Gamescome 2017 | تریلر جدیدی از نبرهای هوایی Star Wars: Battlefront II به نمایش گذاشته شد

اخبار بازی ها
Gamescome 2017 | تریلر جدیدی از نبرهای هوایی Star Wars: Battlefront II به نمایش گذاشته شد

امروز در طی استریم زنده‌ی الکترونیک آرتز تریلر جدیدی از عنوان Star Wars Battlefront II منتشر شد که نبرهای هوایی و اطلاعات زیادی را از این عنوان مشخص کرد.

ویدیو نگاهی شفاف و قابل پیشبینی به مود بازی Starfighter Assault داشت. در این نمایش ما تعداد مختلفی کشتی فضایی جنگی از عصرهای مختلف Stra Wars را مشاهده کردیم به خصوص کشتی‌های جنگی ویژه مانند کشتی شخصیت Han Solo یعنی Millennium Falcon و کشتی شخصیت Boba Fett یعنی Slave I و حتی کشتی جنگی Poe Dameron یعنی black X-wing نیز مشاهده شد.

چیزی که بیش تر از همه جلب توجه کرد این بود که هر کشتی جنگی استایل، اسلحه و فیزیک حرکتی مخصوص به خود را دارد و از آن جا که کشتی‌های جنگی در عنوان اول Battlefront بسیار شبیه به یکدیگر بودند در Battlefront II سعی شده است که هر کشتی احساس مخصوص به خود را داشته و متفاوت تر از دیگری باشد. همچنین در این ویدیو مشاهده می‌شود که شخصیت‌های مختلف می‌توانند در مود Starfighter Assault همانند دیگر مودهای بازی انتخاب شده و قابل بازی باشند.

عنوان Star Wars: Battlefront II در ۱۷ نوامبر (۲۶ آبان) برای ایکس‌باکس وان، پلی‌استیشن ۴ و رایانه‌های شخصی منتشر می‌شود. می‌توانید تریلر جدید منتشر شده را در پایین مشاهده نمایید.

دانلود ویدیو با کیفیت ۱۰۸۰p

دانلود ویدیو با کیفیت ۷۲۰p

دانولد ویدیو با کیفیت ۴۸۰p

12345678910(2 رای, میانگین آرا 10٫00 از 10 )
Loading...

برای دنبال کردن گیمفا می توانید از تلگرام و اینستاگرام استفاده کنید.

نظرات

  1. .:MRM:. گفت:

    تنوع بازی فوق العادست واقعا
    با توجه به محتوایی که ارائه میده خریدش با ۶۰ دلار خیلی می ارزه!

    8Thumb up 0Thumb down
  2. Tirbod گفت:

    من فکر کنم جنگ فضایی starwars battlefront 2 قبلی که توسط لوکاس ارتز ساخته شده بود بهتر بود،دوتا class داشت یکی خلبان و یکی هم سرباز معمولی،بعد توی سفینه اسپاون میشدین،بعد باید جتی که میخواستید را انتخاب میکردید سوارش میشدید و از سفینه خارج میشدید،ولی بعضی ها باید میموندن تو سفینه که برن turret های سفینه(یا همون دستگاه های دفاعی سفینه) را توی اتاق کنترل کنترل کنن که راحت دشمن ها نتونن قسمت های مختلف سفینه را نابود کنند، بعد هر دو class میتونستن سوار سفینه بشن ولی سرباز معمولی قابلیت تعمیر نداشت،یه قابلیت دیگه داشت که میتونستی سوار سفینه بشی بری اونجایی که سفینه های دشمن بلند میشن،بعد میتونستی از اونجا به اتاق کنترل بری و سفینه را نابود کنی ولی سخت بود خیلی،سرباز های معمولی برای همین بودن،بعضی از سفینه ها هم باید دونفری سوار میشدین برای استفاده از تمام امکانات،یه سفینه های خاصی هم بود که نزدیک به ۵ تا سرباز معمولی میتونستن سوار شن برای حمله به اتاق کنترل دشمن،به نظر من خیلی کامل تر بود
    اینی که من دیدم فقط جنگ بین سفینه ها رو داره، و سفینه ای که انتخاب میکنی همینطوری از فضا میاد،ولی توی اون بازی باید سفینه را از سفینه ی اصلی بلند میکردی که خیلی بهتر بود
    تنهای چیزی که اینجا هست اونجا نبود اینه که اینجا سفینه های هیرو ها را داره ولی اونجا نداشت همه سفینه ها معمولی بودن که به نظرم بهتر بود

    1Thumb up 0Thumb down
عضویت در سایت

ثبت نام برای این سایت

A password will be e-mailed to you.