رقص نور در اوج سرعت | نقد و بررسی بازی Need For Speed No Limits
آخرین نسخه از مجموعه بازی Need For Speed روی موبایل با عنوان No Limits یا همان “نامحدود” تجربه بی نظیری از سبک رانندگی (Racing) روی موبایل است که در این مقاله میخواهیم به بررسی آن بپردازیم اما پیش از طرح کلی داستان و بازی، ضروری است مقدمهای را برای آن به صورت یک پیش نیاز داشته باشیم.
موبایل طیف گستردهای از کاربران را در اختیار دارد و بازی های موبایل هم با توجه به سلیقه گروهی خاص در این بازار منتشر میشوند. تقریبا بیشتر بازیبازان موبایلی، بازیبازان “روزمره” (عادی) (Casual Gamer) هستند و به دنبال یک بازی صرفا سرگرم کننده میگردنند. خط داستانی، گیم پلی هیجان انگیز، کیفیت تصویری بالا و… مواردی هستند که کمتر کسی انتظار آن ها را در موبایل دارد. اگر بازی به معنای واقعی سرگرم کننده و گیرا باشد و در سبک خودش نقصی نداشته باشد میتواند بازیبازان بسیار زیادی را در موبایل جذب کند. در این بین که آمار دانلود بازی های رایگان، فکری و سرگرم کننده بالا میرود، گروهی دیگر بازی ها که بیشتر به آن ها پرداخته شده، با نام هایی آشنا پا به بازار میگذارند. کمی طولانی تر، محتوای بیشتر و از همه پر رنگ تر، کیفیت تصویری برتر ویژگی های این دسته از بازی ها هستند. به طور خاص، سبک رانندگی (Racing) در موبایل بعد از نسخه های اولیه آسفالت (Asphalt) وارد مرحله جدیدی شده و به طور کلی متحول شد. از بازی آسفالت ۵ (Asphalt 5) که در سال ۲۰۰۹ منتشر شد تا سال ۲۰۱۲ تغییر چشمگیری در سبک بازی های رانندگی موبایل مشاهده نشد تا اینکه بازی موفق و هیجان انگیز (Need For Speed Most Wanted (NFS: MW برای موبایل عرضه شد. گرافیک هنری و فنی بالا این بازی باعث تغییر بزرگی در سایر بازی های هم سبک شد و شرکت گیملافت، که با بازی آسفالت رقیب اصلی آن به شمار میرفت، به جای انتشار بروزرسانی جدید برای بازی آسفالت ۷، نسخه هشتم بازی را با کیفیتی مشابه وارد بازار کرد. به دلیل رایگان بودن بازی آسفالت ۸، به سرعت طرفدارانش از بازی NFS: MW بیشتر شد و ناشر بازی یعنی (Electronic Arts (EA برای شکست نخوردن و کسب رضایت دوباره بازیبازان، با همکاری شرکت جدیدی، بازی جدیدی را به صورت رایگان منتشر کرد. بازی NFS: MW توسط شرکت Criterion Games ساخته شده بود اما EA با خریدن امتیاز بازی Real Racing با همکاری شرکت سازنده مبدا یعنی Firemonkeys Studios، آخرین نسخه این بازی را یعنی Real Racing 3 با بالاترین کیفیت ممکن برای موبایل ساخت. به جرعت میتوان گفت که بازی Real Racing 3 از لحاظ کیفیت تصویر و حداقل پیست مسابقه و خودرو ها با بازی های کنسولی نسل هفتم رقابت میکرد. این بازی به دلیل کیفیت تصویری بسیار بالا و همچنین طراحی خودرو های مختلف، حجم زیادی را اشغال میکرد و مورد عدم رضایت بسیاری از بازیبازان قرار گرفت. به هر حال Real Racing 3 تجربه بسیار خوبی بر روی موبایل برای EA بود و حال با عرضه بازی (Need For Speed No Limits (NFS: NL تقریبا همه ایراد ها را بر طرف کرده و با قدمی محکم آخرین عنوان سبک Racing خود را وارد بازار کرده است.
