راهنمای قدم به قدم خط داستانی شخصیت های مختلف در Dark Souls 3 | بخش سیزدهم : Cornyx of the Great Swamp (اختصاصی گیمفا)

راهنمای قدم به قدم خط داستانی شخصیت های مختلف در Dark Souls 3 | بخش سیزدهم : Cornyx of the Great Swamp (اختصاصی گیمفا)

دنیای سری عناوین Souls، دنیاییست بسیار پیچیده و البته در اکثر موارد، مرتبط یه هم. انواع و اقسام رمز و رازهای محتلف در تک تک گوشه و کنار این عناوین وجود دارند و بسیاری از کسانی که این بازی ها را حتی چند بار نیز به پایان می رسانند حتی متوجه نمی شوند که چنین رازهایی وجود داشته است زیرا پیشروی در این رازها و کشف آن ها نیازمند انجام کارهایی خاص در زمان های خاص است که خیلی از ما اصلا نمی دانیم که باید آن ها را انجام دهیم. یکی از مهمترین این رمز و رازها مربوط به شخصیت های مختلفی است که در دنیای این عناوین می بینیم و هر کدام برای خود یک دنیا پیچیدگی هستند و خیلی از آن ها یک خط داستانی کامل دارند که حتی در برخی موارد انجام یکی از آن خطوط داستانی منجر به شکست در خط داستانی شخصیت دیگر می شود و برای این که بتوانید همه را انجام دهید بایستی چندین بار بازی را به اتمام برسانید.

در نسخه سوم Dark Souls نیز همین مسئله کاملا مشهود است و بازی پر است از انواع و اقسام شخصیت های مختلف با رفتار مختلف و عقایدی که بسیار با دیگران متفاوت است و البته یک خط داستانی که در مورد برخی شخصیت ها بسیار کوتاه و در مورد برخی، مانند همین شخصیتی که در این مطلب برای شما در نظر گرفته ایم طولانی تر است. هر کدام از آنها خواسته هایی از شما دارند و باید آنها را در روندی درست و در زمانی درست انجام دهید تا در خط داستانی آنها پیش بروید و نهایتا آنها را تبدیل به یک دوست برای خود نمایید که می توانید در باس فایت های بسیاری به کمک شما بیایند و یا برعکس، دشمن شما شوند و با دیدن شما حمله کنند و مجبور شوید آنها را بکشید.

dark_souls_3_guide_npcs_cornyx_of_the_great_swamp

خط داستانی Cornyx of the Great Swamp

روابط شخصیت ها با شما و ارتباط خط داستانی آنها با یکدیگر در Dark Souls 3 بسیار جالب و به هم پیوسته است و بدون اطلاع و آگاهی دقیق در روند داستانی آن ها و اطلاع از رابطه آن ها را یکدیگر، نمی توانید تمام آن ها را به درستی پیش ببرید، لذا در این موارد وحود یک راهنما بسیار کارامد است. راهنماهای بیشماری در سراسر اینترنت برای این عنوان وحود دارد اما نکته اصلی اینجاست که این راهنماها به زبان فارسی نیستند و در واقع راهنمای خاصی به زبان فارسی وجود ندارد (یا اگر هست شاید ویدئویی باشد که تماشای آن برای برخی مقدور نباشد) مخصوصا در مورد عنوان Dark Souls 3 که یک بازی جدید است. بنابراین تصمیم گرفتم تا با توحه به شناخت و تسلط کاملی که از این عنوان دارم و ترجمه مطالب و راهنماهای خارجی، یک راهنمای قدم به قدم فارسی در مورد تمامی شخصیت های موحود در Dark Souls 3 برای شما عزیزان آماده کنم تا کاملا با خط داستانی هر یک و آیتم هایی که می توانید از آنها بگیرید و… آشنا شوید و بتوانبد با آگاهی بیشتری این عنوان را انجام دهید. لازم به ذکر است که این مطالب از ان جهت اختصاصی گبمفا هستند که مانند آنها به زبان فارسی وجود ندارد وگرنه قطعا بخش های زیادی از این مطالب با توجه به اطلاعات و نوشته های انگلیسی و راهنماهای این بازی نوشته و ترجمه شده اند، اما در ایران این راهنمای فارسی خط داستانی شخصیت های مختلف بازی برای اولین بار تاکنون توسط گیمفا انجام شده است.

