اختصاصی گیمفا: راهنمای قدم به قدم و جامع Dark Souls III – بخش اول

اختصاصی گیمفا: راهنمای قدم به قدم و جامع Dark Souls III – بخش اول

بازی های هیدتا میازاکی هر کدام برای خود یک دنیای بسیار بسیار پیچیده با کلی قوانین نانوشته و شخصیت های عجیب و وقایع غیر منتظره هستند و گاهی حتی کوچکترین حرکات بازیباز و یا حتی گذشتن از کنار یک صدا یا یک چاه بدون توجه به آن بعدا منجر به عواقبی جذاب یا از بین رفتن شانس اتمام خط داستانی یک شخصیت و … خواهد شد. بازی های میازاکی فارغ از این که نامشان Demon’s Souls است یا Dark souls  و یا Bloodborne همگی دنیایی خیلی خیلی پیچیده تر از چیزی که به نظر می رسد دارند و پیچیدگی مراحل بازی حتی نصف آن پیچیدگی کلی و رمز و رازهایی که در پس تمامی بخش های دنیای این بازی ها خوابیده و مخفی شده اند را نیز ندارند و در این بازی ها مهم بخش هایی نیست که می بینید بلکه مهم تر مواردی است که نمی بینید. رازهایی که وقتی آن ها را در می یابید تازه می فهمید که فقط و فقط یک نابغه می تواند چنین پیچ و تاب و عواقب و روابط شخصیت ها و … را در یک بازی بگنجاند آن هم با درصد خطای تقریبا صفر. در واقع باید گفت یکی دو بار اولی که خودتان این بازی های را تجربه می کنید به کنار، ولی مهم تر دفعاتی است که باید به راهنماهای بازی و … مراجعه کنید و تازه در می یابید که “عجب!! پس اینجا این بود قضیه اش!! پس این شخصیته واسه این بود که دیگه پیداش نشد!!” و بسیاری “آهان!!” های دیگر که به شما می گویند هنوز در نیمی از عمق دنیای بازی هم فرو نرفته ای. به واقع بدون راهنما و گشت و گذار در اینترنت تقریبا محال است که بتوانید سری سولز و بلادبورن را صد در صد کنید و کل رمز و رازهای آن را بفهمید. به همین دلیل هم نیاز خیلی زیادی در این بازی ها به یک راهنمای جامع حس می شود. کاربران خارجی که در این مورد راحتند و صدها راهنمای بی نیر به زبان مادری در اختیارشان است ولی بازیبازان کشورمان مخصوصا کسانی که با این سری بیگانه هستند و یا زبان انگلیسی مناسبی ندارند اگر بخواهند این بازی ها را کاملا به اتمام برسانند به مشکل خواهند خورد.

برخیز و آتش بیافروز مبارز خاکستر…

 افرادی نیز که در این بازی ها حرفه ای هستند هم بالاخره نیاز دارند تا به راهنما مراجعه کنند تا تمام رازهای بازی را بفهمند و حتی خود بنده مثلا در بار چهارم که سراغ دارک سولز ۳ رفتم و راهنماها را چک کردم تازه فهمیدم کلی از موارد بازی بوده که من نمی دانسته ام و پایان مخفی و … برای خودشان داستان و خطی مخصوص دارند. به همین دلیل هم چه برای بازیبازان حرفه ای سری سولز چه برای مبتدی ها که می خواهند اولین بار به استقبال این سری بروند، وجود یک راهنمای فارسی که به راحتی آن ها را در بازی پیش ببرد و تمامی رازهای بازی را برای آنها باز کند می تواند خیلی مفید باشد. بعد از استقبال بسیار خوب از راهنمای جامع بازی Bloodborne و درخواست های شما عزیزان، تصمیم گرفتم تا با توحه به شناخت و تسلط کاملی که بر عنوان Dark Souls III دارم و ترجمه مطالب و راهنماهای خارجی، یک راهنمای قدم به قدم فارسی در مورد تمامی مراحل این عنوان و نحوه پیشروی در آن ها و مبازه با باس ها و …. به صورت جامع و به زبان فارسی برای شما عزیزان تهیه کنم. لازم به ذکر است که این مطالب از آن جهت اختصاصی گبمفا هستند که مانند آن ها به زبان فارسی و به صورت یک راهنمای کامل نوشتاری وجود ندارد وگرنه قطعا بخش های زیادی از این مطالب با توجه به اطلاعات و نوشته های انگلیسی و راهنماهای این بازی نوشته و ترجمه شده اند، اما در ایران این راهنمای فارسی نوشتاری و قدم به قدم Dark Souls III برای اولین بار تاکنون توسط گیمفا انجام شده است.