به طور کلی بازی های سبک رانندگی معمولا داستان مشخصی ندارند و شخصیت پردازی در آن ها صورت نمیگیرد و یا اگر حتی همانند Need For Speed Run داری شخصیت های اصلی و فرعی باشند، خیلی موفق ظاهر نمیشوند. بازی NFS: NL اولین بازی موبایلی سبک رانندگی است که برای آن داستان در نظر گرفته شده و باید وارد خط داستانی بازی شده و با شخصیت های آن روبرو شوید. همانند بسیاری از بازی های موبایل، حضور شخصیت ها در بازی تنها به یک عکس و متن خلاصه میشوند و این به هیچ وجه ایراد به حساب نمیآید و برای جلوگیری از افزایش حجم بازی کاملا منطقی است. به همین خاطر در موبایل به ندرت شاهد صداگذاری شخصیت های بازی هستیم. در NFS: NL باز هم همانند سایر نسخه های اصلی بازی NFS، بازی با یک مسابقه آغاز می شود و ما بدون هیچ آگاهی از داستان وارد جریان بازی می شویم. داستان بازی، بسیار ساده بیان شده و در ابتدا توسط شخصیت های بازی به شما منتقل می شود. در ابتدای بازی شما با یک ماشین دزدی در حال مسابقه با رقیب اصلی خود، که Marcus King معرفی میشود، هستید. شما از دزدی بودن ماشین اطلاعی ندارید اما در بین مسابقه متوجه حضور پلیس ها میشوید که سعی در متوقف کردن شما دارند. صاحب ماشینی که شما با آن در حال مسابقه هستید، دومین شخصیت بازی را وارد داستان می کند و آن Kim نام دارد. در ادامه در مورد انواع مسابقه بازی بیشتر توضیج خواهم داد اما Marcus King، سرگروه دسته مسابقات Blackridge Royals است و با دزدیدن ماشین رقیب اصلیاش یعنی Kim و سپردن آن به شما، قصد حذف او را از این مسابقات داشته است. پس از آن که شما متوجه داستان میشوید باید از دست ماشین پلیس های زیبا که بیشتر آن ها Dodge Charger SRT8 هستند، فرار کنید. این تعقیب گریز که در ابتدای داستان شاهد آن هستیم یکی از بهترین و هیجان انگیز ترین بخش های بازی به حساب میآید. کیفیت تصویر بالا، جزییات زیاد، بازتاب نور، باران و نور چراغ ها و از همه مهم تر کاتسین های سینمایی، شروع بازی را به یکی از بهترین شروع های بازی های موبایل کرده است.
