راهنمای قدم به قدم خط داستانی شخصیت های مختلف در Dark Souls 3 | بخش یازدهم: Hawkwood (اختصاصی گیمفا)

راهنمای قدم به قدم خط داستانی شخصیت های مختلف در Dark Souls 3 | بخش یازدهم: Hawkwood (اختصاصی گیمفا)

دنیای سری عناوین Souls، دنیاییست بسیار پیچیده و البته در اکثر موارد، مرتبط یه هم. انواع و اقسام رمز و رازهای محتلف در تک تک گوشه و کنار این عناوین وجود دارند و بسیاری از کسانی که این بازی ها را حتی چند بار نیز به پایان می رسانند حتی متوجه نمی شوند که چنین رازهایی وجود داشته است زیرا پیشروی در این رازها و کشف آن ها نیازمند انجام کارهایی خاص در زمان های خاص است که خیلی از ما اصلا نمی دانیم که باید آن ها را انجام دهیم. یکی از مهمترین این رمز و رازها مربوط به شخصیت های مختلفی است که در دنیای این عناوین می بینیم و هر کدام برای خود یک دنیا پیچیدگی هستند و خیلی از آن ها یک خط داستانی کامل دارند که حتی در برخی موارد انجام یکی از آن خطوط داستانی منجر به شکست در خط داستانی شخصیت دیگر می شود و برای این که بتوانید همه را انجام دهید بایستی چندین بار بازی را به اتمام برسانید.

در نسخه سوم Dark Souls نیز همین مسئله کاملا مشهود است و بازی پر است از انواع و اقسام شخصیت های مختلف با رفتار مختلف و عقایدی که بسیار با دیگران متفاوت است و البته یک خط داستانی که در مورد برخی شخصیت ها بسیار کوتاه و در مورد برخی، مانند همین شخصیتی که در این مطلب برای شما در نظر گرفته ایم طولانی تر است. هر کدام از آنها خواسته هایی از شما دارند و باید آنها را در روندی درست و در زمانی درست انجام دهید تا در خط داستانی آنها پیش بروید و نهایتا آنها را تبدیل به یک دوست برای خود نمایید که می توانید در باس فایت های بسیاری به کمک شما بیایند و یا برعکس، دشمن شما شوند و با دیدن شما حمله کنند و مجبور شوید آنها را بکشید.

hawkwood

Hawkwood یک فراری از Farron’s Undead Legion و همچنین از وظایف خود به عنوان Unkindled است

روابط شخصیت ها با شما و ارتباط خط داستانی آنها با یکدیگر در Dark Souls 3 بسیار جالب و به هم پیوسته است و بدون اطلاع و آگاهی دقیق در روند داستانی آن ها و اطلاع از رابطه آن ها را یکدیگر، نمی توانید تمام آن ها را به درستی پیش ببرید، لذا در این موارد وحود یک راهنما بسیار کارامد است. راهنماهای بیشماری در سراسر اینترنت برای این عنوان وحود دارد اما نکته اصلی اینجاست که این راهنماها به زبان فارسی نیستند و در واقع راهنمای خاصی به زبان فارسی وجود ندارد (یا اگر هست شاید ویدئویی باشد که تماشای آن برای برخی مقدور نباشد) مخصوصا در مورد عنوان Dark Souls 3 که یک بازی جدید است. بنابراین تصمیم گرفتم تا با توحه به شناخت و تسلط کاملی که از این عنوان دارم و ترجمه مطالب و راهنماهای خارجی، یک راهنمای قدم به قدم فارسی در مورد تمامی شخصیت های موحود در Dark Souls 3 برای شما عزیزان آماده کنم تا کاملا با خط داستانی هر یک و آیتم هایی که می توانید از آنها بگیرید و… آشنا شوید و بتوانبد با آگاهی بیشتری این عنوان را انجام دهید. لازم به ذکر است که این مطالب از ان جهت اختصاصی گبمفا هستند که مانند آنها به زبان فارسی وجود ندارد وگرنه قطعا بخش های زیادی از این مطالب با توجه به اطلاعات و نوشته های انگلیسی و راهنماهای این بازی نوشته و ترجمه شده اند، اما در ایران این راهنمای فارسی خط داستانی شخصیت های مختلف بازی برای اولین بار تاکنون توسط گیمفا انجام شده است.