اختصاصی گیمفا: راهنمای قدم به قدم و جامع Dark Souls III

 قصد داریم تا این راهنما را که به دلیل درخواست های مکرر شما نگارش می گردد با فاصله زمانی کم و به صورت هفته ای دو تا ۳ قسمت برای شما قرار دهیم و انشالله به پایان برسانیم که البته راهنمای این بازی قطعا بسیار حجم و مطلب بیشتری نسبت به بلادبورن خواهد داشت زیرا بسیار طولانی تر است و دی ال سی های بازی را هم در بر خواهد گرفت. در این راهنما هیچ هیچ سنگ و آیتم ارتقایی پنهان نمی ماند، هیچ منطقه مخفی پنهان نخواهد ماند و هیچ باس مخفی زنده نمی ماند، تمامی گنج های ارزشمند و سلاح ها و زره ها و شخصیت ها و… کشف می شوند و حتی در انتها به دی ال سی های بازی نیز خواهیم پرداخت. Dark Souls III در ابتدا نسبت به بازی های قبلی کمی آسان تر شروع می شود ولی درجه سختی ناگهان با صورت تصاعدی در بازی بالا می رود و دنیای در ابتدا خطی بازی، چندین و چند شاخه می شود. به کدام مسیر باید بروید؟ چطور باید بروید؟ کجا می توانید یک شمشیر بی نظیر پیدا کنید؟ اون چه موجودیه که مدام داره شما رو میکشه؟ اون باس لعنتی رو چطوری بکشم؟ حلقه های قدرتمند بازی کجا هستن؟ پاسخ های شما همگی اینجاست. در ابن راهنما از شروع بازی به صورت مرحله به مرحله تمامی بخش های بازی کاملا قدم به قدم شرح داده خواهند شد تا در نهایت کاملترین راهنمای نوشتاری جامع فارسی برای این بازی به دست اید و اختصاصا توسط گیمفا به شما تقدیم گردد. امیدوارم که این راهنمای قدم به قدم و جامع Dark Souls III که برای اولین بار توسط گیمفا به زبان فارسی تهیه می شود نیز به مانند راهنمای جامع Bloodborne مورد رضایت و توجه شما عزیزان قرار بگیرد و این مقالات راهنما بتوانند گاهی به کمک شما بیایند. امروز با اولین قسمت از سری مقالات راهنمای قدم به قدم و جامع Dark Souls III در خدمت شما عزیزان خواهیم بود. پیشنهاد می کنم با نخستین قسمت سری مقالات راهنمای قدم به قدم و جامع Dark Souls III  با بنده و وبسایت تحلیلی خبری گیمفا همراه شوید.

یک نقشه خلاصه ولی بسیار گویا و مفید از مسیر پیشروی در بازی و مناطق مهم

از Cemetery of Ash تا باس فایت Iudex Gundyr

به دارک سولز ۳ خوش آمدید. در قسمتی که بازی آغاز می شود برای کسانی که بار اولشان است این سری را تجربه می کنند حالت آموزش و یادگیری کنترل بازی از طریق پیام های روی زمین را دارد و نگرانی خاصی در مورد این منطقه نداشته باشید. این بخش اولیه بازی محل بسیار خوبی است برای تمرین Backstab یا ضربه از پشت و همینطور Parry یا رد کردن حملات دشمن و … اگر تازه این سری را شروع کرده اید این جا جایی است که می توانید بفهمید چطور بازیبازی هستید و آیا کلاسی که انتخاب کرده اید برایتان مناسب است یا خیر. باید ببینید که آیا آن قدر سرعت عمل و دقت و زمان بندی دارید که حملات دشمن را Parry یا دفع کرده و ضد حمله بزنید و یا ترجیح می دهید با سپر دفاع کنید و یا جای دفاع، جاخالی دادن و غلت زدن را بیشتر مناسب خود می دانید؟ در مبارزات نزدیک آیا بیشتر به سیستم سلاج یک دستی و سپر علاقمندید (قدرت و سرعت متوسط) یا به سیستم گرفتن یک سلاح در دو دست برای قوی تر ضربه زدن (کند ولی قوی) و یا روش گرفتن دو سلاح مثل خنجر در دو دستتان (سریع ولی ضعیف)؟ به این ترتیب باید کلیت سیستم مبارزه دلخواه خود را دریابید و اگر کلاستان مناسب سبک دلخواهتان نیست، هنوز که اول کار است مجددا بازی را شروع کرده و کلاس مناسب تر را انتخاب نمایید و حتی می توانید این بخش اولیه بازی را با چند کلاس مختلف امتحان کرده و کلاس مناسب خود را پیدا کنید.

