اختصاصی گیمفا: راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne – بخش دوم: کسب Insight و کاربرد آن ها

اختصاصی گیمفا: راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne – بخش دوم: کسب Insight و کاربرد آن ها

Bloodborne یک شاهکار در در تمام زمینه ها بود. بازی که یکی از بی‎نقص ترین عناوینی است که در نسل هشتم منتشر شده است و در تک تک بخش های خود از گرافیک و گیم‌پلی گرفته تا صداگذاری و … کیفیت فوق العاده بالایی دارد و شهر Yharnam یکی از مخوف‌ترین شهرها و محیط‌هایی است که تا به حال بازی‎های رایانه‎ای به خود دیده‌اند. ارزش تکرار این شاهکار بسیار بسیار بالاست و حتی با وجود بارها بازی کردن Bloodborne، به هیج وجه این عنوان برای ما خسته کننده نمی‌شود و باز هم دوست داریم تا آن را تجربه کنیم. بر طبق قولی که داده بودم بعد از راهنمای عنوان دارک سولز ۳، نوبت به راهنمای قدم به قدم بازی Bloodborne می رسد که تصمیم گرفتم تا با توحه به شناخت و تسلط کاملی که از این عنوان دارم و ترجمه مطالب و راهنماهای خارجی، یک راهنمای قدم به قدم فارسی در مورد تمامی مراحل این عنوان و نحوه پیشروی در آن ها و مبازه با باس ها و …. به صورت جامع و به زبان فارسی برای شما عزیزان تهیه شود. لازم به ذکر است که این مطالب از ان جهت اختصاصی گبمفا هستند که مانند آنها به زبان فارسی و به صورت یک راهنمای کامل نوشتاری وجود ندارد وگرنه قطعا بخش های زیادی از این مطالب با توجه به اطلاعات و نوشته های انگلیسی و راهنماهای این بازی نوشته و ترجمه شده اند، اما در ایران این راهنمای فارسی نوشتاری و قدم به قدم Bloodborne برای اولین بار تاکنون توسط گیمفا انجام شده است.

img

راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne

 قصد داریم تا این راهنما را به صورت قسمت های یک روز در میان برای شما قرار دهیم تا اگر دوباره قصد دارید این بازی را انجام دهید به برخی نکاتی که شاید در دفعات قبلی متوجهشان نبوده اید دست پیدا کنید و تمام موارد مخفی و آیتم های مهم و پنهان در بازی را کاملا بشناسید. اگر هم که می خواهید بازی را از ابتدا برای اولین بار اغاز کنید و تا به حال به خاطر سختی بازی و… می ترسیده اید، اکنون با این راهنمای فارسی و قدم به قدم، احساس بهتری برای شروع بازی داشته باشید افراد و بازیبازان بیشتری بتوانند پای به این دنیای شاهکار بگذارند و قطعا بعد از این بازی است که تازه عاشق دارک سولز هم خواهند شد. در ابن راهنما از شروع بازی به صورت مرحله به مرحله تمامی بخش های بازی کاملا قدم به قدم شرح داده خواهند شد تا در نهایت کاملترین راهنمای نوشتاری جامع فارسی برای این بازی به دست اید و اختصاصا توسط گیمفا به شما تقدیم گردد. امیدوارم که این راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne که برای اولین بار توسط گیمفا به زبان فارسی تهیه می شود نیز به مانند راهنمای شخصیت های دارک سولز ۳ مورد رضایت و توجه شما عزیزان قرار بگیرد و این مقالات راهنما بتوانند گاهی به کمک شما بیایند. امروز با دومین قسمت از سری مقالات راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne در خدمت شما عزیزان خواهیم بود. لازم به ذکر است قبل از آن که بخواهیم وارد راهنمای قدم به قدم از شروع بازی و پیشروی در مراحل را آغاز کنیم باید برخی از موارد مهم در بازی را طی دو قسمت برای شما عزیزان شرح دهیم تا بعد از آن وارد راهنمای اصلی بازی شویم. مواردی مانند کاوننت ها در بازی که قسمت قبل برای شما عزیزان شرح داده شد و امروز با نحوه چگونگی کسب و استفاده از ایتم Insight در خدمت شما خواهیم بود. با دومین قسمت سری مقالات راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne که به نحوه چگونگی کسب و استفاده از ایتم Insight می پردازد با بنده و وبسایت تحلیلی خبری گیمفا همراه شوید.