انشالله قصد دارم تا بعد از پایان این مقالات راهنما در مورد شخصیت ها، یک راهنمای فارسی از پیشروی در بازی نیز برای شما آماده کنم تا تمام دیوارهای مخفی و آیتم های مهم و موارد پنهان در بازی را کاملا بشناسید. امیدوارم که این روند مورد رضایت و توجه شما عزیزان قرار بگیرد و این مقالات راهنما بتوانند گاهی به کمک شما بیایند. امیدوار هستم که این مقالات راهنمای Dark Souls 3 که برای اولین بار توسط گیمفا به زبان فارسی تهیه می شود مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. امروز با یازدهمین قسمت از سری مقالات راهنمای قدم به قدم ارتباط با شخصیت های مختلف در Dark Souls 3 در خدمت شما عزیزان خواهیم بود که اختصاص به شخصیت Hawkwood دارد.

maxresdefault-1

بعد از شکست باس های Curse-Rotted Greatwood یا Crystal Sage، اگر با Hawkwood صحبت کنید به شما Heavy Gem می دهد. بعد از شکست باس Abyss Watchers نیز اگر با وی صحبت کنید به شما Farron Ring را می دهد.

Hawkwood یکی از شخصیت های غیر قابل بازی در Dark Souls 3 است. او یک فراری از Farron’s Undead Legion و همچنین از وظایف خود به عنوان Unkindled است و همواره قدرت اژدهایان را تحسین می کند. مانند همیشه در ابتدا با بیان نکاتی در مورد این شخصیت، توضیحات مربوط به وی را ادامه می دهیم.

  • Hawkwood به بازیباز gesture (حالت) “Collapse” را یاد می دهد.
  • وی در دو منطقه ذیل می تواند احضار شود:
  1. در منطقه Consumed King’s Garden در محلی که درست قبل از مه باس مبارزه با Oceiros دو شوالیه حضور دارند. بعد از پریدن به داخل قسمتی که Hollow cleric در آن حضور دارد به سمت چپ بپیچید و به سوی باغ مرکزی بروید تا علامت احضار Hawkwood را بیابید. (اگر قبلا خط داستانی وی را تمام کرده باشید و یا او را کشته باشید، مطابق انتظار، دیگر علامت احضار او را نمی بینید).
  2. در منطقه Archdragon Peak درست بیرون محل بونفایر Great Belfry. بعد از این که در بونفایر ظاهر شدید به سمت چپ بروید و علامت احضار Hawkwood را نزدیک دیوار خواهید یافت. او به شما کمک می کند تا به altar در بالای peak برسید. بعد از این که رسیدید، وی از حالت Path of the Dragon استفاده می کند و سپس ناپدید می شود و احتمالا Twinkling Dragon Head Stone را به دست می آورد. دقت کنید که اگر بخواهید باس فایت Nameless King را با به صدا در آوردن زنگ فعال کنید، Hawkwood با استفاده از Black Separation Crystal آن جا را ترک می کند.
۳۰۳۸۲۱۹-screenshot2016-03-31at2-58-34pm

Hawkwood از لباس Undead Legion Armor که یکی از جذاب ترین زره های بازی است. البته وی از کلاه Chain Helm استفاده می کند نه کلاه مربوط به این لباس که در تصویر می بینید.