اگر کلاستان مناسب سبک دلخواهتان نیست، هنوز که اول کار است مجددا بازی را شروع کرده و کلاس مناسب تر را انتخاب نمایید و حتی می توانید این بخش اولیه بازی را با چند کلاس مختلف امتحان کرده و کلاس مناسب خود را پیدا کنید.

بعد از بیدار شدن، مسیر را به جلو ادامه دهید. یک grunt که دشمنان بسیار معمولی بازی هستند جلوتر ایستاده است. اگر از کلاس مبارزات نزدیک هستید با یک ضربه می توانید کار وی را بسازید.در اینجا که مسیر شاخه شاخه می شود به سمت راست بروید و Soul of a Deserted Corpse را بردارید. سپس مسیر مستقیم را ادامه دهید تا یک grunt دیگر را بکشید و Ashen Estus Flask را بردارید. در انتهای مسیر اصلی مستقیم در زیر یک بخش طاق مانند، یک دشمن با تیروکمان وجود دارد که اگر از مسیر مستقیم به سمت آن می روید یا سپر را بالا بگیرید و یا از شلیک هایش جاخالی دهید و او را از پای در آورید. قبل از این که از طریق بخش طاق مانند وارد منطقه بعدی بازی شوید، در سمت راستتان چند پله کوتاه و در سمت چپ چند پله بلندتر می بینید. ابتدا به سمت راست بروید و دو عدد دشمن را از پای در آورید. در پشت سر این دشمنان یک مسیر آبی می بینید که بعدا در بازی به آن سر خواهیم زد. این مسیر به یک Giant Crystal Lizard می رسد که در حال حاضر برای شما در ابتدای بازی یک دشمن خیلی خیلی قوی محسوب می شود (البته نه این که کشتنش غیر ممکن باشد. بنده با تلاش و لجاجت موفق شدم تا همین اول دخلش را بیاورم!!) ولی اگر او را بکشید یک Titanite Scale می گیرید و می توانید یک Soul of an Unknown Traveller را از روی زمین بردارید. حالا از محل طاق این بار به سمت چپ بروید که چند پله بلندتر دارد و در اینجا نیز یک دشمن دیگر را می توانید از پای در آورید.

این بخش اولیه بازی محل بسیار خوبی است برای تمرین Backstab یا ضربه از پشت و همینطور Parry یا رد کردن حملات دشمن و … اگر تازه این سری را شروع کرده اید این جا جایی است که می توانید بفهمید چطور بازیبازی هستید و آیا کلاسی که انتخاب کرده اید برایتان مناسب است یا خیر. باید ببینید که آیا آن قدر سرعت عمل و دقت و زمان بندی دارید که حملات دشمن را Parry یا دفع کرده و ضد حمله بزنید و یا ترجیح می دهید با سپر دفاع کنید و یا جای دفاع، جاخالی دادن و غلت زدن را بیشتر مناسب خود می دانید؟ در مبارزات نزدیک آیا بیشتر به سیستم سلاج یک دستی و سپر علاقمندید (قدرت و سرعت متوسط) یا به سیستم گرفتن یک سلاح در دو دست برای قوی تر ضربه زدن (کند ولی قوی) و یا روش گرفتن دو سلاح مثل خنجر در دو دستتان (سریع ولی ضعیف)؟

حالا به مسیر اصلی بروید و از زیر بخش طاق دار رد شوید تا به قسمت کوهستان برسید. در این منطقه نخستین bonfire بازی را می بینید که باید آن را روشن کنید تا سیستم سفر سریع به Cemetery of Ash برایتان فعال شود. در اینجا Gesture یا حالت Rest را نیز یاد می گیرید. مسیر را به سمت پایین کوه ادامه دهید و اینجا یک grunt وجود دارد که آن را بکشید. در اتین بخش مسیر دو شاخه می شود. ابتدا به سمت چپ بروید و از لبه بلندی که می بینید دورخیز کرده و بر روی سنگ قبر بخش پایینی بپرید تا بتوانید از روی آن Titanite Shard را بردارید. سپس از لبه این بخش بر روی سر دشمن منطقه زیرین بپرید و در هوا دکمه حمله را بزنید تا plunging attack را مشاهده کنید. مقداری جلوتر یک دشمن تیروکمان دار دیگر وجود دارد که با احتیاط او را بکشید. هنوز از منطقه طاق مانند وسوسه کننده ای که در جلو می بینید وارد نشوید. در سمت راست یک راه است که دوباره به بالا می رود و اگر قبل تر پرش روی قبر را با موفقیت انجام نداده اید دوباره امتحان کنید تا آیتم را به دست بیاورید. البته در این مسیر باید ۳ grunt را بکشید و یک عدد دیگر هم ممکن است به شما حمله کند. در این بخش و در روبروی راهی که به سمت پرش روی قبر باز می گردد،