شما با پس دادن ماشین به Kim به عنوان پاداش یک ماشین جدید از او گرفته و خودتان وارد مسابقات می شوید و Kim هم همانند یک راهنما و یک فرد با تجربه شما را در این رقابت ها همراهی میکند. داستان بازی به همین صورت شکل میگیرد و شما با ماشین جدید خود باید وارد مراحل بازی شوید. همانند همه بازی های این سبک، می توانید با مسابقه دادن و کسب امتیاز برای خود ماشین های جدید را باز کرده و از همه مهم تر در گاراژ آن ها را تقویت کرده و شخصی سازی کنید. در این بخش لازم است بخشی از ادعا های شرکت EA را در مورد این بازی بیان کنم. به گفته EA بازی NFS: NL بیش از ۱۰۰۰ مسابقه برای بازی کردن داشته و ۳۰ ماشین لایسنس شده در بازی وجود دارد. علاوه بر این، در این بازی ۳۸ مسیر متفاوت با شرایط آب و هوایی مختلف در نظر گرفته شده است. همچنین در بخش Modshop بازی که می توانید ماشین های خود از لحاظ غیر فنی ارتقا داده و اصطلاح اسپورت کنید، ۲٫۵ میلیون حالت وجود دارد که عدد شگفت انگیزی است. این عدد به این معنی است که می توانید با استفاده از تغییر رنگ بدنه ماشین، شیشه ها، چرخ و کالیپر ترمز و همچنین با تغییر در نوع چرخ ها، آینه ها، چراخ های جلو و عقب، سقف ماشین، اگزوز، اسپویلر (براگیر) پشت و سقف و کاپوت ماشین، ۲٫۵ میلیون طرح متفاوت برای ماشین خود ایجاد کنید. این بخش از بازی، یکی از بخش های پر کاربرد است که می توانید با هر سلیقه ماشین های خود را به بهترین شکل ممکن شخصی سازی کنید. آیتم هایی که میتوانید از آنها برای شخصی سازی استفاده کنید، طبیعتا نیازمند هزینه است اما ابتدایی ترین آنها همانند انواع رنگ در ابتدا برای شما قابل استفاده هستند. برای ارتقا دادن آیتم های این بخش نیاز به پولی دارید که در انتهای هر مرحله با توجه به عملکرد خود بدست میآورید، دارید.
در بخش گاراژ بازی هم میتوانید ماشین های خود را از لحاظ فنی ارتقا دهید و یا آنها را تعمیر کنید. با تصادف در مسابقات طبیعتا ماشین شما آسیب می بینید و باید بخش های فنی آن را تعمیر کنید. گوشه سمت راست تصویر هر ماشین عددی با واحد PR نمایش داده می شود که همان Performance Rating است و بازدهی ماشین شما را نمایش میدهد. با آپدیت کردن سیستم های موتور، گیربکس، نیترو و… می توانید بازدهی ماشین خود را بالاتر برده و راحت تر مسابقات را پشت سر بگذارید.
ماشین ها در این بازی خیلی زیاد نیستند اما با توجه به امکانات متنوع بخش شخصی سازی می توانید با همین تعداد ماشین بسیار طرح های متفاوتی را ایجاد کنید. پس به تعداد آنها نمی توان ایرادی وارد کرد. درضمن لازم به ذکر است که تمامی ماشین های بازی از بهترین نمونه های موجود در بازی های سبک رانندگی هستند و هر یک از آنها طرفداران خاص خود را دارد و در یک کلام همه ماشین ها عالی هستند! لیست کامل ماشین های بازی را هم می توانید در ادامه بخوانید. Ford Fiesta ST , Toyota 86 , Subaru BRZ , Volkswagen Golf GTI , BMW M3 Coupe 1999 , Mazda RZ-7 FD , Subaru Impreza WRX STI , Porsche 911 Carrera , Toyota Supra , Dodge Challenger SRT8 , Nissan Skyline GT-R BNR32 , Ford Mustang GT , Porsche 911 Carrera , BMW M4 F82 , Ferrari F40 , Mercedes AMG GT , Nissan GT-R R35 , SRT Viper GTS , Ferrari 458 Italia , McLaren 650S , Lamborghini Aventador , Pagani Huayra , KoenigseGG CCX و در نهایت Ferrari LaFerrari 24 ماشین این بازی هستند. که بیشترین امتیاز PR آن در اخیار KoenigseGG CCX با ۸۰۰ امتیاز می باشد. علاوه بر ماشین های مسابقه اصلی این بازی، ماشین های عادی خیابان یا همان ماشین های ترافیک هم به زیباترین شکل طراحی شده و همه آنها هم لایسنس شده می باشند. از مهم ترین ماشین های ترافیک NFS: NL می توان Nissan Leaf، Crown Victoria و Ford Explore را نام برد. به طور کلی در بخش ماشین های بازی، NFS: NL چیزی کم ندارد و همه نیاز های بازیبازان را پاسخ خواهد داد.