  • قبل از جدا شدن، Hawkwood از شمشیر Bastard Sword استفاده می کند یا به صورت دو دستی و یا به حالت یک دستی با سپر. اما بعد از جدایی، وی سپر خود را در Firelink Shrine می گذارد و از شمشیر Farron Greatsword استفاده می کند.
  • بعد از شکست باس های Curse-Rotted Greatwood یا Crystal Sage، اگر با Hawkwood صحبت کنید به شما Heavy Gem می دهد.
  • بعد از شکست باس Abyss Watchers، اگر با Hawkwood صحبت کنید به شما Farron Ring می دهد.
  • در مبارزه نهایی با او برای به دست آوردن Twinkling Dragon Stones، وی ۶ عدد Estus Flask دارد.
  • Hawkwood از لباس Undead Legion Armor که یکی از جذاب ترین زره های بازی است به همراه کلاه Chain Helm استفاده می کند.
  • برای کشتن Hawkwood در مبارزه نهایی که اتفاقا حریف سرسختی نیز هست یک راه بسیار آسان وجود دارد. وی به هیچ وجه از اتاق Abyss Watchers خارج نمی شود و شما می توانید به راحتی بیرون از در اتاق بایستید و پشت سر هم او را با تیرکمان و گلوله هدشات کنید یا با جادو به وی ضربه بزنید.  تا زمانی که به وی ضربه می زنید او به طور مداوم به سمت شما در انتهاب خروجی اتاق می دود و وقتی شما کاملا از در خارج می شوید آرام آرام به عقب می رود.
dark_souls_3_defeating_hawkwood_-1152x648

Hawkwood را در منطقه مبارزه با Abyss Watchers ملاقات کرده و با او بر سر دیگر “سنگ اژدها” دوئل کنید. اگر او شما را بکشد آن را از شما می گیرد و اگر شما او را بکشید Twinkling Dragon Head Stone را به دست می آورید.

محل قرارگیری و خط داستانی Hawkwood:

در ابتدا شما Hawkwood را در نزدیک بونفایر  Firelink Shrine روی پله ها می بینید اما گاهی نیز وی بیرون از ساختمان در سمت چپ خروجی کنار قبری که یک شمشیر در آن فرو رفته است. وی بعد از این که باس های مختلف را شکست می دهید و با وی حرف می زنید آیتم هایی را به شما می دهد.

بعد از این که باس های Abyss Watchers, Curse-Rotted Greatwood, Deacons of the Deep و the Crystal Sage را شکست دادید، Hawkwood منطقه Firelink Shrine را ترک می کند و سپر خود را نزد آهنگر Andre می گذارد تا به شما بدهد.

اگر بعد از به دست آوردن Twinkling Dragon Torso Stone با آهنگر Andre صحبت کنید، وی پیامی از Hawkwood را به شما می دهد که از شما درخواست یک دوئل را کرده است.

وی را در منطقه مبارزه با Abyss Watchers ملاقات کرده و با او بر سر دیگر “سنگ اژدها” دوئل کنید. اگر او شما را بکشد آن را از شما می گیرد و اگر شما او را بکشید Twinkling Dragon Head Stone را به دست می آورید. اگر او شما را بکشد و سنگ شما را بگیرد می توانید بار دیگر با کشتن او، سنگ را پس بگیرید. البته در این دفعات وی ۷ عدد  Estus Flask در اختیار دارد.

شما می توانید تمامی قسمت های قبلی این راهنما را در این بخش مشاهده کنید.

12345678910(6 رای, میانگین آرا 8٫50 از 10 )
Loading...
ADS ADS
نظرات

  1. Iran_peyma_rah_miravad گفت:

    سلام
    واقعا خسته نباشید آقای سعید آقا بابای
    اینجور راهنمای قدم به قدم واقعا جای خالیش حس میشه

    7Thumb up 4Thumb down
  2. marcus2 گفت:

    سلام اقای بابایی یه سوال : شما منو بیشتر دوست داری یا دارک سولزو ؟ Grin (شوخی)
    نقد خوبی بود ممنون.