Giant Crystal Lizard برای شما در ابتدای بازی یک دشمن خیلی خیلی قوی محسوب می شود و می توانید بی خیال آن شوید (البته نه این که کشتنش غیر ممکن باشد. بنده با پررویی موفق شدم تا همین اول دخلش را بیاورم!!) ولی اگر او را بکشید یک Titanite Scale می گیرید و می توانید یک Soul of an Unknown Traveller را از روی زمین بردارید.

به لبه پرتگاه بروید و می بینید که در زیر، یک بخش تقریبا باریک صخره ای وجود دارد که یک آیتم در انتهای آن است. به آن قسمت زیرین بروید و اینجا در مسیر برداشتن آیتم، یک دشمن تیرو کمان دار پشت یک دشمن سپر دار ایستاده است که کار را برای شما سخت کنند. سعی کنید تا اول دشمن سپر دار را به سمت خود بکشید و کارش را یکسره کنید تا بعد بتوانید راحت دشمن تیرو کمان دار را از پای در آورید. مراقب باشید وقتی اینجا غلت می زنید از صخره به پرتگاه سقوط نکنید!! آیتمی که اینجاست شامل ۵ عدد firebomb می باشد که آن ها را بردارید. جالا برگردید به همان مسیر اصلی و بخش طاق مانندی که کمی قبل تر گفتیم هنوز واردش نشوید. حالا واردش شوید!! به یک منطقه تقریبا دایره ای شکل وارد می شوید که فضای نسبتا بزرگی دارد و می توانید آزادانه در آن حرکت کنید و مجسمه ای که در وسط این منطقه قرار دارد به شما حمله نمی کند، البته هنوز!! در اینجا آیتم و .. وجود ندارد بنابراین سریع تر به کارمان برسیم. سراغ مجسمه وسط منطقه رفته و شمشیر را که اینجا می بینید بردارید تا یک کات سین رقم بخورد و به همین زودی اولین باس فایت بازی تقدیم شما!! Iudex Gundyr

به این مبارزه کاملا گفت یک “باس فایت” در دارک سولز (زیرا بعدا در همین منطقه باس فایت واقعی همین بارو را خواهید دید!!) اما به هر حال برای بازیبازان جدید آن قدر سخت هست که بشود آن را برایشان یک باس فایت قلمداد کرد. در این مبارزه همان سیستم آشنای چرخیدن به دور دشمن و غلت زدن هنگام ضربات او و رفتن به پشتش و چند بار ضربه وارد کردن، بسیار به کار شما می آید.

باس فایت: Iudex Gundyr

در ابتدا باید بگویم نمی شود به این مبارزه کاملا گفت یک “باس فایت” در دارک سولز (زیرا بعدا در همین منطقه باس فایت واقعی همین بارو را خواهید دید!!) اما به هر حال برای بازیبازان جدید آن قدر سخت هست که بشود آن را برایشان یک باس فایت قلمداد کرد. در این مبارزه همان سیستم آشنای چرخیدن به دور دشمن و غلت زدن هنگام ضربات او و رفتن به پشتش و چند بار ضربه وارد کردن، بسیار به کار شما می آید. اگر از او دور شدید تا آیتم سلامتی مصرف کنید مراقب حمله راه دور او که دامنه اثر زیادی دارد باشید اما این حمله برعکس دامنه اثر بالا منطقه اثر کوچکی دارد و با یک غلت زدن به اطراف می توانید آن را رد کنید. وقتی خط سلامتی او را تقریبا به حدود یک سوم برسانید او به فرم دوم خود تغییر شکل می دهد (اتفاقی ناخوشایند که خیلی در دارک سولز ۳ رایج است!!!). باید سعی کنید که با همان روش چرخیدن و غلت زدن به پشت او در زمانی که می خواهد تبدیل شود و در اوایل تبدیل شدنش، خیلی سریع به او ضربه بزنید و آن مقدار خط سلامتی اش که مانده است را نیز زود از بین ببرید قبل از این که حتی از قابلیت های جدیدش استفاده کند. اگر مبارزه طول کشید خیلی مراقب حمله جدید او که دامنه خیلی بالایی دارد و بسیار هم سریع و وحشیانه است باشید و به سمت چپ غلت بزنید. آتش و جادو آسیب خیلی خوبی به او وارد می کنند و می توانید از آن ها استفاده کنید.