انشالله قصد دارم تا بعد از پایان این مقالات راهنما در مورد شخصیت ها، یک راهنمای فارسی از پیشروی در بازی نیز برای شما آماده کنم تا تمام دیوارهای مخفی و آیتم های مهم و موارد پنهان در بازی را کاملا بشناسید. امیدوارم که این روند مورد رضایت و توجه شما عزیزان قرار بگیرد و این مقالات راهنما بتوانند گاهی به کمک شما بیایند. امیدوار هستم که این مقالات راهنمای Dark Souls 3 که برای اولین بار توسط گیمفا به زبان فارسی تهیه می شود مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. امروز با سیزدهمین قسمت از سری مقالات راهنمای قدم به قدم ارتباط با شخصیت های مختلف در Dark Souls 3 در خدمت شما عزیزان خواهیم بود که اختصاص به شخصیت Cornyx of the Great Swamp دارد.

۴۴۱۲۹۳۷۲۵

شما می توانید Cornyx of the Great Swamp را نخستین بار در منطقه Undead Settlement پیدا کنید

Cornyx of the Great Swamp یکی از شخصیت های غیر قابل بازی یا اصطلاحا NPC های عنوان Dark Souls 3 محسوب می شود که کارهای مهمی را برای شما انجام می دهد. وی به شما انواع تکنیک های Pyromancy را آموزش می دهد، در نقش یک تاجر عمل می کند و همین طور می تواند  Pyromancy Flame شما را ارتقا دهد. در ابتدا مانند همیشه به بیان برخی اطلاعات کلی این شخصیت می پردازیم:

  • Cornyx of the Great Swamp به شما gesture یا حالت “Welcome” را یاد می دهد.
  • وی شخصیتی است که قابل کشته شدن در بازی است.
  • وی می تواند در بازی در نقش یک تاجر و فروشنده برای شما عمل کند.
  • وی نمی تواند با استفاده از کتیبه  Quelana Pyromancy Tome به شما آموزش بدهد و این نیاز به یک معلم زن دارد که در بازی Karla این نقش را دارد.
۴۴۱۲۹۳۷۰۹

شما می توانید Cornyx of the Great Swamp را نخستین بار در منطقه Undead Settlement پیدا کنید

  • وی نمی تواند با استفاده از کتیبه Grave Warden Pyromancy Tome به شما آموزش بدهد زیرا که Pyromancy تاریک است. این کتیبه باید به Karla داده شود تا به شما آموزش دهد.
  • بعد از مرگ Cornyx’s Ashes را از خود بر جای می گذارد.
  • بعد از مرگ Cornyx’s Set را از خود بر جای می گذارد.
  • بعد از مرگ Pyromancy Flame را از خود بر جای می گذارد اگر تا کنون از او نگرفته باشید.
pyro

از اینجا قفس Cornyx of the Great Swamp را می توانید مشاهده نمایید.

شما می توانید Cornyx of the Great Swamp را نخستین بار در منطقه Undead Settlement پیدا کنید و همان جا وی به شما پیشنهاد استاده از سرویس های خود را می دهد. او درون یک قفس در بالاترین نقطه ساختمانی است که در آن ۳ دشمن بمب انداز قرار دارند و بمب به پایین پرتاب می کنند. برای رسیدن به آن جا شما باید از پل cobblestone که نزدیک بونفایر Cliff Underside است به پایین بپرید و از ساختمان بالا بروید تا به بلندترین نقطه آن رسیده و بر روی بالکن، قفسی که Cornyx of the Great Swamp در آن قرار دارد را بیابید.

dark-souls-3-cornyx-of-the-great-swamp-1024x576

در Firelink Shrine او در نقش یک فروشنده ظاهر می شود و همچنین سرویس دهی تکنیک های مختلف Pyromancy را نیز به عهده دارد.

بعد از صحبت با او و پذیرفتن سرویس وی، او به منطقه Firelink Shrine عزیمت کرده و در آن جا مستقر خواهد شد. در این جا در نقش یک فروشنده ظاهر می شود و همچنین سرویس دهی تکنیک های مختلف Pyromancy را نیز به عهده دارد. برای یافتن وی در Firelink Shrine به نزدیک آهنگر Blacksmith Andre رفته و پله های سمت چپ او را به پایین بروید تا Cornyx of the Great Swamp را که بر روی زمین نشسته است پیدا کنید. او به شما یک Pyromancy Flame می دهد و اگر دوباره با او صحبت کنید gesture یا حالت “Welcome” آزاد می شود.