    8Thumb up 0Thumb down
  3. Mohamad1999841 گفت:

    درود و سپاس
    راهنمایی کاملی بود سعید جان
    خسته نباشید
    من به شخصه این شخصیتو خیلی دوست دارم مبارزه باهاش خیلی لذت بخش بود و هنگام مرگم یه دیالوگ خفن گفت
    You’re a dragon more dragon than i

    2Thumb up 0Thumb down
  4. Mohamad1999841 گفت:

    اقا سعید میگم اون ویدئوی رتبه بندیتون واقعا واقعا واقعا عالی بود دمتون گرم بهترین و با کیفیت ترین ویدئوی رتبه بندی در منظومه شمسی تو لیستتون
    Knight artorias
    Nameless king
    Lorel &hardy
    Ivory king
    باسهای مرد علاقم بودن ولی ایووری بیشتر رو اعصاب بود تا لذت بخش چون حتی اگه چهار تا شوالیه هم همرات باشن بازم باید برا محافظاش زیاد وقت گذاشت
    بازم مرسی از زحماتتون

    1Thumb up 0Thumb down
    • درود بر شما محمد عزیز. خیلی از لطفت سپاسگزارم. الان داریم یه مجله عالی اماده میکنمی مثل قبلی و بهتر از اون براسی پاییز که براتون بذاریم. بعدش دوباره روند ویدئو راه می افته و منظم میشه انشالله. از حمایتتون ممنونم.
      این باس ها واقعا معرکه بودن. ایوری منو هم خیلی اذیت کرد

      1Thumb up 0Thumb down
  5. hunger game گفت:

    درود بر شما…….
    مث همیشه کامل و خوندنی……. خسته نباشید
    منتظر مقاله های بعدیتون هستیم……

    1Thumb up 0Thumb down
  6. soheil گفت:

    سلام خسته نباشید باز هم ی مقاله عالیه دیگه از اقا سعید خسته نباشید خیلی مقاله خوبی بود
    الان که دارم میبینم پیش خودم میگم چقد شخصیت از دست دادم تو دارک سولز Silly
    ولی با مقالات خوب شما سراغ همه شخصیت هاش میرم

    1Thumb up 0Thumb down
  7. unravel گفت:

    سلام آقا بابایی خسته نباشی سوال شما با دسته بازی میکنید یا کیبورد؟ من با لب تاپ میخوام بازی کنم با دسته بهتره یا کیبورد؟

    1Thumb up 0Thumb down
  8. mhs gamer گفت:

    سلام آقای آقا بابایی.واقعا مقاله هاتون کاربردین.حیف من کنسول نسل هشتمی ندارم بخوام تجربش کنم این شاهکارو.کاش شما ۱ سال زودتر میومدید گیمفا میتونستید برا Dark souls 2 هم راهنمایی بنویسید.نسخه های قبلی و بلاد بورن خیلی به راهنمایی نیاز داشتن. Big Frown

    2Thumb up 0Thumb down
  9. ehsan really gamer گفت:

    سلام .مرسی برا راهنمایی امیدوارم بلاد هم زود تر قرار بگیره . چرا اژدهای نملس کینگ منقار داشت ؟ پرنده بود تا اژدها

    1Thumb up 0Thumb down
  10. HELL ExEcUtIvE گفت:

    عاقای آقابایی شما از بلادبورن شروع کردی ب بازی کردن سری سولز؟

    1Thumb up 1Thumb down
  11. hosseingamer@irib.tv3.ir گفت:

    دست شما درد نکنه آقای آقابابایی.اگرچه نخوندم که جذابیتش وقتی بازی کردم از بین نره.آقای آقابابایی میشه توی مقالات گیمفا مخصوصا در نقد و بررسی ها از عکسای بهتری استفاده شه؟ .من امروز تو نقد گیرز رفتم هیچ عکسی از گیمپلی ندیدم.فقط از صحنه های سینمایی گذاشته بودن و همچنین در بتل۱ که عکساش هیچ کدوم غیر از یکی به گیمپلس ربط داشت و بقیه اشخاص و آرت باکس و .. بودن

    2Thumb up 0Thumb down
    • soheil گفت:

      داداش به نظرم حتما از مقالات استفاده کن
      چون واقعا نیاز هست شخصیت ها رو پیدا کنی و خط داستانی شون و ادامه بدی البته نظر شخصیم هست و شاید شما راحت تر باشید اینکه خودتون برید ولی خب اینقد پیچیدگی داره که از راهنما استفاده کنین من خودم که بازی کردم خیلی از شخصیت ها رو از دست دادم

      1Thumb up 0Thumb down
    • سلام حدمت شما. خیلی متشکرم. انشالله بعدا به دردتون بخوره. نظر من هم مثل سهیل جان اینه که همون بار اول که لذت بازی زیادتره این ها رو بخونید و هر شخصیت رو دنیال کنید داستانش رو چون ناخورداگاه باید ۲ بیا ۳ بار بازی کنید تا تمام این شخصیت ها اوکی بشن چون برخی رو انجام بدذین بقیه قطع میشه داستانشون تا بار بعدی بازی
      بله حتما ایمن موضوع رو بررسی و لحاظ میکنم.

