راهنمای قدم به قدم خط داستانی شخصیت های مختلف در Dark Souls 3 | بخش دوازدهم: Holy Knight Hodrick (اختصاصی گیمفا)

راهنمای قدم به قدم خط داستانی شخصیت های مختلف در Dark Souls 3 | بخش دوازدهم: Holy Knight Hodrick (اختصاصی گیمفا)

دنیای سری عناوین Souls، دنیاییست بسیار پیچیده و البته در اکثر موارد، مرتبط یه هم. انواع و اقسام رمز و رازهای محتلف در تک تک گوشه و کنار این عناوین وجود دارند و بسیاری از کسانی که این بازی ها را حتی چند بار نیز به پایان می رسانند حتی متوجه نمی شوند که چنین رازهایی وجود داشته است زیرا پیشروی در این رازها و کشف آن ها نیازمند انجام کارهایی خاص در زمان های خاص است که خیلی از ما اصلا نمی دانیم که باید آن ها را انجام دهیم. یکی از مهمترین این رمز و رازها مربوط به شخصیت های مختلفی است که در دنیای این عناوین می بینیم و هر کدام برای خود یک دنیا پیچیدگی هستند و خیلی از آن ها یک خط داستانی کامل دارند که حتی در برخی موارد انجام یکی از آن خطوط داستانی منجر به شکست در خط داستانی شخصیت دیگر می شود و برای این که بتوانید همه را انجام دهید بایستی چندین بار بازی را به اتمام برسانید.

در نسخه سوم Dark Souls نیز همین مسئله کاملا مشهود است و بازی پر است از انواع و اقسام شخصیت های مختلف با رفتار مختلف و عقایدی که بسیار با دیگران متفاوت است و البته یک خط داستانی که در مورد برخی شخصیت ها بسیار کوتاه و در مورد برخی، مانند همین شخصیتی که در این مطلب برای شما در نظر گرفته ایم طولانی تر است. هر کدام از آنها خواسته هایی از شما دارند و باید آنها را در روندی درست و در زمانی درست انجام دهید تا در خط داستانی آنها پیش بروید و نهایتا آنها را تبدیل به یک دوست برای خود نمایید که می توانید در باس فایت های بسیاری به کمک شما بیایند و یا برعکس، دشمن شما شوند و با دیدن شما حمله کنند و مجبور شوید آنها را بکشید.

holyhodrick

خط داستانی و ماموریت Holy Knight Hodrick که کاملا وابسته به خط داستانی sirris of the Sunless realms است

روابط شخصیت ها با شما و ارتباط خط داستانی آنها با یکدیگر در Dark Souls 3 بسیار جالب و به هم پیوسته است و بدون اطلاع و آگاهی دقیق در روند داستانی آن ها و اطلاع از رابطه آن ها را یکدیگر، نمی توانید تمام آن ها را به درستی پیش ببرید، لذا در این موارد وحود یک راهنما بسیار کارامد است. راهنماهای بیشماری در سراسر اینترنت برای این عنوان وحود دارد اما نکته اصلی اینجاست که این راهنماها به زبان فارسی نیستند و در واقع راهنمای خاصی به زبان فارسی وجود ندارد (یا اگر هست شاید ویدئویی باشد که تماشای آن برای برخی مقدور نباشد) مخصوصا در مورد عنوان Dark Souls 3 که یک بازی جدید است. بنابراین تصمیم گرفتم تا با توحه به شناخت و تسلط کاملی که از این عنوان دارم و ترجمه مطالب و راهنماهای خارجی، یک راهنمای قدم به قدم فارسی در مورد تمامی شخصیت های موحود در Dark Souls 3 برای شما عزیزان آماده کنم تا کاملا با خط داستانی هر یک و آیتم هایی که می توانید از آنها بگیرید و… آشنا شوید و بتوانبد با آگاهی بیشتری این عنوان را انجام دهید. لازم به ذکر است که این مطالب از ان جهت اختصاصی گبمفا هستند که مانند آنها به زبان فارسی وجود ندارد وگرنه قطعا بخش های زیادی از این مطالب با توجه به اطلاعات و نوشته های انگلیسی و راهنماهای این بازی نوشته و ترجمه شده اند، اما در ایران این راهنمای فارسی خط داستانی شخصیت های مختلف بازی برای اولین بار تاکنون توسط گیمفا انجام شده است.