maxresdefault-1

تعداد Insight را در گوشه بالای سمت راست تصویر می بینید

در بازی Bloodborne یک واحد پولی دیگر غیر از بلاد اکو ها به نام Insight نیز معرفی می شود. با این ایتم شما می توانید از فروشگاه مخصوصی که در بیرون chapel در Hunter’s Dream قرار دارد با خرج کردن Insight، ایتم های مختلفی مثل لباس ها و سلاح هایی خاص را که با بلاداکوها قابل خرید نیستند خریداری کنید.

تعداد Insight به نوعی میزان آگاهی و اطلاعات شما از غیر انسان هاست که با گشت و گذار و کشتن آنها به دست اورده اید

این آیتم البته پیچیدگی کمتری نسبت به Humanity در دارک سولز و World Tendency در دیمونز سولز دارد. چگونه Insight کسب کنیم؟ چگونه Insight فارم کنیم؟ نحوه استفاده از Insight چگونه است؟ اینها مواردی هستند که در ادامه برای شما عزیزان با ذکر چند مورد ساده گفته خواهند شد.

bloodborne_guide_walkthrough_online_multiplayer_network_1

شما می توانید یک Insight خرج کنید تا از بازیبازان دیگر برای Co op کمک بطلبید.

برای چه به Insight نیاز دارید؟

  • شما یک Insight نیاز دارید تا بتوانید لول اپ کنید و عروسک زنده شود.
  • شما یک Insight نیاز دارید تا گروهی از Messenger ها در Hunter’s Dream نزدیک عروسک ظاهر شوند و به شما Beckoning Bell و Silencing Blank را بدهند.
  • هر یک عدد Insight، از میزان Beasthood می کاهد. استفاده از آن برعکس، میزان Beasthood را بالا می برد.
  • هر یک عدد Insight میزان دفاع و مقاومت در برابر Frenzy را کم میکند.
  • با یک عدد Insight دشمنان Mad One در مبارزه با  Witch of Hemwick ظاهر می شوند و اگر این ایتم صفر باشد آنها در مبارزه ظاهر نخواهند شد.
  • شما ۱۰ Insight نیاز دارید تا بتوانید از فروشگاه  Insight Bath Messenger خرید کنید.
  • با داشتن ۱۵ عدد عدد Insight و بالاتر،  Church Doctor ها در Cathedral Ward شروع به پرتاب projectile هایی از لامپ های خود به سمت شما می کنند.
  • با داشتن ۱۵ عدد عدد Insight و بالاتر، Gehrman که بیرون از خانه در Hunter’s Dream خوابیده است در خواب صحبت می کند.
  • با داشتن ۱۵ عدد عدد Insight و بالاتر، Mad One ها در مناطق مختلف Hemwick Charnel Lane ظاهر می شوند البته بعد از فهمیدن پسوورد.
  • شما باید ۳۰ Insight داشته باشید قبل از این که به دنیای بازیباز دیگری حمله کنید.
  • در تعدادهای خاص و مشخصی از Insight، مانند ۱۵، دشمنان قدرتمندتر می شوند.
  • تعداد Insight بالاتر از ۴۰ باعث می شود تا موجودات غول پیکر Lesser Amygdala در منطقه Cathedral Ward و دیگر مناطق که از ساختمان ها آویزان هستن برای شما قابل دیده شدن شوند.
  • تعداد ۵۰ عدد Insight باعث تغییر در Hunter’s Dream می شود حتی قبل از این که بازی را به فاز  blood moon برده باشید.
  • معمولا وقتی که تعداد Insight ها از ۶۰ عدد بالاتر می رود صدای گریه یه نوزاد از فواصل دور در تمام مناطق بازی غیر از Hunter’s Dream شنیده می شود.
ax1s7zq

شما می توانید با Insight از فروشگاه Insight Bath Messenger که در بیرون chapel در Hunter’s Dream قرار دارد، خرید کنید.