      2Thumb up 0Thumb down
  12. arsalaan گفت:

    اقا سعید سلام. واقعا این بخش خییییییییلی عالیه من همه ی بخشارو پرینت گرفتم کلیم به کارم اومد . خواستم یه خسته نباشید حسابی بهتون بگم. دیگه کم کم باید خودتونو واسه ashes of ariandel آماده کنید که ۱روز و ۱۱ ساعت دیگه میاد که زحمت اونم بکشید . بازم ممنون . امیدوارم موفق باشید

    1Thumb up 0Thumb down
  13. danny.pc گفت:

    سلام اقا سعید بسی خسته نباشی بابت مقاله های خوبتون قطعا نویسنده باید خوب باشه تا نوشته هم خوب از اب دربیاد و قطعا شما بهترینی.
    و یه سوال که می دونم جاش اینجا نیست ولی چون میدون رشتتون تجربی هست می پرسم=
    سوال:سلول موجودی زنده است(گفته کتاب درسی)
    سلول مرزبین موجودات زنده وغیر زنده است چون تولید مثل دارد ولی توسط سلولهای دیگر و دیگر ویزگی های حیات
    سلول غیر زنده است
    بازم معذرت بابت سوال بی جا لطفا جوابموذبدین

    1Thumb up 1Thumb down
    • سلام خدمت شما. ممنون ازتون. لطف دارید مثلل همیشه به من.
      ببینید بذارید خیلی راحت جوابتون رو بدم.
      سلول معلومه که زنده است. این که دیگه اصلا توصبح نداره. بدن ما کلا سلوله و زنده ایم پس اجزا زنده ان که ما زنده ایم. از اون راحت تر بخوام بگم اینه. ببینید وقتی میگیم موجود زنده تک سلولی یعنی چی؟ یعنی فقط به سلول داره و موجود زنده هم هست. پس سلوله زنده اس که موجوده زنده محسوب میشه. سلول میتونه بمیره ولی به ذات زنده اس و به صورت ساختاری از غشای سلولی، هسته و سیتوپلاسم تشکیل شده.

      3Thumb up 0Thumb down
      • danny.pc گفت:

        سعید جان شرمنده حواسم نبود توی سوالات به جای سلول بزاریر ویروس ینی مثلا ویروس موجود زنده ای هست یا خیر.
        اشتباه تایپی بود شرمنده
        اگه میشه لطف کنید جواب اینو بدین چون الان دارم اونو می خونم خندم گرفته بازم شرمنده

        1Thumb up 1Thumb down
        • HQ.PC گفت:

          اول از همه یک خسته نباشید به اقای بابای که به لطف ایشون بخش نقد و برسی سایت پیشرفت چشم گیری کرده Rose
          Danny.pc@
          ویروس زنده نیست بهترین توضیحی که میتونم در مورد ویروس بگم اینکه انگل درون سلول هست و زمانی که کنترل سلول رو بدست اورد شروع به سو استفاده از ویژگی سلول برای خودش میکنه خب ویروس ها انواع مختلفی دارن یا DNA دارن مثل هرپس تنـاسلی یا RNA دارن مثل HIVوTMVو… بدلیل اینکه خود به تنهایی زنده نیستن واکنش گلبول های سفید هم باهاشون فرق میکنه البته همه ویروس ها هم باعـث بیـماری نمیشن همین طوری هم میدونید بیماری ها عفونی یا غیر عفونی هستن و عامل سرماخوردگی نوعی ویروس هست دیگه جونم برات بگه که ویروسی مثل hiv که در نهایت باعث ایـدز میشه و اینکه هیچ راه علاجی نداره دلیلش هم رونویسی معکوس از روی rna و جهش و در نهایت …تا یادم نرفته اینم بگم که HIV روی گولبول های سفید خاصی به نام لنفوسیت ها اونم لنفوسیت که در ایمنی سلولی نقش داره اونم از نوع CD4 Rose به هر حال به صورت کلی این مباحث رو با جزییات بالا در هر سال دبیـرستان قسمتیش رو یاد میگیری من خیلی کلی توضیح دادم امیدوارم کاربردی باشه
          من از دوستان واقعا عذر میخوام کامـنتم اصلا رنگ و بوی گیمینگ نداشت ببخشید Rose