تمامی ماشین های بازی دارای دسته بندی جداگانه میباشند که می توانید با توجه به نوع مرحله از آنها استفاده کنید. کلاس های ماشین ها از Street شروع شده و Super، Sport، Classic Sport، Muscle و Hyper بعد از آن در دسترس شما قرار میگیرند. مراحل بازی هم در ده حالت مختلف دنبال می شوند که از مهم ترین آنها می توان به Rush Hour، Time Trial، Delivery و Team Battle اشاره کرد. مراحل آموزشی که برای یادگیری قابلیت های رانندگی بازی هستند در این دسته بندی حساب نشده اند. شما برای بدست آوردن ماشین های بازی باید Blueprint های هر ماشین را جمع آوری کنید. این Blueprint ها را می توانید در انتها هر مرحله بازی به صورت تصادفی بدست آورید و یا از بسته های ویژه بازی که به صورت ساعتی در دسترس قرار میگیرند تهیه کنید. همچنین با افزایش سطح (لِوِل) شما در بازی می توانید امتیازات زیادی را از جمله همین Blueprint را بدست آورید. بسته به ویژگی های هر ماشین و سطح PR آن تعداد Blueprint های خواسته شده متفاوت است و ماشین های ابتدایی در کلاس های پایین تر معمولا کمتر از ۵ Blueprint برای آزاد شدن میخواهد و برعکس.
علاوه بر بخش اصلی بازی، NFS: NL بخش های فرعی متنوع دیگری را هم دارد. برای مثال در بخش Event بازی که امروزه در بسیاری از بازی ها وجود دارد، می توانید چالش های روزانه این بازی را انجام داده و امتیازات زیادی را کسب کنید. با کسب طلا و یا پول میتوانید ماشین های خود را ارتقا داده و از فروشگاه برای خود ماشین های جدید را بخرید. از آنجایی که بازی به صورت رایگان منتشر شده است، باز هم همانند سایر بازی های موبایل، پرداخت دورن برنامهای نحوه کسب درآمد بازی به حساب میآید. از فروشگاه بازی می توانید برای خود طلا خریده و با آنها سریع تر و قوی تر مراحل را پست سر گذاشته و ماشین های جدید را برای خود باز کنید. از همه این بخش ها مهم تر، خرید سوخت است. بسیاری از کاربران علاقه دارند خودشان در بازی پیشرفت کنند و پول بابت خرید بسته های بازی پرداخت نکنند اما موردی که شاید بسیاری را مجبور به خرید کردن از فروشگاه میکند، مسئله سوخت ماشین است. شما برای وارد شدن به هر مرحله از بازی نیاز به سوخت برای ماشین دارید. شما در ابتدای بازی و حتی تا انتهای بازی می توانید ۱۰ واحد سوخت داشته باشید که بسته به نوع مرحله باید مقداری از آن را مصرف کنید. مراحل ابتدایی بازی به دلیل ساده تر بودن و مسافت کمتر نیازمنند تنها یک واحد سوخت می باشند اما در ادامه این عدد تا ۳ واحد سوخت افزایش پیدا میکند. همچنین با افزایش سطح در بازی باک شما هر تعداد واحد سوخت داشته باشد پّر میشود اما در مراحل بالاتر که شما نیاز به XP های بیشتری برای افزایش سطح هستید، نمیتوانید دیگر روی آن حساب کنید. زمانی که سوخت شما تمام میشود دیگر نمی توانید مرحلهای را بازی کنید و باید تنها منتظر باشید تا ساعتی بگذر و یا دست در جیب کرده و برای بازی طلا خریداری کنید.