انشالله قصد دارم تا بعد از پایان این مقالات راهنما در مورد شخصیت ها، یک راهنمای فارسی از پیشروی در بازی نیز برای شما آماده کنم تا تمام دیوارهای مخفی و آیتم های مهم و موارد پنهان در بازی را کاملا بشناسید. امیدوارم که این روند مورد رضایت و توجه شما عزیزان قرار بگیرد و این مقالات راهنما بتوانند گاهی به کمک شما بیایند. امیدوار هستم که این مقالات راهنمای Dark Souls 3 که برای اولین بار توسط گیمفا به زبان فارسی تهیه می شود مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. امروز با دوازدهمین قسمت از سری مقالات راهنمای قدم به قدم ارتباط با شخصیت های مختلف در Dark Souls 3 در خدمت شما عزیزان خواهیم بود که اختصاص به شخصیت Holy Knight Hodrick دارد.

dark-souls-iii_20160327132634-760x428

محل قرار گرفتن Holy Knight Hodrick برای صحبت با او در منطقه Pit of Hollows

شخصیت Holy Knight Hodrick یکی از شخصیت های غیرقابل بازی یا اصطلاحا NPC در عنوان Dark Souls 3 است که در این بخش از مقالات راهنمای شخصیت های این بازی به خط داستانی و ماموریت وی بپردازیم.

  • Holy Knight Hodrick رهبر فرقه Mound Makers محسوب می شود.
  • Holy Knight Hodrick به عنوان یک روح دیوانه یا mad spirit در منطقه Undead Settlement به شما حمله می کند و بعدا می توانید که او را در Road of Sacrifices احضار نمایید.
  • ایتم Vertebrae Shackle را می اندازد.
thumbnail_large

شما باید در قفس خالی پشت سر موجود بزرگ اره به دست در منطقه Undead Settlement سوار شوید تا شما را به Pit of Hollows ببرد.

محل قرار گیری شخصیت:

  • Holy Knight Hodrick به شما در نزدیکی Dilapidated Bridge واقع در منطقه Undead Settlement حمله می کند.
  • اگر باس منطقه هنوز زنده باشد، می توانید او را به عنوان روح سیاه دیوانه در نزدیکی بونفایر Crucifixion Woods در منطقه Road of Sacrifice احضار نمایید.
  • شما می توانید در منطه Pit of Hollows با Holy Knight Hodrick صحبت کنید و به فرقه Mound Makers بپیوندید. شما باید در قفس خالی پشت سر موجود بزرگ اره به دست در منطقه Undead Settlement سوار شوید تا شما را به Pit of Hollows ببرد. توجه داشته باشید که باید این کار را قبل از این کل کف آن محوطه در نبرد با  Curse-rotted Greatwood شکسته شود و به پایین بیافتید. اگر در این بخش او را بکشید ایتم خاصر را برای شما نمی اندازد و تنها چند دیالوگ خیلی جالب دارد.
  • به عنوان بخشی از خط داستانی و ماموریت Sirris of the Sunless Realms، او شما را احضار می کند تا به وی کمک کنید Holy Knight Hodrick را بکشید. بعد از این که وی را هم کشتید، می توانید در بازگشت به دنیای خود جسد او را نزدیک بونفایر Pit of Hollows بیابید و ست زره وی را بردارید.
dark-souls-3-undead-settlement-23

توجه داشته باشید که باید قبل از این که کف این محوطه در نبرد با Curse-rotted Greatwood شکسته شود و به پایین بیافتید سوار به قفس آن موجود اره به دست شوید و برای صحبت با Holy Knight Hodrick بروید زیرا بعد از این مبارزه دیگر قادر نخواهید بود