          0Thumb up 0Thumb down
          • درود فراوان بر شما. خیلی از لطفتون ممنون و سپاسگزارم. خوشحالم که به نظرتون خوبه مقالات.
            خدمتتون عرض کنم که در حال حاضرو از قدیم همیشه حتی بین دانشمندا بحث بوده که اقا بالاخره ویروس زنده اس یا مرده و خیلی ها گفتن مرده اس چون هبچ کدوم از خصوصیات حیات مثل توانایی سوخت و ساز و … رو تقریبا نداره ولی برخی هم به تولید مثل تکیه کردن که تنها نشانه حیات هست که ویروس در اختیار داره و موجود بی جان نمیتونه تولید مثل کنه.
            در چند سال اخیر گویا مدارک و شواهدی هم کشف شده که نشون میده ویروس ها هم گویا زنده هستند. یه یک مطلب علمی استناد میکنم که در اون خوندم ” در دهه گذشته تحولات ویروس شناسی شروع به فاش کردن اطلاعاتی کرده است که نشان می دهد ویروس ها ممکن است موجود زنده باشند. یکی از این اکتشافات می می ویروس ها (mimiviruses) بودند؛ ویروس های غول پیکری با کتابخانه های ژنومی بزرگی که حتی از برخی از باکتری ها نیز بزرگتر بودند. برخی از ویروس ها مانند ویروس ابولا دارای تعداد کمی از ژن هفتم است. برخی از این غول ها دارای ژن های پروتئینه ای هستند که برای ساخت یک ویروس جدید لازم و ضروری هستند. بر اساس این موضوع، ناشناخته ماندن این قضیه دلیلی بر قرار دادن آن ویروس ها در طبقه بندی موجودات غیر زنده است”
            با تمام این اوصاف یک پاسخ قطعی در این مورد وجود نداره و شاید بهترین حرف همون باشه که بگیم ویروس در مرز بین موجودات زنده و مرده است.

            1Thumb up 0Thumb down
            • HQ.PC گفت:

              خیلی ممنون اقای بابایی اطلاعات ارزشمندی بود حداقل برای منی که پیش دانشگاهی هستم باعث میشه دید بهتری داشته باشم Rose

              0Thumb up 0Thumb down
            • danny.pc گفت:

              خیلی ممنون بابت اطلاعات ارزشمندتون ای کاش شما معلم زیست ما می شدید Grin Grin
              ولی درکل بسی ممنون

              1Thumb up 0Thumb down
  14. mohsenpc51 گفت:

    سلام و خسته نباشید مقاله عالی بود .یک سوال داشتم در مورد بلاد بورن اونم اینه که تو بلاد بورن از کجا workshop tool رو پیدا کنم و منظور از Acsend,oeden chapel چیه؟ ممنون بابت پاسخ

    0Thumb up 0Thumb down
    • first hunter گفت:

      برای گرفتن work shop tool باید باس witches of hemwick رو بزنی که برای رسیدن به این باس باید وقتی رسیدی به سالن باس فایت vicar amelia بری سمت چپ و مسیرو ادامه بدی تا برسی به فانوس اون منطقه از اونجا به بعدم مسیر مشخصه
      در جواب سوال دومت هم باید بگم که اگه اشتباه نکنم منظور رفتن به upper cathedral ward هستش برای رسیدن به این منطقه هم باید اول کلید این منطقه رو توی منطقه yahargul گیر بیاری که متاسفانه ادرسشو درست یادم نیست فقط یادمه که وسط یه زندان تو یه صندوق بود وقتی کلید رو گرفتی وارد در سمت راست catheral ward بشو و از اونجا برو بالای برج به بالای برج که برسی یه در بسته هست که با اون کلید باز میشه و میرسی به upper cathedral ward راجب در سمت راست catheral ward هم اگه درست یادم باشه بعد از زدن باس bloodstarved beast باز میشد