اصلا مگه میشه باس های دارک سواز فاز به فاز نشن؟!!!!

اگر با این مبارزه مشکل دارید باید بدانید که این باس فایت دقیقا در جهت آموزش موارد حیاتی در مبارزات دارک سولز به شما طراحی شده است، یعنی مدیریت نوار قدرت بدنی، انتخاب دفاع یا غلت زدن، انتخاب و برقار تعادل بین سرعت و قدرت و … بنابراین اگر اقعا در این مبارزه مشکل دارید بازگردید و یک کلاس دیگر را انتخاب کنید. شاید یک نوع سلاح دیگر و زرهی با وزن متفاوت برای شما بهتر و راحت تر باشد. در واقع باید این طور بگویم که برای کسانی که تازه به سراغ این بازی می ایند باس فایت Iudex Gundyr ترجمه دقیق “نبرد قضاوت” است. جایی که باید قضاوت کنید و قضاوت می شوید که ایا اصلا توانایی و صلاحیت بازی کردن دارک سولز ۳ را دارید یا خیر. وقتی باس را شکست دادید آیتم Coiled Sword را بردارید. این یک آیتم برای ادامه بازی است که بعدا به شما خواهیم گفت، نه یک آیتم از نوع تجهیزات. بونفایر Iudex Gundyr را در همان جایی که باس زانو زده بود روشن کنید. به خاطر داشته باشید نشستن در بونفایر و استراحت کردن در آن، درست است که آیتم سلامتیتان و خط را پر می کند ولی تمامی دشمنان آن منطقه که قبل تر شکست داده بودید را دوباره باز می گرداند. حالا مسیر را به سمت تنها راهی که وجود دارد ادامه می دهیم. یک درب دو دهنه بزرگ که اکنون می توانید آن را باز کنید.

12345678910(13 رای, میانگین آرا 9٫31 از 10 )
Loading...

برای دنبال کردن گیمفا می توانید از تلگرام و اینستاگرام استفاده کنید.

نظرات

  1. arash گفت:

    مگه داریم انقد خوب. آقا سعید احسنت. اون از راهنمای پی دی اف که بلاخره امروز منتشر شد اینم از دارک سولز . با آرزوی موفقیت

    20Thumb up 2Thumb down
  2. biosoroushock گفت:

    به به !! با اینکه یه ذره دیره ولی خیلی خوب شد که راهنمای ds3 رو هم گذاشتید من خودم بیشتر بخش های بلادبورن رو با راهنمایی شما رفتم از این بابت بسیار از زحماتتون سپاس گزارم الان هم در حال پلات کردن بازی هستم هر چند خیلی کار مزخرفیه بر خلاف بلادبورن که پلاتش خیلی آسون تر و لذت بخش تر بود نمیدونید سر فارم کردن proof of the concord kept چه پدری ازم در اومد ولی خوب دیگ مجبوریم الان هم فقط تروفی master of pyromancies مونده که باید سی عددvertebra shackle فارم کنم!!!
    Big Frown(

    5Thumb up 1Thumb down
  3. ali ghorbany گفت:

    این که راحت بود ولی سه تا باس بودن که خیلی اعصابم رو خورد کردن ۱ رقاص ۲ نیملس کینگ
    ۳ سول آف سین در
    مخصوصا دومی که به نظرم از باس آخرم سختتر بود
    مقالتون عالی بود خسته نباشید

    3Thumb up 0Thumb down
  4. ali_m گفت:

    واقعا باید تشکر کنم از تیم تحریریه گیمفا به ویژه نگارنده محترم آقای سعید آقا بابایی دستتون درد نکنه به شخصه نیاز بسیار شدیدی برای تموم کردن کامل این بازی به راهنمای قدم به قدم سبک بلاد بورن داشتم مرسی. In Love

    8Thumb up 1Thumb down
  5. Farhad Sharifat گفت:

    مرسی زحمت میکشید، من الان باس سوم رو دارم میرم براش که فعلاً در بسته س باید از طرف دیگه برم، جناب درخت عظیم الجثه طلسم شده، البته مشغله کار اگه بذاره ما فرصت کنیم یه چندساعت حسابی بشینیم پاش

    0Thumb up 0Thumb down
  6. mohammad1380n گفت:

    خیلی خوب بود دمتون گرم
    من با راهنمای بلاد بورن که نوشته بودید تونستم راحت بازیو تموم کنم خلاصه لذت بردم
    لطفا بعدا راهنمای dlc هاش رو هم بنویسید خیلی سختن

