین قابل توجیهتره!
بله نظر شما در مورد کسانی که در شوروی زندگی می کردن و هم عصر استالین بودن و استالین جنایت علیه اونا انجام داده درسته ولی کسی که الان داره زندگی میکنه و دیکتاتوری و جنایت استالین رو فقط در تاریخ میخونه ، جنایات استالین کمتر از صنعتی شدن شوروی به دست استالین حس میشه
درسته اما واشنگتن هیچ عملی برای دیکتاتوری کردن آمریکا نکرده و جنایتی هم مرتکب نشده درحالی که اگر واشنگتن میخواست توانایی به قدرت رسیدن به عنوان یک دیکتاتور رو داشت. اتفاقا در اکثر کشور های دنیا نگاه خوبی به واشنگتن وجود داره.
درسته من گفتم جنایت هاش نه دیکتاتوریش یعنی هیچ آمریکایی به خاطر جنایت های واشنگتن در حق بقیه ازش متنفر نیست مثل چنگیز در مغولستان
میشه یکی از این جنایات رو مثال بزنی؟ اگه درمورد بریتانیا صحبت میکنی که باید بگم انقلاب آمریکا نوعیمقابله به مثل درمقابل جنایات امپراتوری بریتانیا بوده
هم بریتانیا و بومیان اون منطقه حالا اگه شما فکر می کنین جنایت نبوده نظرتون محترمه
به نظرت تصمیم حکومت ما برای تحریم و ممنوعیت AC: odyssey تصمیم درستی بود؟
کلا عده ای با نفس کشیدن مردم هم مشکل دارن چه برسه به بازی کردن…
نمونه بارزش هم همین حذف لینک دانلود بازی ها توسط گروه…
راجب حذف و ممنوع کردن این بازی هم اطلاع خاصی ندارم، والا راحت هر جا بخوای دیسکش هم هست ولی کلا به شخصه اگر بازی، فیلم و مدیومی از این دست، اگر دست به دروغ و سیاه نمایی و تحریف تاریخ اون جامعه بزنه ولو میخواد مملکت خودمون باشه یا هر کشور دیگری با حذفش توسط اون کشور موافقم و کار درستی هست.
والا من که دارم از سایت میرم ولی به خاطر همین حد حرف تیکم پریده، خلاصه بحثم اینه که میهن پرستی یه تصمیمی نیست که شرکتا و سازنده ها بگیرن، مردم باید این تصمیم رو بگیرن، برای مثال مردم دوست ندارن گاد اسنشن تو ایران فروخته بشه، تصمیم اوناست نه حکومت یا یه شرکت یا مثلا بتلفیلد ۳ یا هزاران بازی دیگه
ممنون از توضیحات شما.
درود
حق با شماست آقای کریمی یوشیدا شوین دیکتاتور بوده و البته استعمارگر ولی من از جهاتی ایشون رو به شدت تحسین میکنم (هرچند مطمئنم این دیدگاهم نظرات منفی زیادی به خودش جلب میکنه)
یکی اینکه شیون ذهن نظامی به شدت قدرتمندی داشته یه ژنرال و استراتژیست ماهر بوده (قطعا شما اطلاع دارید در سن ۹ سالگی مربی نظامی بوده) همچنین دست غربی هارو از کشورش برید و تلاش کرد فقط از نظر تجاری باهاشون رابطه برقرار کنه.
اینجور شخصی مثل عمر می مونه که اعراب دوستش دارن و ایرانی ها و کشور های همسایه متنفرن ازش به ویژه شیعیان
به نظرم از دیدگاه فلسفه و منطق ایشون نسبت به دوره ب خودش فرد بزرگی بوده و جملات و دیدگاه های جالبی داشتن (برخی دیدگاه هاشون خیلی توی دنیای امروزی جوابگو نیست البته)
آقا شما که ماشاالله سواد و علاقه ات به مباحث تاریخی و جامعه شناختی بالاست بیا یه بخش گیمفای مخصوص این مباحث راه بنداز بنده رو هم به عنوان کارشناس ارشد جامعه شناسی استخدام کن 😅 حالا جدا یه چند تا یادداشت دارم راجع به مباحث فرهنگی و تاریخی بازی هایی مثل ویچر، سری اساسینز ، سکیرو و…
خب حق دارن
مثل صدام برای ایران میمونه
اگه به جای سقراط با چنگیزخان مقایسه میشد ، قطعا ما در ایران تحریمش می کردیم و اجازه انتشار نمی دادیم 😄
به هیچ وجح خنده نداره
خب پس از همین الان فاتحه یوزر اسکورش رو بخونید
بس که بازیش زبالس
خداروشکر که آمریکا پیروز جنگ شد و ژاپن سر جاش نشوند این کشور به شدت ملی گرا و به شدت نژاد پرستن اگه یه زمانی قدرت نظامی دستشون باشه مطمئن باشید همه رو قتل عام میکنن تو ویکی پدیا در مموردش خوندم حتی امپراتورشون به زیردستانش دستور داد یه پروژه به اسم طاعون سیاه برنامه ریزی کنن که روی انسان ها و اسیر های کره ای و چینی انجام میدادن
نه دادش مگه نمی دونی اگه ژاپن آلمان برنده میشدن منو تو داشتیم تو پول شیرجه میزدیم:d
امریکا کم کشت ؟
چرا از حمله ژاپن به منچوری و همینطور واحد ۷۳۱ چیزی نمیگی! این تنها دو مورد از قساوت ارتش مخوف ژاپن در زمان جنگ جهانی دومه.
در تاریخ «ثبت شده» تمدن بشر، بعید میدونم جنایتی فجیعتر و در این ابعاد به صورت سیستماتیک رخ داده باشه.
مردم کره حق دارن ولی چرا بازی رو کلا نمیخوان منتشر کنن؟ خب شاید عده ای از مردم کره براشون مهم نباشه و بخوان بازیش کنن
اینا هم باهم درگیرن!
هر نقطه از جهان رو نگاه کنی از این درگیری ها هست.
آگاهی مردم کره نسبت به تاریخشون و اهمیت دادن بهش واقعاً ستودنیه. ملتی که از گذشتهاش آگاه باشه کمتر دچار اشتباه میشه و همین موضوع، مسیر رو برای پیشرفت یک کشور هموار میکنه.
بعد تو ایران از تاریخش حرف میزنی باید مراقب باشی که میاان بکننت تو گونی…..متاسفانه😑
ایران براش اهمیت نداره.
مگر دربارش چیزی گفته باشی.
هعی….
چرا تیکت رو گرفتن رفیق ؟.
چرا….
عه یکی از کامنت هام پاک شد!
شاه اسماعیل صفوی جدیدا جزو لیست خط قرمز ها شده؟
بابا حد اقل لیست اشخاص خط قرمز رو یه جا مشخص کنید ما بدونیم.
میلیونها کره ای و چینی فدا شوند خاری در پای یک ژاپنی نرود
این ازنظر بنده
واکنش آمریکا: 💀
تاریخ ژاپن دوره انزوا ۲۰۰ ساله یا تکفر ژاپنی ها قبل جنگ جهانی بخون می فهمی که هیچ فرقی با یهودی جماعت نداشتن.
فعلا …. ها دارند مارو چان و چون می کنند.
ژاپن چیزی نداره فقط🍑دونی هستش.💀