به نحوه کنترل بازی و گیم پلی NFS: NL میرسیم. کنترل بازی بسیار ساده میباشد و به سرعت می توانید به آن عادت کنید. به صورت پیشفرض شما با فشردن سمت راست و چپ تصویر می توانید مسیر حرکت ماشین را تغییر دهید. اما در تنظیمات بازی امکان تغییر این حالت به حالت چرخش موبایل وجود دارد که توصیه میشود از حالت چرخش موبایل در صورت امکان استفاده کنید. برای اعمال نوار نیترو که دقیقا در بالای تصویر دیده میشود، باید دست خود را به سمت بالا بکشید و همچنین برای حرکت Drift باید عکس این عمل را تکرار کرده و دست خود را به سمت پایین صفحه بکشید. همان طور که گفته شد، کنترل بازی بسیار ساده میباشد و مشکل خاصی در آن دیده نمیشود. زمان شروع هر مرحله از بازی هم باید استارت اولیه را خودتان بزنید و با فشردن گاز، Lunch و شروع خوبی داشته باشید که در مسابقات و کوتاه کردن زمان مسابقه (رسیدن به خط پایان) موثر است.
در مجموع بازی NFS: NL کامل ترین مجموعه بازی سبک Racing برای موبایل است. این بازی از داستان بهرمند است و شخصیت های مختلفی دارد. مراحل بخش های اصلی در دسته مسابقات مختلفی دنبال میشود و هر مرحله باز هم نوع خاصی دارد و همه آنها مسابقه نیست. خودرو های متنوعی در بازی استفاده شده و از جزییات بسیار بالایی برخوردار هستند و امکان شخصی سازی بسیار خوبی در بازی وجود دارد و هر کسی میتواند با سلیقه خودش ماشین مورد نظر خود را طراحی کند. اصلی ترین ایراد این بازی را می توان حجم کم مراحل دانست. با این تعداد مسابقه های بازی و مسیر های آن زیاد است اما حجم مراحل بسیار کم است و خیلی زود به پایان میرسند و کمتر شاهد مسابقات طولانی با چندین دور مسابقه هستیم. اگر با کم کردن تعداد مسابقات حجم مراحل بازی بیشتر میشد، خیلی بهتر بود و حداقل برای دقایقی بیشتر بازیباز را درگیر خود میکرد.
یکی از مهم ترین بخش های بازی NFS: NL کیفیت بسیار بالا آن است. کیفیت تصویری بازی در یک کلمه فوقالعاده است و همه ماشین ها و مسیر مسابقه جزییات بسیار بالایی دارند. علاوه بر این، نور پردازی و سایه زنیهای بازی شگفت انگیز است و بازتاب نور روی آسفالت و بارش باران و سایر عناصر محیطی قابل تحسین و مثال زدنی است. کیفیت و جزییات و نورپردازی همه ماشین های بازی بسیار خوب است و واقعا در موبایل همچنین کیفیتی در گذشته دور از انتظار بود اما حال در NFS: NL می توانیم شاهد آن باشیم. یکی دیگر نکته هایی که بازی را زیباتر کرده استفاده از تکنیک و افکت LUT color است که به گفته Terry Lane، کارگردان بخش هنری بازی، باعث اتمسفر بازی بسیار سینمایی تر شود. در بین این همه تعریف یک ایراد در بخش طراحی فنی به بازی وارد است. اگر با دقت به لبه ماشین ها و یا هر یک از عناصر و المان های بازی در طول مسیر مسابقه دقت کنیم، شاهد تیز بودن آنها هستیم. این حالت لبه تیز بودن همه عناصر بازی که در اصل ضعف در Anti-Aliasing طراحی بازی است در بازی قبلی NFS روی موبایل یعنی NFS: MW دیده نشده بود. یکی دیگر از مواردی که بازی در آن زیباتر دنبال میشود، شب بودن بازی است. بازی در حالت شب حال و هوای دیگری داشته و شاهد نورپردازی ها و بازتاب های فوقالعادهای هستیم که در روز کمتر می توانیم آنها را ببینیم.