    1Thumb up 0Thumb down
  7. Pashmaki گفت:

    Oh, is this the blood…? The blood of the DARK SOUL

    6Thumb up 1Thumb down
  8. Hamed72 گفت:

    بازیو تازه گرفتم.بنظرتون چقدر وقت میبره کامل تمومش کنم؟ Question

    2Thumb up 0Thumb down
  9. soheil گفت:

    به به بازم اقا سعید ک دوباره گل کاشته واقعا خسته نباشید میگم
    این بار راهنمای جامع دارک سولز ۳
    به نظرم نسبت به بلادبورن کمی اسون تر هست
    ولی تو بخش دی ال سی هاش سنگ تموم گذاشتن بابت سختیه بازی

    1Thumb up 1Thumb down
  10. ali ghorbany گفت:

    ولی از نظر سختی مقابل قسمت های قبلی خیلی راحتتره آقا سعید نسخه کاملش رو با دی ال سی هاش برای ps4 موجوده ؟

    2Thumb up 0Thumb down
  11. ham0on گفت:

    آقا مگه میشه ؟ من تو پست قبل گفتم اگه میشه راهنمای اینم بذارین دو ساعت بعدش سورپرایز شدم Laugh
    من دور اول با کلاس جنگجو یا همون Warrior شروع کردم بودم و تا لول ۶۶ هم رفته بودم (اونجایی بودم که شفق قطبی داره) ولی الان دوباره از اول با کلاس Sorcerer شروع کردم و تا آخر این راهنما رفتم وا میستم بعدی بیاد تا باهاش ادامه بدم
    کلاس ساحره واقعا برام لذت بخشه. پدرم در اومد تا غول یخی رو بکشم ولی باسش خیلی خیلی برام راحت تر از قبل بود ! چه جادوهایی که در ادامه نگیرم :دی
    فقط به نظرم اگه خود FP دائم پر میشد خیلی بهتر بود
    یه پیشنهادم دارم این که با ذکر اخطار بابت اسپویل شدن اگه لازم بود توضیحی هم در حد سرنخ راجع به شخصیت ها یا مکان های بازی بدین تا بازی لذت بخش تر شه ممنون از وقتی که می ذارین Heart

    2Thumb up 0Thumb down
  12. Hossein E 47 گفت:

    ای یادش بخیر باس اولی یه بارم نمردم ولی از بعد اون شروع شد چقد خوب بود ایشالا سه شنبه دوباره میگیرمش

    1Thumb up 1Thumb down
  13. alibert گفت:

    به عنوان کلاس شخصیت اگ pvp هم میخواین انجام بدین حتما deprived برین.اوایل بازی یکم سخت تر هست ولی واسه ساختن یک بیلد خاص خیلی بهتره.تو این منطقه هم فقط titanite shard مهمه.تو فاز دوم باس فایت به اتش ضعیفه.به عنوان gift شروع بازی هم اگ با black firebomb شروع کنین میتونین زود تر یه chunk بگیرین ک راستش مهم نیس.

    1Thumb up 0Thumb down
  14. Alireza_yoo گفت:

    اقای اقابابایی منتظر یه راهنمایی توپ برا نیملس کینگ هسم واقعا راهنمایی نیاز هست تنها باسی هست ک مجبور شدم با شیلد بزنمش لامصب خیلی قوی بود نمیدونم چرا اینقدر بهش مردم سر همین لادیکس چون اولین دفعخ ای بود ک این بازیو میرفتم حتی بلادبورنم نرفته بودم چون دفعه اول مردم گفتم وای چقد سخته و ولش کردم و مثل خیلی از دوستان دیگه گفتم چقدر بازی چرتی هست بعد از یه هفته با پیشنهاد یکی از دوستان نشسم دوباره بازی کردم و واقعا معتادش شدم در جواب اون دوستی که میگه دارک سولز بهتره یا بلادبورن باید بگم از نظر من بلاد واقعا یه سر و گردن بهتره چ از لحاظ سرعت مبارزات و داستان گویا و چ از لحاظ گرافیک فنی حتی گرافیک هنری

    1Thumb up 1Thumb down
  15. mojy_star گفت:

    سلام آقا سعید .
    واقعا کار شما جای تشکر و قدردانی داره. واقعا خسته نباشید.بی شک این بازی یکی از بازی خوبیه که من تجربش کردم و این راهنما میتونه به خیلیا کمک کنه که نترسن و بازی رو تموم کنن.
    به امید روزی که بلاد بورن ۲ نقد کنید.

