گزارش: مایکروسافت روی یک فناوری شبیه DLSS کار میکند
ویندوز ۱۱ مایکروسافت (Microsoft) همچنین بهزودی یک سیستم مدیریت رنگ بسیار بهتر را دریافت خواهد کرد.
به نظر میرسد مایکروسافت در حال توسعه فناوری ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (چیزی شبیه فناوری DLSS شرکت انویدیا (Nvidia) برای بازیهای رایانه شخصی است. کاربر PhantomOcean3 در توییتر (پلتفرم اجتماعی X) این ویژگی را در آخرین نسخههای آزمایشی ویندوز ۱۱ کشف کرده و مایکروسافت وضوح فوقالعاده و خودکار آن را راهی برای «استفاده از هوش مصنوعی برای اجرای روانتر بازیهای پشتیبانی شده با جزئیات پیشرفتهتر» توصیف کرده است.
تکنولوژی مورد بحث به نظر بسیار شبیه فناوری یادگیری عمیق (DLSS) انویدیا است که از هوش مصنوعی برای ارتقاء بازیها و بهبود نرخ فریم و کیفیت تصویر استفاده میکند. AMD و اینتل (Intel) نیز انواع خود را ارائه میکنند؛ با FSR و XeSS که هر دو در نسخههای اخیر بازیهای رایانه شخصی محبوبیت بیشتری پیدا کردهاند.
مایکروسافت هنوز به طور رسمی این ویژگی جدید را معرفی نکرده؛ بنابراین دقیقاً مشخص نیست که چگونه کار میکند و همچنین به سختافزار خاصی نیاز دارد یا خیر. DLSS انویدیا از هستههای Tensor بهره میبرد که بر روی طیف وسیعی از کارتهای گرافیک RTX عرضه میشوند؛ در حالی که FSR و XeSS اینتل هر دو توسط سختافزار GPU مربوطه خود تغذیه میگردند.
مایکروسافت همچنین در حال کار بر روی یک سیستم مدیریت رنگ بهبود یافته برای ویندوز ۱۱ است که به ویژه برای آخرین مانیتورهای OLED که از HDR استفاده میکنند مفید خواهد بود. ویندوز برای سالها فاقد یک سیستم مدیریت رنگ خوب در سطح سیستمعامل است و این باعث میشود گیمرهای رایانه شخصی مجبور شوند پروفایلهای رنگی سفارشی را در یک کادر محاورهای اضافه کنند؛ قابلیتی که به نظر میرسد در ویندوز ۹۵ عرضه شده بود.
با تغییرات آتی، مدیریت رنگ در قسمت تنظیمات صفحه نمایش اصلی ویندوز ۱۱ ادغام میشود و به کاربران رایانه شخصی امکان میدهد تا پروفایلهای رنگی را برای sRGB و DCI-P3 تنظیم کنند. همچنین یک ویژگی جدید وجود دارد که به طور خودکار پروفایلهای رنگی مختلف را کنترل خواهد کرد. مایکروسافت در مورد سیستم جدید مدیریت رنگ ویندوز میگوید:
مدیریت خودکار رنگها باعث میشود مطمئن شوید اپلیکیشنها و دیگر محتوای شما رنگهای دقیقی روی نمایشگر دارند.
با این حال مشخص نیست که آیا این موضوع به کاربران ویندوز ۱۱ اجازه میدهد به راحتی منحنیهای گاما را تغییر دهند یا خیر. خوشبختانه این بدان معنا بوده که مایکروسافت در حال سرمایهگذاری بیشتر روی پشتیبانی از HDR در ویندوز است که در صورت فعال کردن گسترده سیستم میتواند منجر به تجربه شستهرفتهتری شود.
نظر شما در این باره چیست؟ لطفاً در بخش نظرات به ما اطلاع دهید.
پر بحثترینها
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۹؛ بَک تو بَک
- سازندگان Astro Bot امید زیادی به Intergalactic دارند
- کارگردان Alan Wake 2: رمدی میخواهد نسخه اروپایی ناتی داگ باشد
- دل نوشتههای یک گیمر خسته؛ نگاهی به حواشی پیرامون The Witcher 4
- گزارش: کنسول جدید کشور روسیه توانایی رقابت با ایکس باکس و پلی استیشن را ندارد
- توسعهدهنده Witcher 4 به استفاده از بات برای کنترل جنجال پیرامون شخصیت سیری متهم شد
- تحلیلگر: آینده درخشانی در انتظار Xbox خواهد بود
- گپفا ۲۷؛ پنج بازی برتر شما در سال ۲۰۲۴
نظرات
اتفاقا رنگ مانیتور خیلی میتونه مهم باشه و اعصاب خورد کن
فاقد اهمیت
برای شما بله برای من همکارام خیلی مهمه یادتون نره شما صرفا هستید همینطوری الکی این ماییم که داریم از ویندوز هنر میسازیم
اتفاقا تکنولوژی تو هر زمینه که مربوط به بازی باشه برای گیمرها با اهمیت هست
فریم جنریشن چیزی در حد معجزه می ساز و فریم رو تا ۲ برابر افزایش می ده همین امر سبب می شه که یک کارت گرافیک دوبرابر توانش بتونه خودنمایی کنه
خودم ۳۰۷۰ لبتاپ دارم و با fsr تونستم فریم جنریشن فعال کنم و حالا راحت تو هر بازی ۲ برابر فریم می گیرم
هر چقدر تعداد رقبا تو این تکنولوژی بیشتر بشه به نفع گیمرهاست – فرض کن همین ماد fsr نبود تمام کسانی که سری ۴۰ نداشتن از چنین قابلیت محروم می شد و چه بسه به فکر فروش لبتاپ خودشون و خرید مدل جدید با سری ۴۰ می افتاد(مثل خودم که دیگه با این ماد بی خیال شدم تا ببینم سری ۵۰ چطور باشه)
غول تکنولوژی جهان بلاخره از هوش مصنوعی خفنش داره تو سایر بخش ها رونمایی کرد حالا صبر کنید و ببینید چطوری با تکنولوژی های پیشرفته ش چطوری صنعت گیم رو جلو خواهد کشید