  • یاداوری چگونگی کمک به sirris به نبرد با Hodrick :  بعد از شکست Aldrich از علامت احضار sirris در بیرون از منطقه باس فایت Curse-Rotted Greatwood استفاده کنید تا باز هم به دنیای وی احضار شوید و این بار کمک کنید تا Holy Knight Hodrick را بکشد.
  • توجه: در این مرحله یک آیتم خاص و منحصر به فرد به نام Budding Green Blossom در فروشگاه Shrine Handmaid ظاهر می شود. ظاهر شدن این آیتم در فروشگاه نشانه پیشرفت صحیح شما در خط داستانی sirris of the Sunless realms است اما نیازی به خریدن آن نیست.
dark-soul-3-wiki-holy-knight-hodrick

Holy Knight Hodrick به عنوان یک روح دیوانه یا mad spirit در نزدیکی Dilapidated Bridge واقع در منطقه Undead Settlement به شما حمله می کند.

اطلاعات مبارزه:

  • زمانی که Holy Knight Hodrick را در مبارزه احضار کنید، وی هم به شما و هم به دشمن شما حمله می کند. باید او را به سمت دیگر دشمنان هدایت کنید و توجهش را به سمت آن ها معطوف تنایید و سپس اجازه دهید تا دشمنان وی را ضعیف نمایند.
  • در بازی NG+ وقتی که او را نزدیک بونفایر Crucifixion Woods در منطقه Road of Sacrifice احضار نمایید، وی بسیار خطرناک است. تقریبا تک تک ضربه های وی اغلب بازیبازان را با یک ضرب می کشد و ۲۰۰۰ اسیب وارد می کند. وی به دشمنان حمله می کند اما آن ها می توانند به راحتی وی را احاطه کنند. وی تنها نیز ۱۰۰۰ روح بعد مرگ می اندازد بنابر این احضار وی، زیاد توصیه نمی شود و چندان پر منفعت نیست.
  • می توان حواس Holy Knight Hodrick را با Alluring Skull پرت کرد.
  • سلاح های Holy Knight Hodrick شامل موارد روبرو هستن: Flamberge (دست راست), Sunset Shield (دست چپ) و Pyromancy Flame (دست چپ)
  • Holy Knight Hodrick جادوهای Warmth و Power Within را اجرا می کند.
  • وی Red Tearstone Ring و Blue Tearstone Ring را در اختیار دارد.
thumbnail_large-1

Holy Knight Hodrick رهبر فرقه Mound Makers محسوب می شود و می توانید با صحبت کردن با او عضو این فرقه شوید

Holy Knight Hodrick پدربزرگ sirris of the Sunless realms در بازی است. طمانی که شما به دنیای sirris احضار می شوید برای کمک به او در مبارزه با Holy Knight Hodrick، وی از او به عنوان “grandad” یاد می کند. همچنین sirris یک آیتم خاص و منحصر به فرد به نام Budding Green Blossom را به همراه یک یادداشت در فروشگاه Shrine Handmaid می گذارد. توضیحات این ایتم و یادداشتی که وی باقی گذاشته موارد جالبی را در مورد sirris بازگو می کند: “خداحافظ، مادربزرگ عزیز، من پدربزرگ را در Pit of Hollows خواهم دید”. sirris احتمالا این ایتم را قبل از این که به مبارزه با Holy Knight Hodrick که پدربزرگ وی است، برود، نزد Shrine Handmaid گذاشته است. این یادداشت می توان به نوعی نشانه این باشد که Shrine Handmaid مادربزرگ sirris of the Sunless realms و همسر Holy Knight Hodrick است.

dark-souls-iii-sirris-v-hodrick

به عنوان بخشی از خط داستانی و ماموریت Sirris of the Sunless Realms، او شما را احضار می کند تا به وی کمک کنید Holy Knight Hodrick را بکشید.

شما می توانید تمامی قسمت های قبلی این راهنما را در این بخش مشاهده کنید.