    3Thumb up 0Thumb down
  16. Mobin-Vip گفت:

    ممنون!
    حالا‌من دارک ۳، ۹۰ درصد‌تروفی هاشو گرفتم، میراکل ها مونده اما حرفم‌اینه واقعا از باس فایت های بازی اصلی‌نمیسیلس کینگ‌ سخت بود اونم نه اونقدر! اگه میخواید سختی واقعی رو‌ببینید شما رو به دارک ایتر رینگد سیتی راهنمایی میکنم! به شخصه برام یکی از سخت ترین باس فایت های کل سری دارک سولزه!

    4Thumb up 0Thumb down
  17. poorya گفت:

    ممنون اقای اقا بابایی میدونستم بلاخره بعد بلادبورن میرید سراغ سری دارک سولز خیلی دوست داشتم راهنمای این بازی ازتون ببینن بازم ممنون

    1Thumb up 0Thumb down
  18. saeed rahimi گفت:

    ممنون جناب آقا بابایی بازم یه راهنمایی دیگه بازم یه شاهکار دیگه
    god of RPG:saeed aghababaei

    1Thumb up 0Thumb down
  19. The hunt is coming گفت:

    خیلی ممنون که این راهنمایی رو گذاشتید ، البته یکم دیر گذاشتینش من بازی رو پلات کردم و حدود ۲۲۰ گیم پلی دارم ، شاید دوباره از اول شروع کنم Question
    نظر شخصیمو بخوام بگم راجب این که بلاد بهتره یا دارک ۳ Question به نظرم دارک سولز واقعا زیباتره…بلاد هم زیبایی های خاص خودشو داره ولی به شخصه اون حسی رو که با دارک سولز ۲ ,۳ داشتم اصلا با بلادبرن نداشتم…. Big Smile Big Smile

    3Thumb up 0Thumb down
    • درود بر شما. خیلی ممنونم از لطفتون. این که مقداری دیر شد رو به بزرگی خودتون ببخشید چون بلادبورن داشت نوشته میشد و واسه همین طول کشید. البته خیلی خیلی افراد هستن که هنوز بازی نکردن اینو و یا اگر بازی کردن رازهای بازی رو خیلی هاش رو نمیدونن و انشالله به کارشون بیاد.

      0Thumb up 0Thumb down
  20. تپه خاموش گفت:

    عالییییییییییییی…….
    دیگه از این بهتر ندارم. قدم به قدم با یکی از زیبا ترین بازی های تاریخ………
    مرسی آقای بابایی………

    7Thumb up 0Thumb down
  21. moein...punisher گفت:

    من دو بار تمومش کردم…بار دوم خیلی راه های جدید پیدا کردم…سری دارک سولز رو هرچی بیشتر بازی کنی چیزای بیشتری کشف میکنی من که از تمام لحظاتی که پای این بازی گذاشتم لذت بردم… خسته نباشی آقا سعید دمت گرم

    4Thumb up 0Thumb down
  22. A Player گفت:

    این بهترین بازی عمرم شده
    ولی هیچوقت از یادم نمیره
    واقعا یادش بخیر
    کمتر بازی رو حوصله داشتم چند بار تموم کنم ولی این رو سه بار تموم کردم و همه پایان هاش رو دیدم و به شما هم پیش نهاد می دم حتما همه پایان هاش رو ببینید و کاملا بازی رو بگردید

    3Thumb up 0Thumb down
  23. amir galahad x1993 گفت:

    سپاس سعید اقا عالی بود.میشه خواهش کنم داستان بازی بلاد بورن وسری سولز رو به صورت کامل همراه با بررسی دقیق کاراکتر ها،دشمنان و باس ها قرار بدید؟چون حتی اونها هم کلی داستان و حرف برای گفتن دارن.بازم متشکرم.

    2Thumb up 0Thumb down
  24. Dexter666 گفت:

    سلام جناب بابایی.
    ممنون از زحمتی که دارین میکشین برای این بازی (مثل بلودبورن)
    من توی بلود بورن هم کامنت گذاشتم، اما ظاهرا مشغله داشتین و فرصت نشد جواب بدین.
    میخواستم ببینم اگر امکانش هست، این آیتمهایی که توی بازی هست و دارین مسیرهای پیدا کردنش رو هم میگین. چه قدر خوب میشد که بگین هر کدوم از این آیتمها چه کاری انجام میدن.
    بعضیهاش مشخصه اما بعضیهاش، کاربردش و محل کاربردش قابل فهم نیست.
    ممنون از وقتی که میزارین.