موسیقی این بازی هم همانند بخش گرافیک فنی و هنری بازی، بسیار خوب است. NFS: NL در بخش صدا هم عنوانی مثال زدنی است. در موسیقی متن و Soundtrack های بازی گرفته تا افکت های صوتی هنگام مسابقه. همه چیز بسیار عالیاست. صداگذاری حرکت و موتور ماشین در مسیر مسابقه، هنگام Drift، پرش، تصادف و برخورد با عناصر درون بازی و رفتن در تونل و فضای بسته، شگفت انگیز است و واقعا به هیجانانگیز تر کردن بازی و افزایش جذابیت آن کمک میکند.
در پایان باید گفت که بازی Need For Speed No Limits، یکی از برترین بازی های سبک رانندگی (Racing) است که تا کنون برای موبایل منتشر شده است. اولین همکاری EA و Firemonkeys Studios منجر به ساخت بالا کیفیت ترین بازی رانندگی موبایل در سال ۲۰۱۳ شد و حال دومین همکاری خود را برای ساخت نسخه فرعی بازی Need For Speed به بهترین شکل انجام داده اند و عنوانی آبرومند برای این فرنچایز ساخته اند. ساخت نسخه های فرعی روی موبایل برای همه شرکت های بازی سازی و همه عناوین محبوب موفقیت آمیز نبوده و تعداد کمی از آنها عنوانی با کیفیت برای موبایل ساخته اند. این نسخه از بازی NFS، از با کیفیت ترین بازی هایی است که میتوانید روی موبایل تجربه کنید. سبک رانندگی بدون نقص با وجود خط داستانی، اتومبیل های زیبا با طراحی چشم نواز و جزییات بالا، مراحل و مسیر های زیاد و از همه جذاب تر، امکان شخصی سازی بسیار عالی که هر کسی می تواند بسته به سلیقه خودش میتواند ماشین را طراحی کند. بازی ضعف هایی هم دارد که بعضی از آنها میتواند کمی آزار دهنده باشد که یکی از آنها کوتاه بودن مسیر مسابقه و طور کلی کوتاه بودم حجم مراحل بازی است. در مجموع شما با عنوانی رایگان طرف هستید که شما را مدام وسوسه میکند تا با خرید طلا سوخت خود را کامل کنید تا بدون توقف به ادامه بازی بپردازید اما در عوض کیفیت بی نظیری داشته و هیجان انگیز است. در ضمن NFS: NL چیزی کمتر از ۸۰۰ مگابایت از فضای دستگاه شما را اشغال میکند که با توجه به گسترده بودن بازی، بسیار خوب است و از حجمی معادل ۳ گیگ بازی Real Racing 3 بسیار کمتر است. با اینکه قیمت سوخت ماشین در این بازی از قیمت سوخت در دنیای واقعی بیشتر است اما به نظر من همکاری این دو شرکت در ساخت این بازی موفقیت آمیز بوده و باید منتظر همکاری مجدد آنها در ساخت عنوانی جدید باشیم.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- ظاهراً تریلر معرفی Intergalactic: The Heretic Prophet به تاریخ عرضه آن اشاره دارد
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
نظرات
به شخصه بزرگترین لکه ی ننگی که میشه بهم چسبوند اینه که “گیمر موبایل”خطابم کنن.