البته گفته می شود که موارد دیگری نیز به تعداد این الیتم شما بستگی دارند اما در حال حاضر چیزی ثابت نشده است. حالا بد نیست بدانیم با این ایتم چه کار باید بکنیم.

  • شما می توانید با Insight از فروشگاه Insight Bath Messenger که در بیرون chapel در Hunter’s Dream قرار دارد، خرید کنید.
  • شما می توانید یک Insight خرج کنید تا از بازیبازان دیگر برای Co op کمک بطلبید.
  • بعد از اپدیت ۱٫۰۷ بازی، ما برای به کمک طلبیدن Old Hunter ها با استفاده از old Hunter Bell باید یک Insight مصرف کنید.
  • برخی دشمنان خاص مانند “مغزخورها” از شما Insight می دزدند و قابل بازگشت هم نیست.

لازم به ذکر است که تعداد Insight های شما با مرگتان کاسته نخواهد شد و اگر نیز برای کمک طلبیدن از یک بازیباز دیگر آن را خرج کنید و در نهایت ان بازیباز به خاطر مشکلات نت یا هر دلیل دیگری موفق به آمدن به دنیای شما نشود این ایتم از شما کسر نخواهد شد و تنها وقتی خرج می شود که بازیباز به دنیای شما وارد شود.

image-bloodborne-screen-32d

با یک عدد Insight دشمنان Mad One در مبارزه با Witch of Hemwick ظاهر می شوند و اگر این ایتم صفر باشد آنها در مبارزه ظاهر نخواهند شد.

به دست اوردن Insight:

شما می توانید نهایتا تا ۹۹ عدد Insight را همراه خود داشته باشید. این ایتم از راه های زیر به دست می اید:

  • یک عدد Insight برای ورود به منطقه مبارزه با باس داده می شود.
  • دو عدد Insight برای شکست هر باس داده می شود.
  • یک عدد Insight برای هر استفاده از ایتم Madman’s Knowledge داده می شود.
  • یک عدد Insight برای شکست یک باس در حالی که دارید به یک نفر دیگر به صورت Co op کمک می کنید.
  • یک عدد Insight برای شکست بازیبازی که به دنیای وی حمله کرده اید.
  • تعداد مختلفی Insight در ازای صحبت با شحصیت های مختلف و انجام ماموریت ها به شما داده می شود.
  • دو عدد Insight برای هر استفاده از ایتم Great One’s Wisdom داده می شود.
  • سه عدد Insight برای هر استفاده از ایتم One Third of Umbilical Cord داده می شود.
  • یک عدد Insight برای هر استفاده از ایتم Blood Dreg داده می شود.
  • یک عدد Insight برای هر استفاده از ایتم Blood Dreg داده می شود.
  • همچنین برای پیدا کردن برخی محل های خاص مانند یافتن  Annalise, Queen of the Vilebloods در Cainhurst Castle و یا ورود به Abandoned Old Workshop نیز به شما در تعداد مختلفی Insight تعلق خواهد گرفت.
maxresdefault

تعداد Insight بالاتر از ۴۰ باعث می شود تا موجودات غول پیکر Lesser Amygdala در منطقه Cathedral Ward و دیگر مناطق که از ساختمان ها آویزان هستن برای شما قابل دیده شدن شوند.