اگر شما در منطقه Smouldering Lake برای مبارزه با Old Demon King و دقیقا قبل از مه مربوط به منطقه او، فانتوم سپید Great Swamp Cuculus را احضار نمایید و با کمک او Old Demon King را شکست دهید می توانید Spotted Whip و یک ست Cornyx’s Garb را در Undead Settlement در منطقه ای که Cornyx of the Great Swamp را از قفس نجات دادید پیدا کنید.

12345678910(12 رای, میانگین آرا 9٫08 از 10 )
Loading...
نظرات

  1. milad.ps4 گفت:

    ممنون سعید جان خسته نباشی عالی بود Yes Yes Yes Yes Yes

    9Thumb up 4Thumb down
  2. Cell-EllenaPage گفت:

    مقاله ی زیبایی هستش(هنوز نخوندم ولی مطمئنم که هست)

    4Thumb up 4Thumb down
  3. ali.stop گفت:

    خیلی منتظرش بودم خسته نباشید

    4Thumb up 1Thumb down
  4. Alitzzzz گفت:

    ممنون اقای اقابابایی.اتفاقا تو‌ همینجای این بازی قرار داشتم به درد ام خورد

    3Thumb up 0Thumb down
  5. danny.pc گفت:

    ممنون بابت مقاله سعیدجان خیلی به این مقاله نیاز داریم ماواقعا ممنون

    1Thumb up 0Thumb down
  6. mhs gamer گفت:

    سلام آقای آقا بابایی.متاسفانه این شاهکار رو ندارم این مقاله ها بدردم نمی خوره.شاید بعدا خورد.
    می خواستم درباره ی ۱۰ سالگی PS3 یه مقاله بنویسید.یه نفر رو هم ندیدم حتی بهش اشاره ای کنه.
    ممنون Rose

    3Thumb up 0Thumb down
  7. Cell-EllenaPage گفت:

    اقا سعید این نظرات من همش میره برا بررسی خواهش میکنم کمکم کنین این سیستم بررسی رو خواهشا بردارین

    1Thumb up 0Thumb down
  8. soheil گفت:

    بازم مثل همیشه عالی بود اقا سعید خسته نباشید Cool

    3Thumb up 0Thumb down
  9. Ali Nietzsche Sparda گفت:

    بخوبی مراحلو تشریح دادین سعید جان Yes مثل همیشه عالی بود Yes

    2Thumb up 0Thumb down
  10. ubisoft-fan گفت:

    دستت طلا سعید جان Big Smile

    مقاله بعدیت چی هستش Grin

    3Thumb up 0Thumb down
  11. MS GAMER گفت:

    بسیااار عالی طبق معمول فوق العاده بود،آقا سعید هی من بازی رو تموم میکنم فکر میکنم دیگه همه رمز و رازهاشو میدونم ولی بعد مقاله شما رو میخونم میفهمم خیلی چیزارو جا گذاشتم مجبورم بازهم از اول شروع کنم خدایی بازیه پر رمز و رازیه

    1Thumb up 0Thumb down
    • درود بر شما. خیلی متشکرم. والا اصلا اساس گداشتن این مقاله همین بود. واقعا اینقدر پیچیده اس که ادم اصلا بدون راهنما گاهی نمیتونه بفهمه کی باید چیکار کنه و زمان انجام یه سری کارها کی هست و خط داستانی کدوم شخصیت واسه یکی دیگه رو از بین میبره و …..

      5Thumb up 1Thumb down
  12. Hamed گفت:

    وای خدا بازم مقاله دارک سولز Big Frown
    خوبه ن داستان درست و حسابی(گنگ نباشه) داره ن گیم پلی.
    خدایی حیف سری اسسین نیست با اون گیم پلی پارکورش و داستان چندلایش، ولی همش میکوبینش
    اگه به راهنمایی باشه خود wiki بازی هس، دیگه چیه هی مقاله میدین. بازم دستتون درد نکنه اقای بابایی، ولی به بازی هام دیگه هم مثه دارک سولز اهمیت بدین

    2Thumb up 8Thumb down
    • شما مجبور نیستید مطالعه کنید دوست من. سلامت باشید.