    3Thumb up 0Thumb down
  25. کهنسال گیمر گفت:

    سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقای آقابابایی
    مطلب مفیدی بود
    آرزوی موفقیت دارم برای همه گیمفایی ها …..الالخصوص شما

    1Thumb up 0Thumb down
  26. hamed 66 گفت:

    سلام خسته نباشین ممنون از بابت این پست
    اگه امکانش باشه یه راهنماییی آیتم های داخل بازی هم مطلبی بنویسین مثلا یکی Titanite Scale چیه و برای چه کاری باید استفاده کرد… و غیره

    0Thumb up 0Thumb down
  27. omidpava گفت:

    اگه با خوندن این مقالات باز هم گیج شدین من یه راهنمایی کوچیک میکنم از سردرگمی در بیاید!
    اول بازی کلاس خودتون رو knight انتخاب کنید طبق این راهنما به زودی به یه محلی میرسید که وسطش یه شمشیر وسط یه اتیش کوچولو هست که به بنفایر معروفه و حکم محل سیو رو داره و میتونید باهاش توی نقشه جا به جا بشید.هر کسی یا چیزی رو تو بازی میکشید بهتون مقداری روح میده که گوشه پایین سمت راست مقدارش رو نوشته و به عبارتی مثه پول میمونه و هرچیزی که بخواید بخرید یا ارتقاع بدید از این واحد استفاده میشه.
    نزدیک همین بنفایر که بنفایر اصلی بازی حساب میشه یه خانم مهربون ایستاده یا احتمالا نشسته.. باهاش صحبت کنید روی گذینه اول که بزنید و توی صفحه ای که باز میشه به زبون ساده بگم میتونید خودتونو قوی کنید…
    گوشه پایین سمت چپ رو که نگا کنید یه سری شکلهای مختلف کوچولو زرد میبینید (سر و بازو و پا و دست و اینا)
    اینها گزینه های ارتقاع شخصیت بازی یا بقول خودمون قویتر کردن شخصیت هستن! ب کاری به بقیه نداریم و کار ما با این گذینه هاست از بالا شماره ۱٫۳٫۴٫۵٫۶
    خب حالا اینا داستانشون چیه؟
    شماره ۱ عکس بالا تنه : هرچی قویتر بشه این گزینه میتونید سلاح و لباس و زره های سنگین و قویتری بردارید
    شماره ۳ عکس دوتا پا: نوار سبز رنگ استقامت
    شماره ۴ عکس یه ادمک کوچولو: افزایش نوار قرمز رنگ خون یا جون یا حیات
    شماره ۵ عکس بازو: مربوط به زورتون میشه
    شماره ۶ عکس دست: زبر دستی یا به عبارتی تر و فرز شدن
    برای ارتقاع هر کدوم اول انتخابش میکنید بعد بالا به گزینه
    required souls نگاه میکنید که جلوش مقدار روح های مورد نیاز برای ارتقاع این گزینه رو به صورت عدد نوشته! اگر قرمز بود یعنی اینکه شما مقدار روح مورد نیاز ارتقاع این قابلیت رو ندارید که گوشه پایین سمت راست مقدار داشته هاتون رو نشون داده! در غیر این صورت با زدن جهت سمت راست میتونید ارتقاع شخصیت رو انجام بدیم.
    ترتیب ارتقاع هم اینجوری باشه همه گزینه های ۱۳۴۵۶ رو یکی یکی و با هم ارتقاع بدید …!
    حالا برگردید به بنفایری که پشت سر شما قرار داره بشینید اونجا و از منویی کا باز میشه مرحله بعد رو انتخاب کنید

    2Thumb up 0Thumb down
  28. omidpava گفت:

    دوستان ایدی این حقیر در psn
    omidtrip1000
    اد کنید با هم بازی کنیم

    0Thumb up 0Thumb down
  29. zealot1370 گفت:

    با سلام..مثل همیشه جذاب و کامل,ممنون از اینکه پروژه دارک سولز ۳ رو شروع کردین..فقط امکانش هست این بازیو پلات کرد؟ چون من تا جایی خوندم ۲تا اچیومنت خیلی عجیب و غریب داره که یکیش مربوط به رینگهای بازیه.. میشه لطف کنید در مورد پلات کردن بازی هم راهنمایی کنید

    0Thumb up 0Thumb down
  30. کهنسال گیمر گفت:

    سلام
    آقای آقابابایی لطفا بخش پیام های خصوصی تون رو چک بفرمایین ….
    منتظر پیام تون هستم

    0Thumb up 0Thumb down
عضویت در سایت

ثبت نام برای این سایت

A password will be e-mailed to you.