اگر قصد دارید تا Insight فارم کنید و نیاز به منابع نامحدودی از این ایتم دارید میتوانید از ۳ راه زیر استفاده کنید:

  • ایتم Madman’s Knowledge را می توانید از فروشگاه Bath Messenger که در Hunter’s Dream قرار دارد بخرید و ان را برای کسب Insight استفاده کنید. یعنی لازم است که بلاد اکو فارم کنید و بارها و بارها Madman’s Knowledge بخرید.
  • شما می توانید هر بار که میخواهید برای کمک به دیگر بازیبازان به دنیای انها احضار شوید و Insight کسب کنید.
  • شما می توانید هر چند بار که میخواهید به دنیای دیگر بازیبازان حمله کنید و با شکست آنها Insight کسب نمایید.

برای حضور در بازی دیگر بازیبازان به عنوان مهمان و نه به عنوان این که خودتان میزبان باشید نیاز به استفاده از زنگ Small Resonant Bell دارید که باید از فروشگاه Insight Bath Messenger که در بیرون chapel در Hunter’s Dream قرار دارد، خریداری کنید.

از قسمت بعدی این راهنما وارد مسیر پیشروی و روند اصلی بازی خواهیم شد. شما می توانید قسمت قبلی این راهنما را نیز مطالعه نمایید تا بیشتر با کاوننت های بازی (بدون محاسبه کاوننت های دی ال سی) آشنا شوید.

12345678910(12 رای, میانگین آرا 9٫25 از 10 )
Loading...

برای دنبال کردن گیمفا می توانید از تلگرام و اینستاگرام استفاده کنید.

نظرات

  1. یک راه خوبی که برای فارم کردن بصیرت با insight هستش، اینه که برید یکی از جام باده های ضعیف pthumeru رو باز کنید و در در عمق (depth) کم، بار یک باسو شکست بدید و بیرون بیاید، سیاهچاله رو ببنیدید و از نو دوباره بازش کنید.
    کم بودن insight در گرفتن آیتم bloodrock که تنها فقط یکبار در هر نیوگیم بدستش میارید، خیلی مهمه. چون frenzy زیادی در مسیرش روتون هست و همچنین در کشتن mother brain هم خیلی مهمه.
    اینسایت خیلی در داستان بازی هم مهمه. اگه توجه نکنید بهش، داستان بازی خیلی پیچیده و تو در تو میشه

    9Thumb up 1Thumb down
  2. danny.pc گفت:

    آقا سعید این بازی داره دییییییییییییییوووووووووووووووووووووننننننننننننمممممممممممممممممممممممممم می کنه دارم سکته می کنم واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی Really Pissed Really Pissed Really Pissed
    ولی در کل مقالتون خیلی کامل بود خوشم اومد فقط ای کاش الان بلاد داشتم Cry Cry حالا اشکالی نداره شما به جای منم بازی کنید Cry
    ممنون بابت مقاله و وقتی که گذاشتین

    11Thumb up 3Thumb down
  3. mahdi.r گفت:

    دوستان راهنماییم کنید چجوری باس فایت سوم ( همونی که اگر دمجت میکرد مسموم میشدی ) رو بزنم داره دیوونم میکنه راستی خوشحال میشم کو اپ بزنیم باهم کانت psn هم اینه:lordof_castemier

    4Thumb up 1Thumb down
  4. ghost of sparta گفت:

    اقا سعید خیلی مقاله مفیدی بود حتی من با اینکه بازی رو پلات کردم نکات جالبی در مورد اینسایت یاد گرفتم فقط یه در خواستی داشتم اگه میشه داستان بازی های سری سولز و بلاد بورن رو به صورت کامل در سایت قرار بدید چون همونطور که میدونید به دلیل داستان پیچیده این سری خیلی ها از جمله خودم داستانو خوب درک نکردیم با تشکر

    1Thumb up 0Thumb down
  5. alone ahmad گفت:

    اقا وجدانن دمت گرم! بنده تازه بلاد رو شروع کردم!اتفاقا درگیر پیدا کردن Insight هم هستم…کل این مقاله…واقعا به کارم اومد…همین الان جاتون خالی….داشتیم ۴ نفری اون باس عنکبوتیه رو میزدیم.! Mad Razz Drunken Razz Grin

    3Thumb up 0Thumb down
  6. Ps4&switch گفت:

    واقعا بازی خوب و عالی. به غیر از خط اصلی بازی . خود محیط شما را مجذوب می کنه . محیطی پویا و پر از جزییات و قصه. زیبایی این بازیها اینه که هر کسی افسانه خودشو رقم می زنه و برداشتی منحصر بفرد کسب می کنه..