      5Thumb up 4Thumb down
    • ... But it was only Fantasy گفت:

      یعنی فقط اگه ذره ای
      فقط ذره ای داستان سولز رو مطالعه میکردی به خودت اجازه نمیدادی داستان سطحی بازی مثل اساسین رو چندلایه خطاب کنی و بگی سولز داستان نداره
      گنگ !
      نه عزیز من
      گنگ نیست
      فقط انقدر سازنده ها با چهار تا کات سین پر زرق و برق برات داستان سرایی کردن که داستانسرایی سولز به نظرت گنگ میاد !
      یعنی فقط کلمه “چندلایه” رو دو جا شنیدی و اومدی برا اساسین گفتی !
      فقط میشه لایه هاش رو به من بگی !!
      اهان ببخشید حواسم نبود
      داستان اساسین غرق در مفاهیم عمیق فلسفی در لایه های پنهانشه و برای همه قابل درک نیست!!
      جمع کن عزیز من
      یعنی انقدر سخته که وقتی اطلاعاتت درمورد چیزی کامل نیست در موردش نظر ندی !!
      حالا اینا همه در مورد داستان بود
      نمیخوام وارد بحث گیم پلی با کسی بشم که دنبال گیم پلی آرکید و ساده بازی مثل اساسینه و دلش به پارکور خوشه !!
      چطور دلت اومد بگی دارک سولز گیم پلی درست حسابی نداره !!

      4Thumb up 4Thumb down
  13. jokid گفت:

    بازی یعنی واچداگز ۲ بسیار حرفه ای یوبی اینبار کاری کرد که خیلیا تو صنعت گیم پوزشون زده بشه از جمله راک استار دمت گرم یوبی.

    2Thumb up 4Thumb down
  14. RAZIEL گفت:

    اقای اقابابایی خیلی این بازی رو دوس داریا..همشم نظر شخصی میزاری..اونقدرام بازی خوبی نیست.ولی انصافا گرافیک هنری و موسیقی عالیه

    4Thumb up 7Thumb down
    • عجب. پس اونقدرا هم بازی خوبی نست. کلا همه دنیا بیخود میگن شما درست!!!!! البته راست هم میگی بازیهایی با متای ۹۰ و ۸۹ و … خوب نیستن که. همین دیروز تو مراسم جوی استیک بازی سال شد!!!

      6Thumb up 2Thumb down
      • danny.pc گفت:

        آقا سعید ایشون دارن چی میگن؟؟؟؟؟
        اصلا این سری رو بازی کردن؟؟؟؟
        ببینید دو حالت بیشتر نداره:
        ۱-بازی نکردین و الکی اومدی می گی بازی بدیه
        ۲-بازی کردی تو همون باس اول یا دوم موندی اومدی اینجا داری می گی بده

        4Thumb up 2Thumb down
        • چی بگم والا. میگم که انگار طبق حرف ایشون همه دنیا الکی میگن بازی شاهکاره. احتمالا یکی از همین دو حالته که شما گفتید.

          5Thumb up 2Thumb down
          • RAZIEL گفت:

            همه دنیا میگن شاهکاره!!!! شما داری از طرف خودت حرف میزنی.
            من مثلا عاشق ی بازی هستم و هرکسی ک ایرادی از اون بازی بگیره بازم من میگم نخیر این بازی شاهکاره,چرا چونکه من عاشق این بازی هستم و ایراداشو نمیبینم…ی سری ب فروم های گیم اسپات و ….بزنین بعد بگین…من نظر شخصی دادم…این بازی هم فقط بخاطر گیم پلی سخت معروف شده و اصلا منطقی نیست.شما زحمت میکشی ایتم های مختلف جمع اوری میکنی و کاملا تجهیز میشی بعد ی استخوان مردنی شمارو زخمی میکنه….ولی انصافا موسیقی و گرافیک هنری عالیه

            6Thumb up 4Thumb down
            • mohammad.bh گفت:

              داری بی انصافی میکنی. این بازی گیم پلیش واقعا عالیه. موسیقی و گرافیک هنریشم حرف ندارم. من فقط با روایت داستانش مشکل دارم چون چیزی ازش متوجه نمیشم. وگرنه واقعا شاهکاره

              2Thumb up 0Thumb down
  15. mohammad.bh گفت:

    خیلی خوب بود آقای آقابابایی. من با مقالات شما از دارک سولز خیلی خوشم اومد. اول فکر میکردم الکی گندش کردن ولی چند مدت پیش خودم شروعش کردم و الان یکی از طرفداراش هستم. این بازی واقعا شاهکاره به همه پیشنهاد میکنم امتحانش کنن.