12345678910(2 رای, میانگین آرا 10٫00 از 10 )
Loading...
ADS ADS
نظرات

  1. THE LUNATIC FRINGE Resident Fan گفت:

    مثل همیشه عالی بود خسته نباشید
    از این شخصیت بدم میاد نمیدونم چرا Razz

    8Thumb up 0Thumb down
  2. hosseingamer@irib.tv3.ir گفت:

    دستتون درد نکنه …با این که نخوندمش تا اسپویل نشه اما وقتی خریدم استفاده میکنم.نقد تایتان فال دو رو ان شا الله کی قرار میدین؟!

    3Thumb up 0Thumb down
  3. Y PS گفت:

    ممنون آقای آقابابایی…این مقالات راهنما چند بخشه؟ اگه میشه سریعتر برین سراغ بلادبورن Yes

    4Thumb up 0Thumb down
  4. mhs gamer گفت:

    سلام آقای آقا بابایی.چرا مارو منتظر گذاشتید پنجشنبه صبح هیچ مقاله ای نذاشتید رو سایت Big Frown

    3Thumb up 1Thumb down
  5. devil may cry 3 گفت:

    دوستان شرمنده بابت اسپم ولی واسم مهمه
    من میخوام ps4 pro بگیرم ولی به خاطره گرون بودن بازی ها و نداشتن اینترنت درست حسابی دو به شکم من کنسولو فقط برای افلاین بازی کردن میخوام یکی از دوستان گفت میشه به یه روشی بازی هارو با ۵ یا ۱۰ تومن بگیرم فقط باید همیشه افلاین باشم میخواستم ببینم این قضیه حقیقت داره و اگه داره بازی های این مدلی راحت پیدا میشه و بعدا به مشکلی نمیخورم؟؟؟
    این بازی ها برای xbox one s هم هستن؟؟؟
    ممنون میشم کامل جوابمو بدین

    3Thumb up 0Thumb down
    • microsoft.xboxone گفت:

      داداش احتمالا منظور اون شخص اکانت های هکی بوده چون بازی با قیمت ۵ یا ۱۰ تومن غیر ممکنه حتی بازی های دست دوم و قدیمی هم زیر ۵۰ تومن گیر نمیاد احتمالا منظورش اکانت های هکی بوده

      4Thumb up 1Thumb down
      • devil may cry 3 گفت:

        فکر کنم اسمشو گفته بود شیرینگ

        3Thumb up 0Thumb down
        • microsoft.xboxone گفت:

          از شیرینگ میتونی برای خرید بازی های اکس باکس استفاده کنی بعضی از دوستان در سایت استفاده میکنن و قضیه اینه شما با مدیریت سایت گیم شیرینگ میتونی با یک نفر دیگه به طور مشترک از یک بازی توی اکانت استفاده کنی ولی همون هم برای هر بازی ۵۰ تومن به بالا در میاد و من تا حالا ۵ یا ۱۰ تومن ندیدم

          3Thumb up 3Thumb down
          • microsoft.xboxone گفت:

            ببین داداش شما یک کنسول وان اس بخر از باندل هیلو که خودش ۵ بازی سری هیلو داره بعد میتونی از سایت وست گیم بازی دست دوم بخری برو به سایتش توی قسمت بازی های کار کرده اونجا مثلا فورزا۶ داره یا رایز داره و هر چند مدت بازی جدید میاره که میتونی بگیری انلاین بازی کردن هم دست خودت هست کلا میت نی دستگاه رو افلاین بذاری و انلاین بازی نکنی

            3Thumb up 6Thumb down
        • ehsan really gamer گفت:

          devil جان نظرم یه پی اس فور بخر اون چیزی هم که دوست شما گفته حقیقت داره ولی نه ۱۰ تومن مغازه دار یه ۴۰ تومن برا بازی میگره ۱۵ تومن هم بابت دیتا . ممکنه یه اکانت برات پیدا کنه ۶ بازی هم توش باشه و قیمت اکانت ۴۰ تومن باشه ولی بابت هر بازیی ۱۵ تومن میگیره

          3Thumb up 2Thumb down
    • mhs gamer گفت:

      اگه برا افلاین بازی کردن می خوای کنسول نسل هشتمی بدردت نمی خوره چون بازی های تمام افلاینش هم گرونه

      2Thumb up 2Thumb down
    • Y PS گفت:

      اون روش همونطور که محمدرضا گفت اکانت هکی یا شیرینگه که هر بازی حداقل ۲۰ یا ۳۰ تومن قیمتشه…شما بازی دست دوم بخر وبعد از تموم کردن برو با یه بازی دیگه تعویض کن نهایتا درمیاد ده یا بیست تومن.