    1Thumb up 1Thumb down
  7. bloodborn گفت:

    فقط اروزم ساخته شدن بلادبورن ۲ خدایا تا بلاد ۲ رو بازی نکردم منو از دنیا نبر

    3Thumb up 0Thumb down
  8. soheil گفت:

    این همه مورد استفاده داره موقعی که من بازی میکردم ی بنده خدایی گفت اینسایت اگه داشته باشی بازی سخت تر از اینی که هست میشه منم خرج میکردم عجب ممنون اقا سعید واقعا راهنماهای کامل و جامعی ارائه میدید

    0Thumb up 0Thumb down
  9. Mohammad ali psii گفت:

    اقای سعید من بیشتر خط مراحل فرعی رو میدونم از اون ادمه که بالای یه خونه بود اگه میزدیش هیولا میشد و اگه میفرستادیش به اون کلیساهه همه دونه به دونه میخورد. کلا اون کلیساهه خیلی راز داره فکر کنم اسمش cathedral ward هستش. راستش می خواستم بگم اگه خواستین من یه سری ویدئو در مورد راهنمایی بلادبورن دارم اگه خواستین میدم بهتون

    0Thumb up 0Thumb down
  10. dr.deadpool گفت:

    مطلبی بسیار سودمند و مفید با تشکر از آقای سعید آقا بابایی.امیدوارم مطالبی این دست ( آموزش بازیهایی مانند witcher 3, fallout و. ..)در سایت قرار بگیرند.با امید پیشرفت روز افزون

    1Thumb up 0Thumb down
  11. _Zakhar_ گفت:

    امروز سعی کردم کلریک بیس بزنم نشد
    از سمت چپش میرم پشتش میزنم
    ______________________
    کسی میاد کمک؟
    Insight هم ندارم Cry Cry

    2Thumb up 0Thumb down
    • soheil گفت:

      داداش کلریک بیست و میتونی راحت با تفنگت استان کنی بعدش بری وسرال اتک بزنی بهش نصف جونش میره درکل جاخالی زیاد بده موقعی ک تو فاز حمله بود با تفنگت بهش تیر بزنی استان میشه راحت میتونی بکشیش

      1Thumb up 0Thumb down
  12. ps4 gamer 2017 گفت:

    ممنونم اقا سعید واقعا مقاله فوق العاده ای هست. بالاخره بعد مدتها تونستم باس اول رو بکشم Neutral و به همین خاطر واسه هم دانشگاهی هام کباب و جوجه خریدم Grin. واقعا خوشحال شدم . امید وارم با مقاله های شما بتونم از بازی لذت کامل رو ببرم . خدا پشت و پناهتون

    3Thumb up 0Thumb down
  13. a heart loves you گفت:

    مرسی سعید جان اگر راهنمای بازی بتمن آرکهام نایت رو بتوانید تهیه کنید ممنون میشم چون بتمن بازی پر رمز و راز و معمایی هستش

    0Thumb up 0Thumb down
  14. first hunter گفت:

    ممنون اقا سعید مقاله مفیدی بود نمیدونستم بصیرت به mad one ها هم ارتباط داره
    راستی دوستان یه سوال باید کاره خاصی انجام داد تا بشه مدمن با بلاد اکو خرید ؟ من یادم نمیاد تونسته باشم مدمن بخرم اگه کسی میدونه لطفا بگه من معمولا واسه بصیرت co op و pvp میرفتم ولی مثل اینکه خریدن مدمن راه سریع تریه

    0Thumb up 0Thumb down
  15. omid.ba گفت:

    سلام به همه
    من ۸ بار بازی رو به همراه dlc old hunter تموم کردم. اکثر باس هاس بازی اصلی رو همون بار اول راحت میزدم.چون وقتی قلقشون بیاد دستت و بدونی با هرکدوم چجور بجنگی راحت میزنیشون. ولی چشمتون روز بد نبینه.امان از باسهای dlc.واقعا مرگبارن. هر سری تا بکشمشون اشکم رو در میاوردن.
    در آخر یه چیزی بگم بترسید:
    Orphan of kos

    4Thumb up 1Thumb down
  16. pvashab4 گفت:

    دوستان من بلاد بورن رو بازی کردم ولی هیچ کدوم از دارک سولزارو نرفتم. میشه نسخه سومش رو بازی کرد یا قبلش حتما باید یک و دو رو بازی کنم؟؟!(از نظر داستان یا هر چیزی که مربوط به هم باشن؟)

    0Thumb up 0Thumb down
  17. sherlock holmes گفت:

    بلادبورن یه شاهکار تمام عیار بود
    فقط تنها مشکلش دانجن ها بود
    زجری نبود که من تو دانجن ها نشکم
    مخصوصاً باس amygdala که کلا اشک من رو در اورده بود، اخرشم با کمک ۲ تا از برادر های ژاپنی زدم کشتمش Smile

    1Thumb up 0Thumb down
  18. nimaps4 گفت:

    سلام ببخشید اقای اقابابای یه سوال….من دقیقا نفهمیدم قبل کشتن فادر گرجیا بریم با Eileen the Crow حرف بزنیم یا بعدش؟

    0Thumb up 0Thumb down
  19. m_shark گفت:

    آقا این باس فایت vicar amelia رو چجوری بزنم؟

    2Thumb up 0Thumb down
    • first hunter گفت:

      واسه زدن این باس فایت باید روی مهارت به موقع جاخالی دادنت کار کنی یعنی نه زود جاخالی بدی نه دیر این مهمترین چیز تو بلادبورنه
      این باس دو تا ضربه خیلی قوی داره که فقط با به موقع جاخالی دادن میتونی ازشون جون سالم بدر میبیری
      ١. وقتایی که میپره چند لحظه صبر کن و وقتی نزدیک بود بیوفته روت جاخالی بده بعد سه چهارتا ضربه بزنو و برو عقب
      ٢. این باس یه ضربه داره که فوقالعاده خطرناکه و تو نیمه ی دوم مبارزه راحت میتونه با همین یه ضربه بکشتت وقتایی که دستاشو برد بالا چند لحظه صبر کن و موقعی که نزدیک به انجام ضربش بود سریع جاخالی بده سمت راست یا چپ نیمه ی دوم مبارزه این ضربش خیلی خطرناک تر میشه چون رو دو پا وایمیسته و این ضربه رو میزنه
      پس کلا سره به موقع جاخالی دادنت زیاد کار کن
      علاوه بر این دو حرکت وقتایی هم که میخواد با یه دست یا دو دستش بگیرتت هم میتونی سریع جاخالی بدی بعد چند ضربه بزنی
      راستی numbing mist یادت نره ببری وگرنه جون خودشو پر میکنه

      2Thumb up 0Thumb down
  20. bloodborn گفت:

    من بلاد بورن ..+ dlc کامل رفتم و همه باسهارو تنها زدم ولی هر باسی ۲۰ باری گیر بودم تا میزدم سخترین باس هم باس اخر dlc بود و germahn واقعا به گریه افتادم تا زدمشون بالای ۱۰۰ بار باهاشون مبارزه کردم

    1Thumb up 0Thumb down
  21. dante 2012 گفت:

    سلام خدمت همه ی دوستان ، من بازی blooodborne رو تموم کردم ، خیلی مدت زیادیه که دنبال DLCش هستم متاسفانه نتونستم پیدا کنم کسی هست که داشته باشه به من بده (خریدارم یا تعویض) ، اگر نسخه GOTY باشه بهتره ، ریجن بازی هم ۲ه
    خیلی ممنون

    0Thumb up 1Thumb down
  22. MehrdadPS4 گفت:

    بازی bloodborne به خاطر سیستم جاخالی دادن و تشویق به حمله بعد از خوردن ضربه از دشمنان بیشتر به سبک Hack and slash شبیه ولی بازی Dark souls بیشتر به خاطر سیستم کاورگیری استراتژیک تو حمله به سبک Action Role شبیه . ولی کلا نقدتون خیلی خوب بود ممنون.
    باس های خیلی بحالی هم داره خصوصا Laurence,the firstVicar که واقعا منو بیچاره کرده بود

    25Thumb up 0Thumb down
  23. saeed rahimi گفت:

    ممنون جناب آقابابایی مقاله خوبی بود ولی به موضوع من هیچ وقت ندیدم Madman’s Knowledgeبرا فروش بیاد تو بازی

    0Thumb up 0Thumb down
    • saeed rahimi گفت:

      این بازی یه شاهکار بتمام معناست شاید باور نکنین بجز بلادبورن و دارک سولز۲ هیچ بازی منو مجبور نمیکنه تا آخرش برم با اینکه هر کدومو ۱۰۰بار رفتم مخصوصا بلادبورن کبیر
      هرکس خواست این بازی رو باهم تجربه کنیم
      Saeed rahimisadegh
      همین تلگرام همه پی اس ان آی دی

      0Thumb up 0Thumb down
  24. […] راهنمای اصلی بازی شویم. مواردی مانند کاوننت ها و نحوه چگونگی کسب و استفاده از ایتم Insight. امروز با جهاردهمین قسمت سری مقالات راهنمای قدم به قدم […]

    0Thumb up 0Thumb down
  25. […] راهنمای اصلی بازی شویم. مواردی مانند کاوننت ها و نحوه چگونگی کسب و استفاده از ایتم Insight. امروز با بیست و یکمین قسمت سری مقالات راهنمای قدم به […]

    0Thumb up 0Thumb down
  26. […] راهنمای اصلی بازی شویم. مواردی مانند کاوننت ها و نحوه چگونگی کسب و استفاده از ایتم Insight. امروز با بیست و دومین قسمت سری مقالات راهنمای قدم به […]

    0Thumb up 0Thumb down
  27. alipower گفت:

    میشه یکی لطف کنه بگه
    فروشگاه bath massenger کجسات؟ همون حوضه ۲ ۳تا اسکلت توشن؟ :-؟ یادم نمیاد اون مد من بفروشه

    اگر میشه تو پیغام خصوصی جواب بدید مرسی

    0Thumb up 0Thumb down
  28. […] راهنمای اصلی بازی شویم. مواردی مانند کاوننت ها و نحوه چگونگی کسب و استفاده از ایتم Insight. امروز با بیست و چهارمین قسمت سری مقالات راهنمای قدم به […]

    0Thumb up 0Thumb down
  29. […] راهنمای اصلی بازی شویم. مواردی مانند کاوننت ها و نحوه چگونگی کسب و استفاده از ایتم Insight. امروز با بیست و پنچمین قسمت سری مقالات راهنمای قدم به […]

    0Thumb up 0Thumb down
  30. […] راهنمای اصلی بازی شویم. مواردی مانند کاوننت ها و نحوه چگونگی کسب و استفاده از ایتم Insight. امروز با بیست و نهمین قسمت سری مقالات راهنمای قدم به […]

    0Thumb up 0Thumb down
  31. […] راهنمای اصلی بازی شویم. مواردی مانند کاوننت ها و نحوه چگونگی کسب و استفاده از ایتم Insight. امروز با قسمت سی ام از سری مقالات راهنمای قدم به قدم و […]

    0Thumb up 0Thumb down
  32. […] راهنمای اصلی بازی شویم. مواردی مانند کاوننت ها و نحوه چگونگی کسب و استفاده از ایتم Insight. امروز با قسمت سی و یکم از سری مقالات راهنمای قدم به قدم […]

    0Thumb up 0Thumb down
عضویت در سایت

ثبت نام برای این سایت

A password will be e-mailed to you.