    1Thumb up 0Thumb down
  16. مازیار همتی گفت:

    سلام و درود حدمت استاد عزیز سعید اقابابایی.
    سری مقاله های دارک سلوزی که نوشتید واقعاً بنده رو وسوسه کرد که برم این بازی رو تهیه کنم.
    ممنون بابت بازی خوبتون Heart

    1Thumb up 0Thumb down
    • سلام مازیار جان. خیلی ممنونم. انشالله که بازی کنی و لذت ببری و یه روز مقاله های خودت رو بخونم با آموزش های خیلی خوبی که دیدی و پیشرفت بسیار زیادی که داشتی. داری کم کم به یه نویسنده خیلی خوب تبدیل میشی که با مقداری تجربه میتونه دیگه بنویبسه کاملا. خوشحالم که از اول تا اینجا زیر نظر خودم بودی و قطعا بعدا به مقالاتت افتخار خواهم کرد.

      2Thumb up 0Thumb down
      • مازیار همتی گفت:

        سلامی دوباره.
        بله انشاالله در آینده در کنار هم دیگه بتونیم کار کنیم. قطعاً واسه حرفه ای شدن توی یک کار باید اول تجربه لازم رو در بارش داشته باشیم تا بتونیم توش موفق بشیم. بنده نیمی از این تجربه رو پیش شما به دست اوردم و امیدوارم بقیش هم در کنار دانیال دهقانی بتونم به خوبی فرا بگیرم. بازم ممنون بابت همه چی Rose

        0Thumb up 0Thumb down
  17. saeedmasumeh گفت:

    ممنون مثل همیشه عالی god of RPG سعید آقابابایی

    0Thumb up 0Thumb down
  18. Yharnam Hunter گفت:

    بنظر من تو این سبک هیچ بازی مثل بلادبورن نمیشه من هم بلادبورن و هم دارک سولز رو روی ps4 دارم ولی بلادبورن یه چیز عجیبیه یه جوری آدمو بیشتر جذب خودش میکنه البته بلادبورن بنظرم کمی سخت تره با توجه به اینکه هر دو رو دارم بازی میکنم ولی هر دوتاشون عالین به هیچ وجه از دستشون ندین. ممنون از مقالتون اقای آقابابایی

    2Thumb up 0Thumb down
    • ممنونم از شما. لطف دارید.
      البته موضوع این که کدوم سخت ترن همیشه مطرح بوده و خواهد بود اما درستش اینه که این یه موضوع نسبیه وهر کدوم در جاهایی سخت تر و در جاهایی اسون تر از هم هستن.

      2Thumb up 0Thumb down
      • Yharnam Hunter گفت:

        کاملا درسته اما انصافا باس فایت های بلادبورن اگه قلقشون بیاد دستت تو همون ترای اول میزنی مثلا من Spider و father Gascoigne رو ترای اول زدم و البته hemwick witch که ساده ترین باس بازی بود اما نکته مثبتی که هر دوی این بازیا دارن جهان فوق العاده شونه و مسیر های زیادی که جلوتونه البته جهان دارک سولز کلا وسیع تره
        راستی اقای اقابابایی این باس micolash رو چجور باید بزنم پدرمو در آورده اسلحه ام ludwig هست لول ۹

