تماشا کنید: تریلری جدید از بازی Kingdom Come: Deliverance منتشر شد

تریلر
تماشا کنید: تریلری جدید از بازی Kingdom Come: Deliverance منتشر شد

چندی پیش تریلری جدید از بازی Kingdom Come: Deliverance منتشر شد. جزئیات و اطلاعات بیشتر را در ادامه مطالعه کنید.

همان طور که اطلاع دارید، بازی نسبتا مورد انتظار Kingdom Come: Deliverance، قرار است در سال میلادی آینده، برای رایانه‌های شخصی و کنسول‌های نسل هشتمی عرضه شود.

بازی Kingdom Come: Deliverance، جدیدترین ساخته استودیو Warhorse خواهد بود و داستان آن در دوره تاریخی قرون وسطا اتفاق می‌افتد. نام شخصیت اصلی بازی هنری (Henry) است که در دوره نوجوانی خود، مرگ خانواده و دوستان خود را توسط متجاوزین و دشمنان به چشم می‌بیند. طی فرصتی که برای هنری ایجاد می‌شود، وی از این حمله جان سالم به در می‌برد و قصد دارد انتقام خانواده خود را از دشمنان بگیرد.

با توجه به اطلاعات جدیدی که از این بازی منتشر شده است، ما با یک بازی فوق العاده گرافیکی رو به رو هستیم و سازندگان، دنیای بازی را به طور عالی حلق کرده اند. قعله‌های بزرگ و زیبا، دشت‌ها و جنگل‌های پر جزئیات، از ویژگی‌های دنیای بازی خواهد بود.

مبارزات بازی به دقت طراحی شده اند و شما در نبرد با دشمنان خود، از آزادی عمل بسیار خوبی برخوردار خواهید بود. انواع سلاح‌های سرد مانند شمشیر، نیزه و تبر در اختیار بازیکنان خواهد بود و در طول داستان بازی، باید از آن ها استفاده کنید.

شخصیت اصلی بازی، در ابتدا سطح نخستین را آغاز می‌کند و در ادامه، می‌تواند توانایی‌ها و تجهیزات خود را ارتقا دهد و به لطف جمع آوری امتیاز‌های درون بازی، سطح آن، افزایش پیدا کند. کنترل و مدیریت این سیستم، به عهده بازیکنان خواهد بود.

شخصیت‌های درون بازی، روابط به‌خصوصی را با یکدیگر خواهند داشت و بازیکنان می‌توانند با انتخاب دیالوگ‌ها و یا واکنش نسبت به کار های دیگران، اتفاقات جدیدی را بوجود آورند و بر داستان بازی تاثیر بگذارند.

تریلر جدیدی که به تازگی از عنوان Kingdom Come: Deliverance و با نام Born From Ashes (زاده شده از خاکستر)، منتشر شده، گویای همه چیز خواهد بود.

بازی Kingdom Come: Deliverance، در تاریخ ۱۳ فوریه سال ۲۰۱۸ مصادف با ۲۴ بهمن ماه، برای پلتفرم‌های رایانه‌های شخصی، ایکس باکس وان و پلی استیشن ۴ عرضه خواهد شد.

ویدئو جدید بازی را در ادامه می‌توانید مشاهده و یا دانلود کنید:

دانلود ویدئو با کیفیت ۴۸۰ | دانلود ویدئو با کیفیت ۷۲۰ | دانلود ویدئو با کیفیت ۱۰۸۰

12345678910(3 رای, میانگین آرا 9٫67 از 10 )
Loading...

برای دنبال کردن گیمفا می توانید از تلگرام و اینستاگرام استفاده کنید.

نظرات

  1. CHEBA WASLA گفت:

    حتما رو پیشی کیبر بازیش میکنم

    3Thumb up 9Thumb down
  2. pooya_k گفت:

    از ۲۰۱۵ منتظرشم کی میاد پس Hypnotized

    2Thumb up 0Thumb down
  3. hesamo گفت:

    عوک! جالب به نظر می یاد Drool

    0Thumb up 0Thumb down
عضویت در سایت

ثبت نام برای این سایت

A password will be e-mailed to you.