با کمال احترام اما نمیدونم هدف مترجم محترم از اینچنین نقد و بررسی ها چیه؟؟پر کردن کلکسیون مقالات گیمفا یا گذران اوقات فراغت؟؟درحالی که کلی بازیه خوب هست که میتونید مورد نقد و بررسی قرارش بدین
(دنیای گیمینگ در موبایل های همراه همیشه خالی از خلاقیت بوده و خواهد بود و تنها یک قطب تجاری تلقی میشه)
شما دوست نداری نخون :yes:
داداش خودتو کشتی باووو شما نخون 😐 😐 😐 :sarcasm: :sarcasm:
سلام…داداش همه بازی هاش اینطور نیست…شما بازی monument valley رو بازی کن نظرت در مورد خلاقیت در بازی های موبایلی عوض میشه…همینطور بازی Alto رو هم پیشنهاد میکنم
یکی از دوستان (Crash Bandicoot) حرف خیلی درستی زد ممنونم ازش /
ما نمی خوایم ارزش گذاری کنیم که کدوم بهتره و کدوم بدتره یک گیمر با هر وسیله ای باید خودشو سرگرم کنه و در هر شرایطی، موبایل هم با توجه به قابل حمل بودن و به صورت کلی در دسترس بودن می تونه این نیاز رو پاسخ بده به همین خاطر بسیاری از شرکت های مطرح بازی می سازن و فرنچایز های محبوب نسخه موبایل هم دارن / اون قضیه تجاری هم بله بالاخره همه چیز یه ربط به اون هم داره اما به صورت کلی این چنین نیست.
نکته دیگه هم اینکه این حرف که بازی های موبایل خلاقیت ندارن، اصلا درست نیست، برعکس بسیاری توسعه دهنده ها و بازیسازای مستقل عناوین بسیار خلاقانه ای رو می سازن که شرکت های بزرگ بازی سازی نمی تونن و اینکه این مقاله ترجمه نشده و من در بیشتر بررسی هام گفتم که بله خیلی شرکت ها صرفا به خاطر کسب درآمد بیشتر بازی موبایل می سازن و ازشون انتقاد کردم. آخرینش هم بازی Assassin’s Creed Identity بود.
هر کسی سلیقه ای داره برادر دلیل نمیشه اینقدر درباره گیمر های موبایل بد حرف بزنی اتفاقا خلاقیت در دنیای بازی های موبایل زیاد هستش چون هم هزینه بالایی نداره هم به راحتی در دسرس عموم قرار داره شما رو نمیدونم ولی من به خودم این اجازه رو نمیدم که سلیقه ام رو به دیگران اینقدر تند تحمیل کنم
انلاین بودنش دردسره
در اولین فرصت دانلودش میکنم البته اگه برا دیتاش گوشیم جا داشته باشه مرسی آقای توکلی :yes: :yes: :heh: 😀
داداش فیلتره 😥 😕
منم گرفتم با فیلتر شکن خاستم بازی کنم داشت پدر گوشی در میومد !! 😐 😐 😐
کلا موبایل باید بازی های قشنگ با گیم پلی توپ داشته باشه و بازی های گرافیکی بدرد گوشی نمیخوره چون گوشی غول میخاد !
حتی رو موبایل هم تمام آنلاین هست
خیلی خوبه که نسخه جدید pc و کنسولا آفلاین شده
و پلیس بازی برگشته :-*
Nfs فقط پلیس بازیش عشقه :inlove:
need for speed is not a game..
نه حتما آنچارتد گیمه. :rotfl:
کی یاد می گیریم که به سلیقه های هم احترام بزاریم.
Age is not a game pas what is it jesaratan ?? :))
need for speed :inlove: :inlove:
سلام دوستان
دیروز رفتم ps4 pro بگیرم
ولی اکثر مغازه دارها میگفتن
چون تلویزیون شما full hd است
اگه پرو بگیری تو تلویزیون full hd بازیا بد اجرا میشه
و بی کیفیت و میگفتن معمولی بگیری بهتره …
بعضیا هم میگفتن پرو اصلا تو تی وی full hd بالا نمیاد
چه کنم حالا
پرو بگیرم یا نه ؟؟
تی وی ۴۸ اینچ full hd مدل Lg
شما که تلویزیونت فول اچدی هست پرو برات چه فرقی با عادی داره اصن؟ چرا عادی نمیگیری؟
با موبایل که بازی نمیکنم اما میدونم بهترین ریسینگ دنیا Need For Speed است و تقریبا همه نسخه هاشو تجربه کردم.همیشه دوست داشتم تو سری GTA هم مثلا یک استودیو مخصوص بزارن واسه ماشین های داخل بازی که عین یک عنوان ریسینگ هم باشه.