      0Thumb up 0Thumb down
  6. mohammadmj گفت:

    این چه سایتیه یه روز میگذره کسی لینک رو تایید نمیکنه .جالب اینجاست که لینک هم از لینک های همین سایته

    1Thumb up 0Thumb down
  7. soheil گفت:

    بازم مث همیشه عالی خسته نباشید اقا سعید
    من با این شخصیت مواجه شدم بار اولی که بازی میکردم ولی ماموریتی انجام ندادم Silly
    واقعا راهنماهای شما عالی هستن

    0Thumb up 0Thumb down
  8. Ali Nietzsche Sparda گفت:

    درود بر بابایی عزیز…
    چه خوب شد برگشتید… یه چند روز مقالاتتون نبود.. نیچه یادتون کرده بود…
    مقاله همچنان عالی و کامل بود…

    2Thumb up 1Thumb down
  9. mohammad1380n گفت:

    سلام اقای اقا بابایی خسته نباشید
    لطفا نقد dlc جدید رو بزارید

    0Thumb up 0Thumb down
  10. ali fan bf گفت:

    من بازیشو دانلود کرده بودم(البته نسخه اولو دومشو دانلود نکردم که احتمالا بعدا بازیشون میکنم) همون اول کار گیج شدم خیلی بازی سختیه ولی ارزش بازی کردنو داره ممنون بابت راهنمایی که میتونم ازش استفاده کنم(البته نمیدونم این فاز منتقدین چی بود بهdlc نمره کم دادن)
    محیط بازیه هم که عالی بوده
    به نظرتون نسخه جدید میاد یا اخریشه؟

    0Thumb up 0Thumb down
  11. saeedgreat گفت:

    من با این که فوق العاده تو بازی میگردم همه سوراخ سنبه هاشو دربیارم ولی بازم یبار بیشتر با بعضی از شخصیتا برخورد نداشتمِ.تو این بازی هرچی بگردی بازم یچی پیدا میکنی.

    1Thumb up 0Thumb down
  12. danny.pc گفت:

    درود برشما اقای اقابابایی خیلی حال کردم با این مقاله مثل همیشه عالی بود باید عید یه بار دیگه این بازی رو شروع کنم
    لطفا پ.خ رو چک کنید اگه جوابی داره بگین اگه هم نداره بگین جوابی نداره ممنون Kiss Kiss Yes Yes

    0Thumb up 0Thumb down
  13. saeedmasumeh گفت:

    ممنون جناب آقابابایی خیلی ساده و قابل فهم راهنمایی مینویسید خسته نباشید GOD OF RPG

    0Thumb up 0Thumb down
  14. hosseingamer@irib.tv3.ir گفت:

    آقای آقابابایی راستی نقد بخش مولتی پلیر بتل ۱ براش برنامه ای دارید؟!

    0Thumb up 0Thumb down
  15. dimoomid گفت:

    جناب اقابابایی با سلام . شما خودتون در دارک سولز ۳ یا بلادبورن به pvp هم علاقه دارید و pvp هم بازی میکنید ؟

    0Thumb up 0Thumb down
    • سلام خدمت شما.
      عرض کنم به حضورتون من به طور کلی در زندگیم هیچ وقت علاقه ای به pvp نداشتم و ندارم و همیشه در بازی های چند نفره کو اپ رو دوست دارم که مثلا بخش داستانی رو بری. این که هی مدام pvp بازی کنم خسته ام میکنه و زیاد علاقه ندارم. توی سولز و ویچر هم خیلی کم پیش اومده که حمله کنم خودم به دنیای شخص دیگه اما خب خیلی وقتها اومدن حمله کردن به دنیای من و منم از کاریشون کردم که دیگه از این فکرا نزنه به سرشون!!!