      0Thumb up 0Thumb down
    • سلام خدمت شما. ممنونم.
      ببینید نزدیک منطقه Tomb of Oedon یه کتابخونه هست که اونجا یه صندوق وجود داره داخلش ورک شاپ تول هست.
      بخشی هم که نوشتید یعنی “از oeden chapel بالا برو.” منظور اینه که به قسمت بالایی این منطقه برسید.

      0Thumb up 0Thumb down
  15. saeedmasumeh گفت:

    درود جناب آقابابایی طبق معمول کامل و استثنایی خسته نباشید GOD OF RPG

    0Thumb up 0Thumb down
  16. amir_hossein_nosrati گفت:

    خسته نباشید آقای آقابابایی،این چند وقت دارین پشت هم مقاله میذارین واقعا دمتون گرم
    اگه میشه ایملتون رو چک کنین
    ممنون از شما

    0Thumb up 0Thumb down
  17. arian azk گفت:

    روز ب روز شاهد نقد های شاهکار شما اقای اقابابایی هستیم جایی که کمبود بازی و خلا بازی شاهکار رو این مقاله های شما ب کلی پوشش میدن خسته نباشید میگم استاد بابایی خاهشی داشتم که بازیrisen2که میدونم هر چند قدیمیه رو نقدی بکنید تا ارشیو نقداتون کامل شه و بازی تو سبک نقش افرینی از ندیم راستش اولین بازی که منو علاقه مند ب این سبک کرد همین بازی بود و دقیق نمیدونم تو زمان عرضش موفق شد یا نه اگرم نتونستید اشکالی نداره فقط ی توضیحی در موردش بدید در زمان خودش بازی موفقی بود یا نه ممنون از شما استاد عزیز و گرامی

    0Thumb up 0Thumb down
    • درود فراوان بر شما اریان عزیز. خیلی از لطف شما متشکر و سپاسگزارم. واقعا باعث افتخار من هست که این همه دویتای خوب مثل شماها دارم تو گیمفا و مثل خونه ام شده سایت.
      بله رایزن از سری بازی های اصیل این سبک هست و قدیمیه. من نسخه دو و ۳ رو بازی کردم. چشم حتما می نویسمش تو لیست و نقد میکنم براتون. باز هم تشکر از لطف و معرفت شما

      1Thumb up 0Thumb down
  18. MS GAMER گفت:

    مثل همیشه عالی و فوق العاده،من فکر میکردم همه سوراخ سومبه هارو بلدم ولی الان میفهمم بعضی جاهارو جا انداختم که البته به لطف آقایه آقا بابایی دیگه جاشون نمیندازم

    0Thumb up 0Thumb down
  19. gold eagle گفت:

    حالا کی بتونه همه خط داستانی هارو تموم کنه!!!!

    0Thumb up 1Thumb down
  20. Matt Murdock گفت:

    خسته نباشید میگم
    بیشتر منتظر نقد دارک سولز ۱ بودم
    خیلیم جالبه که اون زمان توی گیمفا نقد نشده
    شاید چون اون زمان آثار جناب میازاکی به این حد از شناخت و محبوبیت نرسیده بوده

    0Thumb up 0Thumb down
    • درود بر شما. سلامت باشیدو خیلی ممنون.
      بله حتما نقد اون بازی هم قرار می گیره و البته نقد نسخه دوم نسل هشتمی یعنی سولار او د … هم اماده اس و نوشته شده و این دو تا که قرار بگیره ارشیو سایت در مقالات بازی های میازاکی تکمیل تکمیله.
      تشکر از شما

      0Thumb up 0Thumb down