امسال هم NFS با قدرت برمیگرده.
با بقیه ریسینگ ها هم کاری ندارم.
واسه ما ریسینگ یعنی NFS و بس.
اگه nfs مثه هاتپرسوییت بده بیرون که فقط تو جاده باشه با اون موزیکای عالیش، بازی میکنم. نه مثله rivel تو شهر که هی به در و دیوار بخوری
منو یاد need for speed carbon میندازه +_+
متاسفانه به خاطر اعمال فیلترینگ روی بازی مجبوری از فیلتر شکن استفاده کنی و همین باعث افت سرعت اجرای بازی میشه که به گوشی هم فشار میاره از یه طرف آنلاین بودنش هم دردسر به حساب میاد و خیلی خوب میشد اگه آفلاین بود
داداش هات اسپات شیلد رو نصب کن سرعتشم عالیه :yes:
یا خدا گرافیک :inlove: از کامپیوتر بیشتره!
همه ماشینارو لایسنس کرده؟! پیس تیمای مشهورو لایسنس نمیکنه بعد اینکه یه بازی موبایل…
قضیه سوخت کم مثه قضیه جم تو بازی های گوشی، همونی پولی منتشر کنن بهتر ازین وضه، ما هم کرکیشو دان میکردیم، انلاین هم نبود تازه
چرا به فیلیتر بودن نمره کم نکردید؟؟؟ من به خاطر همین دیگه بازی رو ادامه ندادم اینترنت سرعتش کم میشد نمیدونم کلا وقتی مسابقه تموم میشد گیر میکرد 🙁 . اخرش رفتم سراغ اسفالت ۸ در کل nfs گرافیک خیلی زیادی روی موبایل داره. ارزش بازی کردن رو داره.
درسته اما فیلتر بودن یک بازی در اصل ایراد اون بازی که نیست اونا که اینطور نساختن پس نمیشه بهش ایراد گرفت و نمره کم کرد اما خوب می تونید با بسیاری از نرم افزار ها این مشکل رو حل کنید و به ادامه بازی بپردازید.
والا گیمر اگر گیمر موبایل و این چیزا سرش نمیشه در هر حالتی و با هر وسیله ای مشغول گیم میشه من به شخصه تو مترو و این ور اون ور با گوشی Brother In Arms 3 – Mortal Kombat – Modern Combat 4 va 5 – Nova – Asphalt و یه چندتا بازی بازی فان دیگه در کل گیمر نباس از پلتفرم شاکی باشه از بازی های چرت باید شاکی بشه وگرنه گیمر در هر حالت و هر پلتفرمی که اومد دستش باید به بازی کردن ادامه بده
درود بر شما، حرف بسیار درستی است.
اولین بار با فایرمانکیز با mw اشنا شدم چیزی حدود ۵ سال پیش بود. شاهکاری بود واسه خودش. اون موقع نقد بازی موبایل کلا نبود و سرچ میکردی دری وری میومد! ملت هم دیدشون به موبایل اصلا واسه گیم خوب نبود تا اینکه یکی از سایت های معروف اندروید شروع کرد به نقد بازی موبایل و کم کم رایج شد که بازی های موبایل هم بهش بها داده بشه. نو لیمیتز عالیه چون فایر مانکیز عالیه. هرچیم بازم بسازه قطعا بهتر از گیملافت میسازه. دم اونایی که اولین بار بازی موبایل رو تخصصی نقد کردن گرم! 😉
پ.ن. پاییز ۹۴
بازی ۱۵۰ لول داره،فیلتر هم نیست.فقط چیزی که هست اینه که باید نت خوب داشته باشی به خاطر اینکه بازی تمام آنلاین است.بهترین ماشین بازی هم از نظر خودم پاگانی زوندا هست.