        1Thumb up 0Thumb down
        • بله دنیای بازی های میازاکی همیشه یکی از نقاط قوت و قدرت اصلی بازی بودن و هستن. دنیاهایی که هیچ وقت در هیچ بازی دیگه ای مثل اونها رو ندیدیم.
          اون باس هر بار که دنبالش می رید یک مسیر رو طی میکنه و بار اول باید دنبالش برید تا وارد یک اتاق بشه و اونجا بزنیدش تا نشف خونش بره. بهتره بذارید تا حمله سریعش رو انجام بده و سریعا به پشتش برید و بزنیدش. یعد که خونش نصف میشه میره و باز باید شما مسیر رو ادامه بدین و یک سری دشمنا رو بکشید تا به اتقی برسید که چند تا پورتال داره. در این جا باید هی اون رو دنیال کنید و در بار اول اون در اتاقی که میره توش وامیسته رو می بنده تا نتوید وارد بشید. شما باید از بالا سرش برید. مسیر رو دنیال کنید و یکی از مسیرها به یک اتاق میره که وقتی پایین رو می بینید اون رو می بینید که وایساده و می تونید از بالا بپرید روی سرش و اینجا مبارزه نهاییه. سعیکنید اصلا حتی یه لحظه هم ازش دور نشید چون حمله دورش با یک بار شما رو می کشه ولی حملات نزدیکش مقداری ضعیف ترن. بهترین کار دورش چرخیدنه به طور مداوم و ضربه زدن بهش البته با دقت خیلی زیاد. این روش مناسبترینه برای کشتنش
          سلاحتون هم بهترین سلاح بازیه و من تقریبا تمامی بارهای بازی کردنم رو با این شمشیر رفتم.

          2Thumb up 0Thumb down
    • dimoomid گفت:

      Yharnam hunter درود بر اسمت درود بر اواتارت و درود بر سلیقه ت باهات عجیب موافقم! دنیای بلادبورن مثل یه تابلوی نفیس سحرامیز و جادویی میمونه .

      0Thumb up 0Thumb down
  19. Nader13 گفت:

    بهترین سریه این چند ساله اخیر اینو بلاد بورنه از نظره من تا الان دو بار تمومش کردم ی بار دیگه هم رو پلاس پلاس میخوام برم تو این سری فقط شماره یکشو ردد نکردم(البته دیمن سولز بازی نکردم)چون اون موقع ک یکش اومد سطحه صلیغم پایین ترو سطحی تر بود ی نگاهه سطحی کردم و گفتم اشغاله این بازی ولی شماره ی ۲ ک اومد ب زور اولایلشو ردد کردم تازه فهمیدم با چ دنیای عجیبو شاهکاری طرفم مرسی از شما ک ارزش و قدرته این بازیو میفهمیدو درک میکنید این بازی نیاز ب دیده عمیق داره یک گیمره حرفه ای و با حوصلرو میطلبه و اعتیاده شدیدم داره

    2Thumb up 0Thumb down
  20. kaolin گفت:

    سلام. تشکر میکنم از این تحلیل های خوبتون. من الان نزدیک به سه ماه هست که با این بازی درگیر هستم و دارم تلاش میکنم که کارهاشو درست انجام بدم و هر سری یه چیر خراب میشه. چندتا سوال واسم پیش اومده که نتونستم حلشون کنم. یکی اینکه کتیبه ها کجا هستن. من اصلا کتیبه ای پیدا نمیکنم. یکی اینکه چرا خط ماموریت سیریس را که میرم اصلا هیچ جوره نمیتونم دوتا جایی که گفته شده اونو احضار کنم با اینکه کارهاشو انجام میدم و حالت darkmoon هم بهم میده اما جایی که باید احضار بشه که پدر بزرگشو بکشیم نمیاد و روی اون پل هم نمیاد. واقعاً این بازی بدجوری منو درگیر خودش کرده لطفا راهنماییم کنید.

    0Thumb up 0Thumb down
  21. kaolin گفت:

    این نکته هم بگم که من اصلا این سبک بازیها رو هیچ وقت بازی نمیکردم و سالها است که warcraft 3 و الان هم بالای سه ساله که dota 2 بازی میکنم و اصلا هم با این بازی آشنایی نداشتم و از وقتی تحلیل های سایت شما رو خوندم تونستم یکم بیشتر این بازی و درک کنم. واقعا دلم میخواد این بازی و کام و درست تا آخر برم.. ممنون میشم راهنماییم کنید.

    1Thumb up 0Thumb down
  22. ashenone1996 گفت:

    سلام و خسته نباشید
    من از اول کلاس جادوگری رو انتخاب نکردم ولی حالا که هوش و ایمانم رو بالا بردم بازم با عصا های جادوگری کار نمیکنه مشکل چیه؟
    برای مبارزه با جادو باید کار خاصی رو انجام داد؟

    0Thumb up 0Thumb down
عضویت در سایت

ثبت نام برای این سایت

A password will be e-mailed to you.