      0Thumb up 0Thumb down
  16. dimoomid گفت:

    با سلام و درود مجدد جناب اقابابایی . نکته ای رو فراموش کردم که مطرح میکنم . دنیای دارک سولز و بلادبورن به نوعی زندگی و عشق من در دنیای هنر هشتمه تو این چند روز با ashes of ariandel دارم سر میکنم و باز هم لذت میبرم گرچه بخاطر اپدیت اخر که اسلحه مورد علاقه من یعنی astora greatsword رو کمی ضعیف کرده گله دارم و به خود میازاکی هم گفتم ( شوخی نمیکنم یه متن بلند بالا براش فرستادم ! ) صرفا به این دلیل که بخاطر کوتاه بودن منتقدین کلی نمره از این دی ال سی کم کردن معترض هستم اونها صرفا زمان نهایتا پنج شش ساعته بازی رو با مبلغ پانزده دلاری اون مقایسه کردن و نتیجه گرفتن که این زمان و این مبلغ منصفانه نیست البته در بعضی موارد مثلا گفتن که دی ال سی های رایگان ویچر ۳ از این بسته طولانی تر بوده و چنین مقایسه هایی … درسته که این بسته الحاقی کوتاهه ولی از منظر هنری و طراحی همچنان سرامد هستش و حتی از بعضی قسمتهای بازی اصلی فوق العاده زیباتر و غنی تر طراحی شده به فرض مثال اگر این مناطق در بازی اصلی بجای برخی مناطق منطقه road of sacrifise و مناطق مردابی اون قرار میگرفت بدون شک غنای هنری و متای بازی اثلی بسیار بالاتر از اون چیزی که امروز شاهدش هستیم میبود . ممنون میشم شما هم نظرات خودتون رو در مورد ashes of ariandel با خوانندگان و علاقمندان دارک سولز در میون بگذارید .

    0Thumb up 0Thumb down
    • درود مجدد بر شما. باید بگم که کاملا با تک تک حرفهاتون موافقم. به نظر من این بسته الحاقی اگر از نظر طراحی هنری و محبط های جدیدش بهتر از بازی اصلی نباشه هیچی کمتر نیست و این که مقداری کوتاه باشه نباید به این قدر رو امنتیاز تاثیر بذاره. مقایسه کردن کار درستی نیست و تازه دی ال سی های رایگان ویچر نهایتا نیم ساعت بودن هر کدومشون که ماموریتی بودن و این مقایسه یعنی مسخره کردن دارک سولز . قطعا این بسته الحاقی هم مثل بسته اصلی یه شاهکاره اما خب بهتر هم می بود اگر ۱۰ دلار بود. اما باز هم این قیمت نمیتونه یاعث کم شدن نمره تا اون حد بشه.

      2Thumb up 0Thumb down
  17. arsalaan گفت:

    سلام خدمت استاد . جناب آقابابایی . ممنون بابت یه مقاله ی خوب دیگه که بدون هیچ چشمداشتی وقت و انرژیتونو واسه کاربرای سایت میذارید.
    این بازی انقد جذاب که من لولم الان ۲۵۰ شده ولی هنوز خسته نشدم ازش. خوبیشم اینه که حالا حالاها مقاله های شمارو میخونیم Big Smile)
    راستی لول خودتون چنده جسارتا؟

    0Thumb up 0Thumb down
  18. hadi66m گفت:

    سلام بر استاد بزرگ یه دونه ایی
    استاد میشه بعد از پایان قسمتها کل بخش ها رو تو یه فایل pdf جمع کنی
    با تشکر
    به شدت منتظر قول شما در مورد بلادبورن هستم

    0Thumb up 0Thumb down
  19. sina.h گفت:

    خسته نباشید اقا سعید
    قرار بود جواب ایمیلم رو اخر هفته بدید
    اگه جواب بدید ممنون میشم

    0Thumb up 0Thumb down